nem igazán! azért a hp-mat vagy többet le sebzem de nekem nem igazán fekszik, bár az igazsághoz hozzá tartozik eddig francia vonalon nem mentem és a legénység is szinte alap max egy skillel....
Fcm50 t elemzés alá linkeltem pár videót, Serious elemzése, kajzoo random körök. Csak most telorol nem akarok itt masolgatni.
Youtube-on Straik csatornáján van még pár Fcm -es maratoni videó. Ebbe is érdemes lehet bele nézni.
Velem született, hogy nem bírom a sötét embereket, igen. Bocsáss meg érte, de én már csak ilyen maradok
ez a te személyes gondod, te kinlódsz vele. de talán jobb lenne, ha amig ez a nagypofáju lekezelő agresszivitásod ilyen erősen megnyilvánul ( szép mi? ), addig kerüld el normális emberek társaságát. Ez fórumra is vonatkozik. Vagyis ez lenne a tisztességes embertársaiddal szemben, hogy ne terheld őket a lelki-szellemi defektjeiddel... Tudod, a felebarátod...
Velem született, hogy nem bírom a sötét embereket, igen. Bocsáss meg érte, de én már csak ilyen maradok
ez a te személyes gondod, te kinlódsz vele. de talán jobb lenne, ha amig ez a nagypofáju lekezelő agresszivitásod ilyen erősen megnyilvánul ( szép mi? ), addig kerüld el normális emberek társaságát. Ez fórumra is vonatkozik. Vagyis ez lenne a tisztességes embertársaiddal szemben, hogy ne terheld őket a lelki-szellemi defektjeiddel... Tudod, a felebarátod...
Semmi bajom a normális emberekkel, elég sokkal jóban vagyok innen a fórumról, elhiheted. Ti viszont más kategóriába estek
Sztem hagyd a francba, ismered a mondást: okos enged, a hülyéje meg hadd szenvedjen
Meg van egy másik ideillő okosság is, miszerint amelyik kutya ugat, ez nem harap...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Uraim, mindenki qrva okos, és mindenkinek igaza van (nem, ez csak látszólag paradoxon); szóval, ha kérhetem menjetek flamelni egy másik topicba. Köszi!
Mit keres a T2 light a T4-ben matival, amx-el ... Kicsit vicces volt aki kitalálta.
Talán felderítő tank a mobilitása miatt. Azt hittem tier 2-esek mind tierlimitesek.
Bár nem csak annak, hanem a tier 3 egyes tankjainak se ártana tierlimit.
Mit keres a T2 light a T4-ben matival, amx-el ... Kicsit vicces volt aki kitalálta.
Talán felderítő tank a mobilitása miatt. Azt hittem tier 2-esek mind tierlimitesek.
Bár nem csak annak, hanem a tier 3 egyes tankjainak se ártana tierlimit.
Csak nem a Toldinak?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Serious_Threat, Morphelo