Üdv!
Én tegnap szereztem be ezt a gépet, és meg kell, hogy mondjam nagyon meglepett!
Az elején (4.-5.-ik csata) folyamat döglöttem meg, de később ráéreztem. Valaki korábbi hozzászólásban hasonlította az sta 2-höz, nekem meg van az sta-is de szerintem a Mutz jobb! (SZERINTEM!!!)Az sta-nak a dpm-je jobb, de cserébe a Mutzot nem lövi be boldog-boldogtalan HE lőszerrel szemből, sebességre és átütésre is jobb a mutz. Mivel egyik sem tier limites ezért nem mindegy, hogy 9esek oldalát belövöd biztosan vagy csak próbálkozol.
Tegnap egésznap ezzel nyomattam, gondoltam leírok róla egy két gyakorlati tapasztalatot...amit a shopban nem függesztenek az orrod elé

ű
Az alap dolgokat (mint: lövegsüllyedés, dpm) hagyjuk azt mindenki meg tudja nézni...
A tank tényleg egy igazi sunnyogós medium vas! Csata elején tiertől függően vagy kulcspozíció elfoglalása, vagy a heavyk támogatása a legeredményesebb.
A camo meglepően jó! legalábbis jobb mint amire számítottam(0álca skill és nincs álcahálóm sem), gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy egy adott pozícióból nyugodtan tudok spottolni és lőni anélkül ,hogy a spottolt egyed meglátna, legalábbis addig amíg nem lövök

!...mindez álca skillel csak jobb lehet.
Az ágyú nekem kicsit érdekes, valamiért néha (sajnos gyakrabban mint kéne) egyszerűen nem oda lő ahova kérem tőle. Alapból egész pontos (jobb mint a kiírt 0,36) viszont ha nem...akkor sajnos kilő a pályáról. Nekem nagyjából 10lövésből max 2 ilyen...de akkor is rohadt idegesítő!
A páncélzatunk nem sok de a CDC-nél azért jobb! Ha ránézek a tankra és valaki azt mondja h ennek 90milis páncélja van (mint egy t54nek) akkor kiröhögöm! Lehet emiatt van az, hogy rengeteg HE lövést kaptam...szemből! De hála isten nem tudnak nagy kárt tenni. T49 is szemből 250-350 körül sebez (pedig nemegyszer hittem azt , hogy végem

). Ellenben az oldala nagyon papír ( egy hellcat overmatcheli!) Sanos ezeken kívül nem sok jó van a páncélban...nem egy t54 prot. De a taorony más tészta, valamiért nekem a torony egész pattogós(azért ott van 30mm!), lehet a játékstílusom olyan vagy az enemy balfék ki tudja...de amikor le mestereztem akkor volt 2k lepattanóm egy st1 el szemben

(erre ne alapozzatok nem turretfighter..csak többet pattint mint gondolná az ember).
Összességében nagyon jó gép, szeret mozogni, az ágyú kellemes de néha képes meglepni, páncélunk van pont annyi, hogy ne kelljen mindenki elől elfutni, ja és a kredithozam: én speciel nem mondanám kiemelkedőnek (2k sebzésre jon a 60-70 ezernyilván ez a spot tól is fugg) de nagyon szépen jön. Tegnap másfél millát kapartam össze vele.
Ha egy jól használható, megbízható nem dög unalmas (mint jgt88) tankot keresel akkor tudom ajánlani!
Bocsi a hosszú posztért, csak segíteni szeretnék annak aki filózik rajta!