Jelenleg 198 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 6 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 6 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 11 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 11 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 8 hónapja #172639 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Nékem olyan tank kéne, aminek jó páncélja van. Utálom az olyan semmirevaló papír tankokat, mint a CDC, T 34 amit mindenki belő és csak messziről lehet vele snipólni. Mit ajánlotok nékem ? :(

Akkor vedd meg a 8-as IS3A-t, vagy a 7-es IS2-t, kevés pénz esetén az 5-ös Churchill III, de az ritka keveset sebez.
Amcsiknál nem rossz a szuper pöri, de az alacsony átütés miatt igényli az aranyat. Viszont troll a frontpáncélja.
A megfogalmazásodból úgy sejtem, snipeolni utálsz, így a JT 8.8 kiesik.
Szóval a lista végére értünk (van még sok IS klón, de 175 pennel keserves)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja #172650 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster

A HT VI szerintem a legnagyobb fostalicskák egyike.

Nem tudom de én imádok vele játszani,jó tier8ban néha kevés a penje de azonkívül jól elvagyok vele B)

Sajna nem kapnak a gyenge átütésű tankok tierlimitet most már. Stug IV reward tank volt az utolsó ilyen. Bár reward kategóriában kaphatnak még a tankok tierlimitet, csak a vásárolható újak nem.
Japán Tigrisnek is elkéne a tierlimit, ahogy sok más tanknak.

Furcsa mód a 8,8cm kwk 36 l/58 ágyújának a penje a WoT-ban 132/171/44, WoT Blitz-ben meg 145/195/44. VK 3601H, VK3002 DB és VK3001P ágyúja így kapna buffot. De a Skoda T 40 penjét is buffolhatnák: 132/200 helyett lenne 145/200.

9 éve 8 hónapja #172669 Írta: thompi
Megválaszolva: thompi

Nékem olyan tank kéne, aminek jó páncélja van. Utálom az olyan semmirevaló papír tankokat, mint a CDC, T 34 amit mindenki belő és csak messziről lehet vele snipólni. Mit ajánlotok nékem ? :(

Akkor vedd meg a 8-as IS3A-t, vagy a 7-es IS2-t, kevés pénz esetén az 5-ös Churchill III, de az ritka keveset sebez.
Amcsiknál nem rossz a szuper pöri, de az alacsony átütés miatt igényli az aranyat. Viszont troll a frontpáncélja.

KV-220 az pont olyan tank amilyet szeretnél, és kimaradt a felsorolásból, bár lehet azért, mert jelenleg nem kapható. De az a tank maga a tömény brutalitás: mindenki csak meglepődik, amikor pattan, az 5-6. után, meg már csítereznek is. Nagyjából senki sem tudja, h a torony a gyenge pont, ezért csak a frontját lövik...

Más: a lefarta csak nekem nem hozzá azt amit kéne? Papíron jó kis ágyúja van, meg gyorsan is lő, csak az a baj, h folyton mellé, ha eltalál vmit 25-70 sebzés. Heat meg mindenről pattan. Bia dob majd a pontosságon?

9 éve 8 hónapja #172674 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
A japó tigrisnek szinte bármilyen buff segítene hogy "játszható legyen"... mégha az átütést hagyják is (50-50% gold tölténnyel viszem sajnos :( ) az ágyú soft statjain buherálhatnának.Múltkor 5 lövésből 15 méterről nem volt képes eltalálni egy cromwellt igaz ebből csak 3 ment mellé 2 viszont lepattant :huh:
Gyenge pontokra kellene lőni vele... kulcsszó a kellene mert fél év mire szűkül és ha ne adj isten az ellenfeled is rendelkezik billentyűzet illetve egér kombóval sajnos mozogásra is vetemedhet járművével.Ez esetben fordulsz utánna toronnyal amitől annyira szétesik a célkereszt hogy nincs kizárva hogy műholdat szedsz le vagy épp vakondot.

9 éve 8 hónapja #172675 Írta: DonCartach
Megválaszolva: DonCartach

Azért a CDC-re elég merész azt mondani, hogy semmire való.
A T34 hull downban meg a legerősebb (páncél szempontjából) prém tank, mellesleg inkább közelre jó az ágyú karakterisztikái miatt.

A T34-nek most adták vissza a toronytető buff-ot. De Golddal eddig is belőhető volt a torony.

9 éve 8 hónapja #172676 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Azért a CDC-re elég merész azt mondani, hogy semmire való.
A T34 hull downban meg a legerősebb (páncél szempontjából) prém tank, mellesleg inkább közelre jó az ágyú karakterisztikái miatt.

A T34-nek most adták vissza a toronytető buff-ot. De Golddal eddig is belőhető volt a torony.

Igen, de ettől függetlenül nem nagyon van olyan (kapható) prém tank ami komolyabb páncélzatot képvisel.

9 éve 8 hónapja #172677 Írta: HunPuma68
Megválaszolva: HunPuma68
Ha már a "gift" tankokról van szó megkérdezném, hogy mikor nem lejtett a pálya az orosz tankok felé? Lásd BT7 vs. Pz-IIG vagy Toldi?
Ezen már nem illik csodálkozni, minden wg-snek hazafelé húz a szíve.... :trollol:

(Ugyanez érvényes a normál ágakra is. Különösen a német ág egy vért izzasztó, de erről már sokszor volt szó....)

9 éve 8 hónapja #172680 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1

KV-220 az pont olyan tank amilyet szeretnél, és kimaradt a felsorolásból, bár lehet azért, mert jelenleg nem kapható. De az a tank maga a tömény brutalitás: mindenki csak meglepődik, amikor pattan, az 5-6. után, meg már csítereznek is. Nagyjából senki sem tudja, h a torony a gyenge pont, ezért csak a frontját lövik...

Más: a lefarta csak nekem nem hozzá azt amit kéne? Papíron jó kis ágyúja van, meg gyorsan is lő, csak az a baj, h folyton mellé, ha eltalál vmit 25-70 sebzés. Heat meg mindenről pattan. Bia dob majd a pontosságon?

Hasonlatos a RAM is, durva DPM elég jó test
olyan üsd ahol éred stilus

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172683 Írta: Angelus1991ster

Ha már a "gift" tankokról van szó megkérdezném, hogy mikor nem lejtett a pálya az orosz tankok felé? Lásd BT7 vs. Pz-IIG vagy Toldi?
Ezen már nem illik csodálkozni, minden wg-snek hazafelé húz a szíve.... :trollol:

(Ugyanez érvényes a normál ágakra is. Különösen a német ág egy vért izzasztó, de erről már sokszor volt szó....)

Az a Panzer II ausf. D volt 2014 karácsonyán kaptuk. Másikról inkább nem írok többet, mert jönnek a keselyűk.
Wg egy középszerű orosz cég, akik az egyik játékukat, az Order of War-t átírták és csináltak belőle egy online játékot. Csak megfogtak egy jól csengő brand-et. Aminek mai napig facsarják a levét. Kétslágeres zenészek.
Maga a WoT számomra 10-es skálán 7-es. 10-es lenne, ha a Wg helyett valami alkalmasabb cég fejlesztené a WoT-ot.

9 éve 8 hónapja #172686 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon
Nos, van 2 megoldás, ha utálod a Wargaming-et / WOT-ot:
1. Nem játszod (játszol mást)
2. Csinálsz egy jobbat

Beszólni egy sikeres cégnek l'art pour l'art pedig elég egy lamer dolog, főleg ha nem tudsz egy nagyon hasonló sikert bedomborítani a beszólásod mögé...

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172690 Írta: Angelus1991ster

Nos, van 2 megoldás, ha utálod a Wargaming-et / WOT-ot:
1. Nem játszod (játszol mást)
2. Csinálsz egy jobbat

Beszólni egy sikeres cégnek l'art pour l'art pedig elég egy lamer dolog, főleg ha nem tudsz egy nagyon hasonló sikert bedomborítani a beszólásod mögé...

WoT-ot én speciel nem utálom, kedvenc játékaim egyike. Hanem a mögötte lévő arrogáns céget.
"how terrible"-féle válaszaikkal.

Mi a rossebb az a "lamer"? Óbeszélül mit jelent?

9 éve 8 hónapja #172692 Írta: _Lucifer99_
Megválaszolva: _Lucifer99_

lamer, magyarul láma.

Idézet az értelmezéséből.
"Ezt a kifejezést használják a tapasztalatlan, kezdő felhasználóra, aki nem néz utána a rendelkezésére álló információknak, és ezért minden lépésnél másokra szorul."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster

9 éve 8 hónapja #172693 Írta: Angelus1991ster

lamer, magyarul láma.

Idézet az értelmezéséből.
"Ezt a kifejezést használják a tapasztalatlan, kezdő felhasználóra, aki nem néz utána a rendelkezésére álló információknak, és ezért minden lépésnél másokra szorul."

Köszönöm :)
Aha szóval én egy tapasztalatlan , kezdő játékfejlesztő vagyok? Hmm nem is tudtam.

Eddig csak magyar harckocsi papírmaketteket "fejlesztgettem", de már konkurense legyek ezeknek, ha nem tetszik a pofájuk és amit tesznek az egyik legtöbbre érdemes online játékkal.

9 éve 8 hónapja #172720 Írta: GyaxyBoy
Megválaszolva: GyaxyBoy
Én is azt javaslom, hogy juss el Tier V-ig magadtól. Húz ki egy TD-t, majd egy Heavy-t, majd egy Lightot és esetleg egy MED-et. Ha ezekkel meg vagy (persze olvass utána, a kiszemelt tankoknak, hogy minek mi az előnye és számodra mi tűnik hozzád valónak)
És előbb döntsd el, mi a Te stílusod. Mi jön be. Úgy könnyebb lesz másnak segíteni, hogy mit vegyél meg.
Én is azt mondom, hogy ilyen korán nem érdemes venni Prém tankot. Egyébként nekem mindig azt mondták, hogy ha farmolni akarok prém tank nélkül, akkor Tier V-VI ban menjek.

Egyébként Tier 2 ig még javítót sem szoktam belevenni (néha 3asba sem) mert felesleges, nem hogy periszkópot. Pénzkidobás szerintem.
Ezeket Tier 6 osokra érdemes, mert azt fogod többször használni, vagy ami nagyon bejön neked.

9 éve 8 hónapja #172739 Írta: Káposztaarcú
Megválaszolva: Káposztaarcú
Azért van ebben a felvetésben valami. a Wot abban a helyzetben van amit úgy hívnak h piaci monopólium. Szerintem sokan mennének más játékra ha lenne (a jelenlegi alternatívák is oroszok, nem is értem, csak ők tudnak ilyen játékot fejleszteni?). Énis szívesebben mennék op amcsi meg angol tankokkal :)
Ja meg az ügyfél kezelés is vicces, a Paypal pl nyugati cég, 3x köszöni meg levélben h szíveskedtem panaszkodni egy jó nagyot, a wg meg értelmes kérdésre is olyan választ ad h no comment, lesz amikor lesz, stb...

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 6 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 11 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.