Na hát kösszépen !
Te báránybőrbe bújtatott farkas. Itt adsz nekem szándékosan félrevezető tanácsokat !? Zwackba se lépek be ezután már
Azon gondolkodtam, megérné-e mindet megvenni ? Elvégre valamelyik csak jó lesz. Most, ha mind meglenne, akinek pl mindegyik megvan, az mivel éli másképp az életét, mint az átlagember?
Sok troll megfordult már az oldalon, de te toronymagasan a legszarabb vagy.
Azon gondolkodtam, megérné-e mindet megvenni ? Elvégre valamelyik csak jó lesz. Most, ha mind meglenne, akinek pl mindegyik megvan, az mivel éli másképp az életét, mint az átlagember?
Feltettél egy kérdést, erre többen is igen hasznos tanácsokkal láttak el. Ennek fényében nem tudom értelmezni ezt a mondatodat. Trollkodásnak szántad? Mert azért külön acsi jár ezen az oldalon. Csak szólj és küldöm...
CDC-vel lenne egy kérdésem...
Van a tankon bia vert stab és szellőzés mégis a töltényem úgy szóródik szét mint konfetti a szélben.Más is tapasztalja ezt vagy csak engem áld az rng?
Kihasználom a mozgékonyságom felveszek td pozíciót szóval egy helyben vagyok általában domb vagy más fedezék ahol vissza tudok tolatni ha felspotolnak.Teljesen megvárom míg a célkereszt beszűkül természetesen.Már a konkrét tank eltalálása is nehezére esik a csőnek az átütésem meg úgy veszem észre hogy már kattintáskor elkezd zuhanni.
Több járművel játszottam 212 átütéssel tudom mit érdemes és mit nem lőni vagy épp hol vannak azok a gyenge pontok amire elég.
sajnos tényleg nagyon fhansziás eleganciával kezeli a célzást. Álló helyzet kell, teljesen beszűkült célkereszttel, arra lehet számitani, a többi bizonytalan..
Az FCM is ilyen ágyúkarakterisztikával rendelkezik?
Ez után a post után meg megyek egy 4300 dmg mester jelvényt vele trollkodik velem a szentem
De persze a legvégén 15 méterről mellé hordok úgy hogy tudtam ott fog kijönni a 6. killem (kv3) azmeg csak úgy odacsúzlizik kapáslövés de nem panaszkodhatok 108ezer péz levonások után visszacsalta a mosolyt a számra...
Bár tartom amit mondtam az ágyú előre van görbítve mint a búcsúban a légpuskáknál...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: drxxxXxxx
Wow. De ennyi killhez nem is skill kell elsősorban, hanem a körülmények hihetetlenül szerencsés együttállása. S mindenekelőtt sok paradicsom, rengeteg sok paradicsom... (mint akár egy jó receptben ). Az pedig itt megvolt, 25 körüli volt a piros-piros paradicsok száma...
A csata nagy rész sima kacsavadászat volt.
Azért van ebben a felvetésben valami. a Wot abban a helyzetben van amit úgy hívnak h piaci monopólium. Szerintem sokan mennének más játékra ha lenne (a jelenlegi alternatívák is oroszok, nem is értem, csak ők tudnak ilyen játékot fejleszteni?). Énis szívesebben mennék op amcsi meg angol tankokkal
Ja meg az ügyfél kezelés is vicces, a Paypal pl nyugati cég, 3x köszöni meg levélben h szíveskedtem panaszkodni egy jó nagyot, a wg meg értelmes kérdésre is olyan választ ad h no comment, lesz amikor lesz, stb...
Rosszul tudom, hogy az Obsidian Entertainment amerikai játékfejlesztő cég?
A sok AW Fanboy gondolom azt is tudja hogy Viktor Kisly (WG Alapító vezérigazgató) birtokolja az AW tulajdonrészének 51%-át.
Józan paraszti ésszel ez számomra annyit jelent mint két felyős tehene,van amelyek az ő pénze nélkül nem születhettek volna meg,ő befektető nem fejlesztő....ne keverjük azért És nek kis pénzt szedett össze a WG-ből,miért ne szállna be a konkurens játékba is,most mi köze Gizikének a gőzekéhez?
UI . Fanboy voltam,egyenlőre egy szinten álla két játék számomra,sőt utóbbi időben szinte csak wot ment,annyira ellepték a retardáltak,hogy jelenleg PVP játszhatatlan....