A HT VI szerintem a legnagyobb fostalicskák egyike.
A T54 Prot olyan, mint a Type 59, kis mínusz agilitás, viszont meglepő páncélzat, legalábbis elég érdekeseket bír pattintani a szentem.
Után vehetsz egy FCM-et, majd ha azzal boldogulsz, akkor egy CDC-t.
Az IS3A szerintem nem rossz, belemenősen kell játszani, viszont tudni kell forgatni/dönteni.
Löwe-t szeretem én is, de ha lehet, maradni kell vele a heavy sniper stílusnál, mert boldog-boldogtalan belövi, ha el nem tudod dugni úgy kb. 95%-ban...
Visszatérve a Scropionra: úgy kell játszani, mint egy light-ba oltott TD-t.
Példa: Sand River-en ha alulról indulsz, akkor közép felé a sziklánál a vízmosás bal oldalán, ott ahol van egy felfelé vezet ösvény balra, a 2 bokrot használva remekül lehet a NY-K irányban átmenő okos ellenséges heavy-ket oldalba szedni. T9-ben egy heavy bátyóról lekaptam 680HP-t mire átcsoszogott, Tigger I rosszabbul járt, 2 láncolás után alig lézengett már.
DE: kell neki a support, ha spot-olnak és nincs mögötted senki, akkor konyec filmá! Viszont elég gyorsan tölt, nagyon jó a csőlehajlása, 60 fok a toronyforgása, gyorsan megy és nincs meg a kekszes doboz feeling-ed...

Lehet vele trollkodni meccs második részében, általában egy bekapott lövésért cserébe 2-öt ki tudsz osztani, ha megnézed, hogy melyik ellenséget érdemes a forgalomból kivonni akkor +2 kill - ha elég ügyes voltál, és addig nem nagyon kaptál lövést.
AUTOMATA TŰZOLTÓ KÖTELEZŐ!
Keserű saját tapasztalat...