Mit keres a T2 light a T4-ben matival, amx-el ... Kicsit vicces volt aki kitalálta.
Talán felderítő tank a mobilitása miatt. Azt hittem tier 2-esek mind tierlimitesek.
Bár nem csak annak, hanem a tier 3 egyes tankjainak se ártana tierlimit.
Azért teszi tier 4-be, hogy az ember ne akarjon legénységet fejlesztve pedotankerkedni 2-3 skilles amcsi light legénységet használva. 260m-es látótávja van. Ez még tier 4-ben is vak, mint állat. Tier 4-ben ez a tank nem jó semmire. Néha el lehet kapni vele 1-2 artyt, vagy alectót, de amúgy többnyire időt száni sem érdemes az ilyen meccsekre.
Kis karakteren megvan. Az összes tank együttvéve nem úszott, repült, öngyilkolt, vagy ragequitelt nálam annyit, mint a t2lt.
Mit keres a T2 light a T4-ben matival, amx-el ... Kicsit vicces volt aki kitalálta.
Talán felderítő tank a mobilitása miatt. Azt hittem tier 2-esek mind tierlimitesek.
Bár nem csak annak, hanem a tier 3 egyes tankjainak se ártana tierlimit.
Azért teszi tier 4-be, hogy az ember ne akarjon legénységet fejlesztve pedotankerkedni 2-3 skilles amcsi light legénységet használva. 260m-es látótávja van. Ez még tier 4-ben is vak, mint állat. Tier 4-ben ez a tank nem jó semmire. Néha el lehet kapni vele 1-2 artyt, vagy alectót, de amúgy többnyire időt száni sem érdemes az ilyen meccsekre.
Kis karakteren megvan. Az összes tank együttvéve nem úszott, repült, öngyilkolt, vagy ragequitelt nálam annyit, mint a t2lt.
Tier 1-2 amúgy is halott. Mittengard poklában nincs kedvem megmártózni.
Morning! Van egy egyszerűnek tűnő,de mégis zavaró kérdésem: Prémium tankból (med) elvileg bünti nélkül tudom pakolni ugyanúgy medbe és nemzetre való tekintettel az embereket és vissza vagy nem? Tegnap azt néztem cromi B-ből cromiba büntivel rakom az embereket?I am a bit confused... légyszi valaki tegye ezt már tisztába, valaki elder,mert elvesztem. A leírásban az van bünti nélkül lehet oda-vissza pakolgatni.Én vagyok világtalan?
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#171491Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin
Prémium tankba rakhatsz más, azonos nemzet- és tankosztály beli legénységet. Ha a legénység a prém tankra van kiképezve, akkor a szokásos büntivel pakűlhatod át őket más, normál tankba.
Szerk.: közben már meg is jött a helyes megfejtés
Last edit: 9 éve 8 hónapja by gONE_CLICKin.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stefanitsr
Morning! Van egy egyszerűnek tűnő,de mégis zavaró kérdésem: Prémium tankból (med) elvileg bünti nélkül tudom pakolni ugyanúgy medbe és nemzetre való tekintettel az embereket és vissza vagy nem? Tegnap azt néztem cromi B-ből cromiba büntivel rakom az embereket?I am a bit confused... légyszi valaki tegye ezt már tisztába, valaki elder,mert elvesztem. A leírásban az van bünti nélkül lehet oda-vissza pakolgatni.Én vagyok világtalan?
Így van, a prémium tank arra jó (általánosságban, amikor nem kapsz hozzá sukár legénységet mint a rudyhoz, IS2B-hez, Cromwell B-hez), hogy más tankok legénységét tedd át bele. Ha kapsz, akkor azt mielőbb képezd át valami más tankra (nekem cromwell b legénység az action X-ben van), aztán a kettőben felváltva tudod rajtuk csinálni a napi szorzót és a prémium tankban ugye kapod rá a prémium XP-t is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: atashark
STA-2-ről tudtuk tapasztalatot vagy véleményt mondani?
Nekem meg van,nem rossz kis tank,én rosszabbnak hittem,olyan óvatosan kell nyomni vele mint lowe-vel,scorpion-al,e25-el,nem egy t54 proto,de jól sebez,elég jó átütés,mozgékony,s stabival elég pontos is .
Last edit: 9 éve 8 hónapja by DrGoodBad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Newton_emlekirata
A közelmúltban kapott egy egész jó buff csomagot ami érintette a talaj ellenállást, célzást, ágyú soft statokat, és sokkal jobb lett, de azt mondanám, hogy ha nem akarsz minden áron japán legénységet prémiumban húzni akkor nézegess másfelé is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Newton_emlekirata
Type 59 jó ? Érdemes olyan accot vennem az ebayról amibe az van?
A hölgynek nem nevezhető mutánstól (torkosribi...vagy inkább torkosrobi?) ezt a magánüzenetet kaptam az előbb (nyomdafestéket nem tűrő, a küldő agyi színvonalát hűen tükröző mondat következik):
Figyelem: Spoiler!
"baz meg anyádat kisköcsög weheeeee"
Felhívnám szíves figyelmét szigorúan tanító célzattal a mélyen - jó mélyen - tisztelt szobanövénynek az ordító, dupla helyesírási hibára: baz mint olyan szó nem létezik. Az alap ige a **szik, felszólító módban D-t teszünk a rövidített forma után. D mint degenerált. Így már biztosan ismerős neki.
Ha nekem nem hisz, itt a bizonyíték :
Jacktortól és minden jóérzésű embertől elnézést kérek a szó szerinti idézésért, de ezért raktam spoilerbe. Előzmény semmi, szóval valami hatalmas agytröszt lehet a ziógta. Pláne, hogy e-bayen akar acc-ot vásárolni, és ezt még meg is osztja velünk. A BAROM, csupa nagybetűvel. Vagy csak egy kis nyomi troll.