Nékem olyan tank kéne, aminek jó páncélja van. Utálom az olyan semmirevaló papír tankokat, mint a CDC, T 34 amit mindenki belő és csak messziről lehet vele snipólni. Mit ajánlotok nékem ?
Akkor vedd meg a 8-as IS3A-t, vagy a 7-es IS2-t, kevés pénz esetén az 5-ös Churchill III, de az ritka keveset sebez.
Amcsiknál nem rossz a szuper pöri, de az alacsony átütés miatt igényli az aranyat. Viszont troll a frontpáncélja.
A megfogalmazásodból úgy sejtem, snipeolni utálsz, így a JT 8.8 kiesik.
Szóval a lista végére értünk (van még sok IS klón, de 175 pennel keserves)
A HT VI szerintem a legnagyobb fostalicskák egyike.
Nem tudom de én imádok vele játszani,jó tier8ban néha kevés a penje de azonkívül jól elvagyok vele
Sajna nem kapnak a gyenge átütésű tankok tierlimitet most már. Stug IV reward tank volt az utolsó ilyen. Bár reward kategóriában kaphatnak még a tankok tierlimitet, csak a vásárolható újak nem.
Japán Tigrisnek is elkéne a tierlimit, ahogy sok más tanknak.
Furcsa mód a 8,8cm kwk 36 l/58 ágyújának a penje a WoT-ban 132/171/44, WoT Blitz-ben meg 145/195/44. VK 3601H, VK3002 DB és VK3001P ágyúja így kapna buffot. De a Skoda T 40 penjét is buffolhatnák: 132/200 helyett lenne 145/200.
Nékem olyan tank kéne, aminek jó páncélja van. Utálom az olyan semmirevaló papír tankokat, mint a CDC, T 34 amit mindenki belő és csak messziről lehet vele snipólni. Mit ajánlotok nékem ?
Akkor vedd meg a 8-as IS3A-t, vagy a 7-es IS2-t, kevés pénz esetén az 5-ös Churchill III, de az ritka keveset sebez.
Amcsiknál nem rossz a szuper pöri, de az alacsony átütés miatt igényli az aranyat. Viszont troll a frontpáncélja.
KV-220 az pont olyan tank amilyet szeretnél, és kimaradt a felsorolásból, bár lehet azért, mert jelenleg nem kapható. De az a tank maga a tömény brutalitás: mindenki csak meglepődik, amikor pattan, az 5-6. után, meg már csítereznek is. Nagyjából senki sem tudja, h a torony a gyenge pont, ezért csak a frontját lövik...
Más: a lefarta csak nekem nem hozzá azt amit kéne? Papíron jó kis ágyúja van, meg gyorsan is lő, csak az a baj, h folyton mellé, ha eltalál vmit 25-70 sebzés. Heat meg mindenről pattan. Bia dob majd a pontosságon?
A japó tigrisnek szinte bármilyen buff segítene hogy "játszható legyen"... mégha az átütést hagyják is (50-50% gold tölténnyel viszem sajnos ) az ágyú soft statjain buherálhatnának.Múltkor 5 lövésből 15 méterről nem volt képes eltalálni egy cromwellt igaz ebből csak 3 ment mellé 2 viszont lepattant
Gyenge pontokra kellene lőni vele... kulcsszó a kellene mert fél év mire szűkül és ha ne adj isten az ellenfeled is rendelkezik billentyűzet illetve egér kombóval sajnos mozogásra is vetemedhet járművével.Ez esetben fordulsz utánna toronnyal amitől annyira szétesik a célkereszt hogy nincs kizárva hogy műholdat szedsz le vagy épp vakondot.
Azért a CDC-re elég merész azt mondani, hogy semmire való.
A T34 hull downban meg a legerősebb (páncél szempontjából) prém tank, mellesleg inkább közelre jó az ágyú karakterisztikái miatt.
A T34-nek most adták vissza a toronytető buff-ot. De Golddal eddig is belőhető volt a torony.
Azért a CDC-re elég merész azt mondani, hogy semmire való.
A T34 hull downban meg a legerősebb (páncél szempontjából) prém tank, mellesleg inkább közelre jó az ágyú karakterisztikái miatt.
A T34-nek most adták vissza a toronytető buff-ot. De Golddal eddig is belőhető volt a torony.
Igen, de ettől függetlenül nem nagyon van olyan (kapható) prém tank ami komolyabb páncélzatot képvisel.
Ha már a "gift" tankokról van szó megkérdezném, hogy mikor nem lejtett a pálya az orosz tankok felé? Lásd BT7 vs. Pz-IIG vagy Toldi?
Ezen már nem illik csodálkozni, minden wg-snek hazafelé húz a szíve....
(Ugyanez érvényes a normál ágakra is. Különösen a német ág egy vért izzasztó, de erről már sokszor volt szó....)
KV-220 az pont olyan tank amilyet szeretnél, és kimaradt a felsorolásból, bár lehet azért, mert jelenleg nem kapható. De az a tank maga a tömény brutalitás: mindenki csak meglepődik, amikor pattan, az 5-6. után, meg már csítereznek is. Nagyjából senki sem tudja, h a torony a gyenge pont, ezért csak a frontját lövik...
Más: a lefarta csak nekem nem hozzá azt amit kéne? Papíron jó kis ágyúja van, meg gyorsan is lő, csak az a baj, h folyton mellé, ha eltalál vmit 25-70 sebzés. Heat meg mindenről pattan. Bia dob majd a pontosságon?
Hasonlatos a RAM is, durva DPM elég jó test
olyan üsd ahol éred stilus
Ha már a "gift" tankokról van szó megkérdezném, hogy mikor nem lejtett a pálya az orosz tankok felé? Lásd BT7 vs. Pz-IIG vagy Toldi?
Ezen már nem illik csodálkozni, minden wg-snek hazafelé húz a szíve....
(Ugyanez érvényes a normál ágakra is. Különösen a német ág egy vért izzasztó, de erről már sokszor volt szó....)
Az a Panzer II ausf. D volt 2014 karácsonyán kaptuk. Másikról inkább nem írok többet, mert jönnek a keselyűk.
Wg egy középszerű orosz cég, akik az egyik játékukat, az Order of War-t átírták és csináltak belőle egy online játékot. Csak megfogtak egy jól csengő brand-et. Aminek mai napig facsarják a levét. Kétslágeres zenészek.
Maga a WoT számomra 10-es skálán 7-es. 10-es lenne, ha a Wg helyett valami alkalmasabb cég fejlesztené a WoT-ot.
Nos, van 2 megoldás, ha utálod a Wargaming-et / WOT-ot:
1. Nem játszod (játszol mást)
2. Csinálsz egy jobbat
Beszólni egy sikeres cégnek l'art pour l'art pedig elég egy lamer dolog, főleg ha nem tudsz egy nagyon hasonló sikert bedomborítani a beszólásod mögé...
Nos, van 2 megoldás, ha utálod a Wargaming-et / WOT-ot:
1. Nem játszod (játszol mást)
2. Csinálsz egy jobbat
Beszólni egy sikeres cégnek l'art pour l'art pedig elég egy lamer dolog, főleg ha nem tudsz egy nagyon hasonló sikert bedomborítani a beszólásod mögé...
WoT-ot én speciel nem utálom, kedvenc játékaim egyike. Hanem a mögötte lévő arrogáns céget.
"how terrible"-féle válaszaikkal.
Idézet az értelmezéséből.
"Ezt a kifejezést használják a tapasztalatlan, kezdő felhasználóra, aki nem néz utána a rendelkezésére álló információknak, és ezért minden lépésnél másokra szorul."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster
Idézet az értelmezéséből.
"Ezt a kifejezést használják a tapasztalatlan, kezdő felhasználóra, aki nem néz utána a rendelkezésére álló információknak, és ezért minden lépésnél másokra szorul."
Köszönöm
Aha szóval én egy tapasztalatlan , kezdő játékfejlesztő vagyok? Hmm nem is tudtam.
Eddig csak magyar harckocsi papírmaketteket "fejlesztgettem", de már konkurense legyek ezeknek, ha nem tetszik a pofájuk és amit tesznek az egyik legtöbbre érdemes online játékkal.
Én is azt javaslom, hogy juss el Tier V-ig magadtól. Húz ki egy TD-t, majd egy Heavy-t, majd egy Lightot és esetleg egy MED-et. Ha ezekkel meg vagy (persze olvass utána, a kiszemelt tankoknak, hogy minek mi az előnye és számodra mi tűnik hozzád valónak)
És előbb döntsd el, mi a Te stílusod. Mi jön be. Úgy könnyebb lesz másnak segíteni, hogy mit vegyél meg.
Én is azt mondom, hogy ilyen korán nem érdemes venni Prém tankot. Egyébként nekem mindig azt mondták, hogy ha farmolni akarok prém tank nélkül, akkor Tier V-VI ban menjek.
Egyébként Tier 2 ig még javítót sem szoktam belevenni (néha 3asba sem) mert felesleges, nem hogy periszkópot. Pénzkidobás szerintem.
Ezeket Tier 6 osokra érdemes, mert azt fogod többször használni, vagy ami nagyon bejön neked.
Azért van ebben a felvetésben valami. a Wot abban a helyzetben van amit úgy hívnak h piaci monopólium. Szerintem sokan mennének más játékra ha lenne (a jelenlegi alternatívák is oroszok, nem is értem, csak ők tudnak ilyen játékot fejleszteni?). Énis szívesebben mennék op amcsi meg angol tankokkal
Ja meg az ügyfél kezelés is vicces, a Paypal pl nyugati cég, 3x köszöni meg levélben h szíveskedtem panaszkodni egy jó nagyot, a wg meg értelmes kérdésre is olyan választ ad h no comment, lesz amikor lesz, stb...