Lehet, hogy 1-2 ponton magasabb értéket be tudsz állítani, de az IS6-on továbbra is több olyan pontod marad, ami könnyen belőhető. Ezzel szemben az IS3-at berakom neked olyan pozícióba, hogy belepusztulsz se lövöd át 250 pen alatt. Csak a torony tetejét, ha éppen egy katapult szerű ágyúval vagy. Ha ennyire jó lenne az IS6, akkor nem az IS3-at vinnék ESL-re, Ranked battles-re és mindenhova.
Mellesleg egy jó játékos a T8 tankok 90%-ban úgy agyoncsapja az IS6-ot, ahogy nem szégyelli. Csak akkor lenne egy halvány esély, ha egyből HEAT-et töltesz.
Öö, nem volt szó hull down pozicióról

Szemben állnak a tankoddal, fedezék nélkül, csak a saját páncéljukra támaszkodva, amibe beletartozik az, h beforgatja ha akarja.
az IS3nak hatalmas, könnyen belőhető területe van a frontján, 2 oldalt. Bedöntés csak ront rajta.
IS6nak a válllapjai, meg a vezető nyilása amik alacsonyabb pennel lőhetők. DE, a kettő közé forgatva picivel magasabb pen értéket lehet kihozni, mind az IS3nak a maximálisan kihozható penje. Vagyis ha kevéssel is, de az IS6 szemből jobban birja. A másik meg, h jóval nagyobb, igy könnyebben lőhető az IS3 gyengébb része.
A teteje papir mind2nek.
Ennyit állitottam, ismétlem talán már ötödször. (nem miattad

)
S h reagáljak a többire, amit irtál
Én nem állitottam, h az IS6 jobb tank lenne. azt hiszem ez érthető. (ott a duma, visszakereshető)
Hülye lennék, ha azt mondanám, amikor olyan troll tornya van az IS3nak, meg az átütése sokkalta jobb.
ESL meg stbre az átütés miatt nem viszik az is6ot, ugy gondolom, de mondja meg aki jár oda

gondolom mégsem akarják full golddal használni a tankokat, ha meg igen, akkor nem tudom, h miért nem viszik azt is
Haha
Igazából elszámoltam háromig és a buta már a cenzúrázott jelző, amit találtam rád 
Biztosan lusta vagyok, ha még arra is vettem a fáradságot, hogy lescreenshotolgassam neked, hogy miért nincs igazad. Az már más tészta, hogy -ahogy már említettem- nem tudsz értelmezni pár infót két kép alapján, pedig a lényegeseket még be is kereteztem pirossal...
uniscum továbbra is hülyeséget beszélsz

te a legerősebb értékeket keretezted be. Viszont itt nem arról volt szó, hogy melyik tank tud vastagabb páncélt kiállitani, ergo miért sorolod a 300as pen értékeket? Szándékos ez a makacs félreértés, v veled született?

eddig tlán 5ször is elmagyaráztam, felesleges még egyszer, ez van...
Hunyadi jó reggelt. És BUÉK is egyben

na meg békés másnapot

Ha komolyan érdekel a téma, kicsit visszaolvasol, ha nem, akkor továbbra is jöhetnek a beköpések. Egész röviden: nem mondta senki, h jobb tank az IS6 mind az IS3, hanem azt, hogy az IS6 szemből magasabb páncélértéket tud beállitani, mind az IS3. Ennyi