- 10%-al alacsonyabb DPM-je, mint a CDC-nek
+ Jobb bloom-ja,főleg torony forgatás közben,
- de rosszabb célzásideje és pontossága.
+ A pz58 a soft stat-ja miatt picit mozgékonyabb.
- Ammorack-nek kevesebb az élete, és sérülékenyebb. (De nem tudom, hogy hol van a tankon elhelyezve.)
+ Szemből valószínűleg nem üti be a HE, esetenként pattinthat.
+ Kisebb célpont.
Egy kispénzű embernek mi ajánlott? Ha nem akaroklegénységet húzni, csak a kredit farm kellene, mert állandó anyagi problémáim vannak ?
Egy jobb állás
Gondolom nem t8-as tankban gondolkozol.
Type 64, egy jobb klán ahol van 6-os Sh, és 50%-os kredit bónusz.
Ha klán nem jöhet szóba akkor egy 6-os prémium tank nem igazán lesz megváltás. Akkor kéne egy 8-as (fcm,cdc,t34, később mutz)
Ha hármas szinten anyagi gondjaid vannak már az nagy baj.
Gondolom sok ágat szeretnél húzni egyszerre
Igaza van, nekem például full kezdőként az első Tier 7-es tank megvétele jelentett problémát, előtte az összes tankkal profitot hozol, főleg tier 5-ben.
Egy kispénzű embernek mi ajánlott? Ha nem akaroklegénységet húzni, csak a kredit farm kellene, mert állandó anyagi problémáim vannak ?
Egy jobb állás
Ha klán nem jöhet szóba akkor egy 6-os prémium tank nem igazán lesz megváltás. Akkor kéne egy 8-as (fcm,cdc,t34, később mutz)
A T 64 az olyan jól keres? Mondtam kispénzű ember vagyok a játékban mindíg kevés a kreditem, elköltöm. Igaz még csak 3-as a legnagyobb tankom, de hosszú távra olyan tank kell ami jól keres. Ilyen legénységképzés nem játszik, mert még csak 3-as tankom van.
Ha kezdő vagy akkor felejtsd el amit mondtam. Type 64 -hez rengeteg skill, rutin kell. Meg amúgy is klanban sh-n jön vele durván a pénz.
Az a baj, hogy más alacsonyabb szintű prémium tankkal nem fogsz olyan durva pénzeket látni. Esetleg egy olcsóbb 8-as nem fér bele learazva?
Egy jobb állás
A T 64 az olyan jól keres? Mondtam kispénzű ember vagyok a játékban mindíg kevés a kreditem, elköltöm. Igaz még csak 3-as a legnagyobb tankom, de hosszú távra olyan tank kell ami jól keres. Ilyen legénységképzés nem játszik, mert még csak 3-as tankom van.
Ha kezdő vagy akkor felejtsd el amit mondtam. Type 64 -hez rengeteg skill, rutin kell. Meg amúgy is klanban sh-n jön vele durván a pénz.
Az a baj, hogy más alacsonyabb szintű prémium tankkal nem fogsz olyan durva pénzeket látni. Esetleg egy olcsóbb 8-as nem fér bele learazva?
üdv
Revaloise pl ha visszafogottan használod TD nek tudja ontani a pénzt
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#172467Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
A prémium 8as medek most fele annyiba kerülnek, mind alap esetben a heavy prémek. szerintem szorits ki egy olyat, CDC, Panther8.8, STA, SP aránylag olcsóak most. Ha kezdő vagy, akkor CDCt inkább ne Ja, a T54 proto, meg Revaloise, azok egy fokkal drágábbak.
de ha 3as szinten vannak a tankjaid, lehet hogy egy 6os, 7es prém tank is elegendő egyelőre
Egy jobb állás
Úgy értve kis pénzű vagyok, hogy a kredit folyton elfogy. Már most pótkaját és goldot használok, ahol tudok. Szeretnék álcahálót, kukkert és szerszámosládát venni kezdetnek meg más cuccost
Szóval Revaloizé jó lenne ? Köszi
Ötöst is vegyek ? Húzom a szovjet is7-est akkor Csörcsíl3 jó lesz ?
Tier7 alatt nem éri meg prémiumtankot venni, ha most akarsz venni valamit akkor a Ravioli Sherman jó lesz.