Köszi. Lehet, hogy túllőttek volna a célon, de úgy még vonzó is lehetett volna az ajánlatuk. Tekintettel a volna szóra csak a sima ajánlat jöhet szóba nálam.
Köszi. Lehet, hogy túllőttek volna a célon, de úgy még vonzó is lehetett volna az ajánlatuk. Tekintettel a volna szóra csak a sima ajánlat jöhet szóba nálam.
persze ezt mindenki maga tudja, hogy mennyire tudja nyújtani a takarót.
mondjuk amit nagyon hiányolok, azok az álcafestések. lehet benéztem vmit este, de egyelőre nem tudtam rá felpakolni
Mivel az Ultimate verzió mellé jár a 15 nyertes csatára az 5X-ös XP szorzó (mely február 28-ig használható fel), gyakorlatilag veheted úgy is hogy a BIA-s legénységet MAJDNEM mellé adják.
15 nyertes csata alatt 5x-ös szorzóval, gyorsított legénységképzéssel egy 8-as prémiumtanknál legalább 80-85%-ra fel kell, hogy vigye a BIA-t...
mondjuk amit nagyon hiányolok, azok az álcafestések. lehet benéztem vmit este, de egyelőre nem tudtam rá felpakolni
A tank megvásárlásakor ezt írja a WG:
"Important: This vehicle comes with a special preset pattern. As a result, you will not be able to apply any camouflage, emblems or inscriptions. However, the tank's camouflage value is appropriately increased from the get-go. This means that you will enjoy a permanent camo bonus on all maps, just as if you had all three types of camouflage applied."
Lehet, hogy rosszul értelmezem (5 év orosz nyelv tanulás után), de ez azt jelenti, hogy a speciális párduc-festés, ami a tankon van, az egyenértékű az álcafestéssel... nem?
Ha rosszul értelmezem, javítson ki valaki...
Mivel az Ultimate verzió mellé jár a 15 nyertes csatára az 5X-ös XP szorzó (mely február 28-ig használható fel), gyakorlatilag veheted úgy is hogy a BIA-s legénységet MAJDNEM mellé adják.
15 nyertes csata alatt 5x-ös szorzóval, gyorsított legénységképzéssel egy 8-as prémiumtanknál legalább 80-85%-ra fel kell, hogy vigye a BIA-t...
jaja, bár én inkább a leo csajokat húzom vele tovább
A tank megvásárlásakor ezt írja a WG:
"Important: This vehicle comes with a special preset pattern. As a result, you will not be able to apply any camouflage, emblems or inscriptions. However, the tank's camouflage value is appropriately increased from the get-go. This means that you will enjoy a permanent camo bonus on all maps, just as if you had all three types of camouflage applied."
Lehet, hogy rosszul értelmezem (5 év orosz nyelv tanulás után), de ez azt jelenti, hogy a speciális párduc-festés, ami a tankon van, az egyenértékű az álcafestéssel... nem?
Ha rosszul értelmezem, javítson ki valaki...
Szerintem ez egy szuper tank. Ha szereted az STA-t, de főleg az indien panzert egy jobb gun handlinggal, csak szarabb armorral (papiron a turret erosebb, de ez nem igaz, atuti csomo minden, az indienpanzer gun mantletje eleg nagy es arrol minden tier8as med lepattant sima AP-vel, erről nem).
Szeretem, hogy fürge, preciz (papiron nem az, de tapasztalat szerint az, mondjuk en 4 skilles csaj legenyseget hasznalok benne a leopardbol). Camoja is fincsi (full camom van). Ha sebzel 1000 környékén és spotolsz 500at mar ~50k-t hoz. Tier 8-9es csatakban siman meg tudod loni a 4ezret, 10esben nehezebb, ott én light tankként szoktam jatszani vele, spotolgatok meg néha 1-1 snapshot.
Remek, mert gyorsan relocatolsz vele, kicsit ilyen Cometes gameplay, csak nem lő olyan gyorsan, de a 10 fok gundepression elegge hasznalhatova teszi, csak a lampanal lesz kevesebb mint 10 fok, de nem idegesítő, ilyen 10 csatabol 1x zavart be, de akkor is megoldottam..
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#174111Írta: Tetrament
Megválaszolva: Tetrament
Én ma megvettem és az első csatám 50%os legénységgel ezt eredményezte kicsit heavysebb játékkal Tier IX-X csatában (csak 1 tizes volt asszem)
(vettem rá töltés gyorsítót meg szellőzést pluszba)
De a többi csata után is azt mondom meg vok elégedve... kegyetlen jól hozza a kreditet volt olyan köröm h nem csináltam semmit szinte lőttem 250-et meg ugyan ennyit bekaptam. azt letelt... 30k kredit nettoba.
13 csata alatt összejött 1628 átlagsebzés, közel 79%os találati arány, meg 2433 wn8.
ezüstöt tényleg fossa. taktika szokásos, 2. vonalból csipegetni, aztán végén darálni. stabi helyett ventit használok, így biával, töltésgyorsítóval 7 sec alatt tölt újra.