Jelenleg 346 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 4 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 8 hónapja #174149 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

akkor simizem tovább a mutz heréjét:

13 csata alatt összejött 1628 átlagsebzés, közel 79%os találati arány, meg 2433 wn8.

ezüstöt tényleg fossa. taktika szokásos, 2. vonalból csipegetni, aztán végén darálni. stabi helyett ventit használok, így biával, töltésgyorsítóval 7 sec alatt tölt újra.

Olyan rossz a DPM? Panther 8,8 venti nélkül is sokkal gyorsabban tölt.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja #174151 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi
Figyelem: Spoiler!

aha, kicsit langyos:

worldoftanks.eu...minute

de nem baj, mert cserébe gyorsan hozza a végsebességet (50km/h), és idő is van gyönyörködni a tájban (hétfőn vettem új gépet, fura a full grafika).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

9 éve 8 hónapja #174152 Írta: HunPuma68
Megválaszolva: HunPuma68
Szerintem igencsak óvatosan kell vele tolni, főleg Tier IX-X csatákban válik belőle könnyű préda. A páncélvédettsége elég lightos (120-as toronypáncél, 30-as! oldalpáncélzat), a rádiótávolsága 570m, etc. Mindezek alapján néhányan az első csatáikban kicsit túlértékelik mind a tankot, mind a saját képességeiket. Nem vagyok egy csúcs játékos, de 2 napja 6 csatában legalább 4 Mutzot lőttem ki. Ez inkább az előző állításomat igazolja, mint az én képességeimet... ;) Szóval csak finoman az új járgánnyal Mutz fiúk! :great:

9 éve 8 hónapja #174155 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi
Figyelem: Spoiler!

jaja, papír a drága, ezért is írtam #174148

amúgy toronnyal pont tegnap pattintottam többször is, de betudom a rohadt nagy máknak:D
ami viszont még jó benne, hogy hiába papírka, nem sérülnek úgy a modulok, s igencsak kicsi az esélye a gyújtásnak.

9 éve 8 hónapja #174176 Írta: szekomaestro
Megválaszolva: szekomaestro

Szerintem igencsak óvatosan kell vele tolni, főleg Tier IX-X csatákban válik belőle könnyű préda. A páncélvédettsége elég lightos (120-as toronypáncél, 30-as! oldalpáncélzat), a rádiótávolsága 570m, etc. Mindezek alapján néhányan az első csatáikban kicsit túlértékelik mind a tankot, mind a saját képességeiket. Nem vagyok egy csúcs játékos, de 2 napja 6 csatában legalább 4 Mutzot lőttem ki. Ez inkább az előző állításomat igazolja, mint az én képességeimet... ;) Szóval csak finoman az új járgánnyal Mutz fiúk! :great:

Hát, nem tudom, nekem ambivalens érzéseim vannak a Muccomal... próbálgattam a 8-as medjeimet (Panther II, T44, STA-1, AMX CDC, Mutz), de valahogy az STA-1 áll legjobban a kezemre.
Tegnap este mentem mindkettővel felváltva 5-5 meccset. Az STA-1 átütése 218, míg a Mutz-é pedig 212, de a japán valahogy mégis SOKKAL jobban átüti az ellent, mint a Mutz. Valahogy rugalmasabbnak, lendületesebbnek érzem a japán járgányt, és többet is pattintottam vele az utolsó 2 napban, mióta a Mutz-ot megvettem, pedig a Mutz tornya sokkal jobban páncélozott.
A kredithozam természetesen jobb a Mutz-nak, de valahogy a játékélmény (egyelőre) nekem az STA-1 mellé billenti a mérleg nyelvét.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 8 hónapja #174178 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Ez elég érthetetlen számomra hogy a honap utolso hetére rakják be... :dry:
Más országokban nem a honap elején van fizetés..? :huh:

A határátkelő blogoldalt olvasgatva úgy láttam, tőlünk nyugatabbra a hónap végén már megkapod, hogy ne legyen gond a hó eleji törlesztőkkel.

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #174180 Írta: Vurgyi
Megválaszolva: Vurgyi
Üdv!

Én tegnap szereztem be ezt a gépet, és meg kell, hogy mondjam nagyon meglepett!
Az elején (4.-5.-ik csata) folyamat döglöttem meg, de később ráéreztem. Valaki korábbi hozzászólásban hasonlította az sta 2-höz, nekem meg van az sta-is de szerintem a Mutz jobb! (SZERINTEM!!!)Az sta-nak a dpm-je jobb, de cserébe a Mutzot nem lövi be boldog-boldogtalan HE lőszerrel szemből, sebességre és átütésre is jobb a mutz. Mivel egyik sem tier limites ezért nem mindegy, hogy 9esek oldalát belövöd biztosan vagy csak próbálkozol.

Tegnap egésznap ezzel nyomattam, gondoltam leírok róla egy két gyakorlati tapasztalatot...amit a shopban nem függesztenek az orrod elé :dry: ű
Az alap dolgokat (mint: lövegsüllyedés, dpm) hagyjuk azt mindenki meg tudja nézni...
A tank tényleg egy igazi sunnyogós medium vas! Csata elején tiertől függően vagy kulcspozíció elfoglalása, vagy a heavyk támogatása a legeredményesebb.
A camo meglepően jó! legalábbis jobb mint amire számítottam(0álca skill és nincs álcahálóm sem), gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy egy adott pozícióból nyugodtan tudok spottolni és lőni anélkül ,hogy a spottolt egyed meglátna, legalábbis addig amíg nem lövök :woohoo: !...mindez álca skillel csak jobb lehet.
Az ágyú nekem kicsit érdekes, valamiért néha (sajnos gyakrabban mint kéne) egyszerűen nem oda lő ahova kérem tőle. Alapból egész pontos (jobb mint a kiírt 0,36) viszont ha nem...akkor sajnos kilő a pályáról. Nekem nagyjából 10lövésből max 2 ilyen...de akkor is rohadt idegesítő!
A páncélzatunk nem sok de a CDC-nél azért jobb! Ha ránézek a tankra és valaki azt mondja h ennek 90milis páncélja van (mint egy t54nek) akkor kiröhögöm! Lehet emiatt van az, hogy rengeteg HE lövést kaptam...szemből! De hála isten nem tudnak nagy kárt tenni. T49 is szemből 250-350 körül sebez (pedig nemegyszer hittem azt , hogy végem :happy: ). Ellenben az oldala nagyon papír ( egy hellcat overmatcheli!) Sanos ezeken kívül nem sok jó van a páncélban...nem egy t54 prot. De a taorony más tészta, valamiért nekem a torony egész pattogós(azért ott van 30mm!), lehet a játékstílusom olyan vagy az enemy balfék ki tudja...de amikor le mestereztem akkor volt 2k lepattanóm egy st1 el szemben :D (erre ne alapozzatok nem turretfighter..csak többet pattint mint gondolná az ember).

Összességében nagyon jó gép, szeret mozogni, az ágyú kellemes de néha képes meglepni, páncélunk van pont annyi, hogy ne kelljen mindenki elől elfutni, ja és a kredithozam: én speciel nem mondanám kiemelkedőnek (2k sebzésre jon a 60-70 ezernyilván ez a spot tól is fugg) de nagyon szépen jön. Tegnap másfél millát kapartam össze vele.
Ha egy jól használható, megbízható nem dög unalmas (mint jgt88) tankot keresel akkor tudom ajánlani!

Bocsi a hosszú posztért, csak segíteni szeretnék annak aki filózik rajta! :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Sics

9 éve 8 hónapja #174199 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

Üdv!

Én tegnap szereztem be ezt a gépet, és meg kell, hogy mondjam nagyon meglepett!
Az elején (4.-5.-ik csata) folyamat döglöttem meg, de később ráéreztem. Valaki korábbi hozzászólásban hasonlította az sta 2-höz, nekem meg van az sta-is de szerintem a Mutz jobb! (SZERINTEM!!!)Az sta-nak a dpm-je jobb, de cserébe a Mutzot nem lövi be boldog-boldogtalan HE lőszerrel szemből, sebességre és átütésre is jobb a mutz. Mivel egyik sem tier limites ezért nem mindegy, hogy 9esek oldalát belövöd biztosan vagy csak próbálkozol.

Tegnap egésznap ezzel nyomattam, gondoltam leírok róla egy két gyakorlati tapasztalatot...amit a shopban nem függesztenek az orrod elé :dry: ű
Az alap dolgokat (mint: lövegsüllyedés, dpm) hagyjuk azt mindenki meg tudja nézni...
A tank tényleg egy igazi sunnyogós medium vas! Csata elején tiertől függően vagy kulcspozíció elfoglalása, vagy a heavyk támogatása a legeredményesebb.
A camo meglepően jó! legalábbis jobb mint amire számítottam(0álca skill és nincs álcahálóm sem), gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy egy adott pozícióból nyugodtan tudok spottolni és lőni anélkül ,hogy a spottolt egyed meglátna, legalábbis addig amíg nem lövök :woohoo: !...mindez álca skillel csak jobb lehet.
Az ágyú nekem kicsit érdekes, valamiért néha (sajnos gyakrabban mint kéne) egyszerűen nem oda lő ahova kérem tőle. Alapból egész pontos (jobb mint a kiírt 0,36) viszont ha nem...akkor sajnos kilő a pályáról. Nekem nagyjából 10lövésből max 2 ilyen...de akkor is rohadt idegesítő!
A páncélzatunk nem sok de a CDC-nél azért jobb! Ha ránézek a tankra és valaki azt mondja h ennek 90milis páncélja van (mint egy t54nek) akkor kiröhögöm! Lehet emiatt van az, hogy rengeteg HE lövést kaptam...szemből! De hála isten nem tudnak nagy kárt tenni. T49 is szemből 250-350 körül sebez (pedig nemegyszer hittem azt , hogy végem :happy: ). Ellenben az oldala nagyon papír ( egy hellcat overmatcheli!) Sanos ezeken kívül nem sok jó van a páncélban...nem egy t54 prot. De a taorony más tészta, valamiért nekem a torony egész pattogós(azért ott van 30mm!), lehet a játékstílusom olyan vagy az enemy balfék ki tudja...de amikor le mestereztem akkor volt 2k lepattanóm egy st1 el szemben :D (erre ne alapozzatok nem turretfighter..csak többet pattint mint gondolná az ember).

Összességében nagyon jó gép, szeret mozogni, az ágyú kellemes de néha képes meglepni, páncélunk van pont annyi, hogy ne kelljen mindenki elől elfutni, ja és a kredithozam: én speciel nem mondanám kiemelkedőnek (2k sebzésre jon a 60-70 ezernyilván ez a spot tól is fugg) de nagyon szépen jön. Tegnap másfél millát kapartam össze vele.
Ha egy jól használható, megbízható nem dög unalmas (mint jgt88) tankot keresel akkor tudom ajánlani!

Bocsi a hosszú posztért, csak segíteni szeretnék annak aki filózik rajta! :beer2:

Én ma ... artyk szeretnek , 1 lövés ....:)

9 éve 8 hónapja #174213 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon
Távirati stílusban:
Muci elég jó, összességében.
Torony forgatása nem ajánlott, ha el is akarsz valamit találni.
Kicsit lomhán gyorsul a szentem.
Célzásgyorsító úgy kell neki, mint egy falat kenyér. Venti és töltésgyorsító ajánlott még.
Pattintani nehezen tud, szemből a lövegkeret is papír.
Nagyon jó gundep és elev, de sajna a toronypáncél hiányossága miatt tornyozni nem nagyon tud azonos vagy pláne magasabb tier-ben.
Összhatásában szerintem átmenet a CDC és az FCM 50t között.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

9 éve 8 hónapja #174215 Írta: thompi
Megválaszolva: thompi

Ez elég érthetetlen számomra hogy a honap utolso hetére rakják be... :dry:
Más országokban nem a honap elején van fizetés..? :huh:

A határátkelő blogoldalt olvasgatva úgy láttam, tőlünk nyugatabbra a hónap végén már megkapod, hogy ne legyen gond a hó eleji törlesztőkkel.

Ez csak a megállapodástól függ, én elvileg 1-jén kapnám a fizut, de mindig előbb jön 1 nappal, haverom 20-án kezdett az új munkahelyén, ezért 20-án kapja. Am errefelé nem okoz gondot egy új tank megvétele kb senkinek, ezért mind1, h mikor teszik be.

9 éve 8 hónapja #174220 Írta: Tetrament
Megválaszolva: Tetrament
Én tegnap Mutz-al egy AX-et pattintottam 2× egymás után vele, olyan 100-150 méterről... és utána én voltam a fasz :D

Bár ennél a résznél nem tudtam h sírjak vagy nevessek e.. mert az AX a kedvenc tankom :D

9 éve 8 hónapja #174222 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

Távirati stílusban:
Célzásgyorsító úgy kell neki, mint egy falat kenyér. Venti és töltésgyorsító ajánlott még.
Nagyon jó gundep és elev, de sajna a toronypáncél hiányossága miatt tornyozni nem nagyon tud azonos vagy pláne magasabb tier-ben.

amiben jobbnak érzem , az a fordulékonyság ( vs. cdc)

9 éve 8 hónapja #174233 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon

Távirati stílusban:

amiben jobbnak érzem , az a fordulékonyság ( vs. cdc)

Állóhelyben esetleg. De egyébként lomha.

Ami csúcs az a CZ tier10 sebessége!
Lefutok vele gyakorlatilag mindenkit, még a light-okat is!

9 éve 8 hónapja #174312 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie
Nekem ez volt az első komolyabb (nem T5/6-os) bevásárlásom és összességében nagyon megtetszett. A pénzt nagyon jól hozza, aki meg kifogásolja a mozgékonyságot, üljön be pár csatára Panter-2 be :). Az ágyúja amolyan szokásos "németes", képes vagyok vele 100 m-ről átlőni a célpont alatt úgy, hogy én feljebb vagyok. Néha ugyanaz az érzésem, mint anno a Párduc 1-ben (csak sokkal kevesebbszer tapasztalom), mintha a lövedék csak kipottyanna az ágyúcsőből a szóródási kör legalsó pixeljére. Mintha kicsit plusszos lenne (még?) a sebzés RNG-je, sokat lő átlag felett.
Egyetlen egy hátrányát tapasztaltam csak, a "skalp effektust". +2-ben is szeretnek az emberek rájolózni (én is megtettem, megjelenésének napján 3. csatában sikerült is lerammolni egyet). A tornya meglepően pattogós (Centó HESHT jól bírja), eddig láncon és ágyún kívül modult még nem vittek el, viszont a lövész sokszor meghal.

9 éve 8 hónapja #174379 Írta: Tetrament
Megválaszolva: Tetrament

Nekem ez volt az első komolyabb (nem T5/6-os) bevásárlásom és összességében nagyon megtetszett. A pénzt nagyon jól hozza, aki meg kifogásolja a mozgékonyságot, üljön be pár csatára Panter-2 be :). Az ágyúja amolyan szokásos "németes", képes vagyok vele 100 m-ről átlőni a célpont alatt úgy, hogy én feljebb vagyok. Néha ugyanaz az érzésem, mint anno a Párduc 1-ben (csak sokkal kevesebbszer tapasztalom), mintha a lövedék csak kipottyanna az ágyúcsőből a szóródási kör legalsó pixeljére. Mintha kicsit plusszos lenne (még?) a sebzés RNG-je, sokat lő átlag felett.
Egyetlen egy hátrányát tapasztaltam csak, a "skalp effektust". +2-ben is szeretnek az emberek rájolózni (én is megtettem, megjelenésének napján 3. csatában sikerült is lerammolni egyet). A tornya meglepően pattogós (Centó HESHT jól bírja), eddig láncon és ágyún kívül modult még nem vittek el, viszont a lövész sokszor meghal.

Nekem is ritkán van modul sebzésem... bár lövész sem hal igazán... tegnap sikerült kapnom 1 ammorack-et :D meg is lepődtem... azon csodálkozom h nehezen gyullad. ha azt vesszük h az üzemanyag modul az orrban található, még csak nem is nagyon szokott sérülni :)

Az viszont nekem is feltűnt, hogyha nem szűkül be a célzóka akkor képes átlőni a szomszéd map-ra is
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNterRichie

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 4 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 9 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.