IS-6: nekem nincs, ismerősnek van.
De a dolog egyértelmű: IS-6 igazából csak annak "éri meg", aki IS-3 (ág) legényeit ebben akarja "tréningezni". ( IS-3 mellé IS-6, kínai 110 mellé 112 dukál, ilyen szempontból.)
De az IS-6 "harcértéke" nem annyira jó, szóval lesz ugyan ami lepattan róla, de ... inkább csak legénységhúzásra és esetleg némi t8 kreditfarmolásra alkalmas. (Ez korlátozott mértékű, erre több minden más jobb.)
Mmmmese
Lehet a megfelelő skillekkel, felszerelésekkel remekül lődözni vele. Azonkivül a leggyorsabb heavy prém (na jó a franczia nélkül
), valamint a dpmje is magas, hamar tölt. s pattint meg stb...
szted mi minden más jobb creditfarmolásra mind ez? pl?
FCm, CDC, T34, Patton KR,
Speciális esetekben Berlini trió, type 64
Is6 egy halott tank már nagyon-nagyon régóta.
"Lehet remekül lődözni vele". Eléggé merész egy kijelentés ez olyan ágyúkarakterisztika mellett, amilyen az IS-6-nak van. Alacsony átütés, hosszú célzással, és szar pontossággal. Érdekes egy kombó volt ez mindig 
Az ilyen IS-6, 112, WZ-111 tankok köztudott tény, hogy mára nagyon kikoptak. Egyszerűen vannak sokkal univerzálisabb, jobb, szórakoztatóbb prém tankok ezeknél.
is-6 -> t-54 prototype
Én azt sem tartom jó tanknak, de az is-6-nál szerintem is jobb.
A mod1-el az a bajom, hogy:
Tier8-ban tök jól működik. Lomha, de működik a páncél, a gunja úgy elmegy. Csak ugye lát t9-et, meg t10-et is. T9 minimális célzással átüti kivétel nélkül, ugyanúgy lomha maradsz, és az átütésed is kevés. T10-be meg auto aimmal b@sznak keresztbe, és only gold az egész. Mindig szar az, ha valami lassú, és nem olyan jó a gunja, cserébe a SAJÁT TIERBE jó a páncélja.
Szerintem jelenleg ezek a prém tankok jók:
FCM 50t, Amx CDC, Berlini trió. Ezek a tankok amiket (ha megengedheti valaki) illik úgy instant venni az accra. Na jó, azon lehetne vitatkozni, hogy FCM mellé feltétlenül kell-e egy CDC. Elgondolkodós a T34, és a type 64.