Jelenleg 69 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 7 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 7 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 13 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 13 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 7 hónapja #175137 Írta: Radeon270
Megválaszolva: Radeon270
Hali!

Tervezek a közeljövőben venni 10ezer goldot és ebből egy T8 prémiumot venni. Ugye heavyk nincsenek 10 alatt szóval valamelyik medet akarom választani. M4A1 Revalorisé és a T-54 Mod 1 ami úgy tetszik,talán Panther 8,8 ,meg esetleg ha Tier 7 akkor SU-122-44. Milyenek ezek a tankok,melyiket éri megvenni? Ha esetleg valamelyik másik 10k alatti Tier 8at tudjátok ajánlani,azt is mondhatjátok. Főleg pénzkeresésre használnám,legénységet nem nagyon fejlesztenék benne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja #175143 Írta: LisztQkac
Megválaszolva: LisztQkac

Hali!

Tervezek a közeljövőben venni 10ezer goldot és ebből egy T8 prémiumot venni. Ugye heavyk nincsenek 10 alatt szóval valamelyik medet akarom választani. M4A1 Revalorisé és a T-54 Mod 1 ami úgy tetszik,talán Panther 8,8 ,meg esetleg ha Tier 7 akkor SU-122-44. Milyenek ezek a tankok,melyiket éri megvenni? Ha esetleg valamelyik másik 10k alatti Tier 8at tudjátok ajánlani,azt is mondhatjátok. Főleg pénzkeresésre használnám,legénységet nem nagyon fejlesztenék benne.

Én is majd 3 hétig szemeztem a Revalorisé és a Panther 8.8 között. Majd a Panther 8.8 vettem meg December.9-én amikor 15% kedvezmény volt rá. És ami elég durva, hogy még egy csatában sem voltam vele pedig felszereltem a tankot és legénységet is 100%-ra képeztem :whistle:

Arra gondoltam beszerzem e hónapban a Revalorisét is és felváltva megyek majd velük. Egyébként sok replayt néztem már meg e két tankról szerintem nem rosszak, de ez is csak egy vélemény.
Mellékletek:

9 éve 7 hónapja #175148 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
INFARKTUS.Rég megvan az IS-6 sokáig nem játszottam vele de most hétvégén elővettem.A leárazásnál vettem pót ellátmányt és tűzoltó készülék helyett beraktam.Utálom a 175 penes Szovjet ágyukat ezért viszek magammal aranyat is (és nem félek használni :)).Nos, délelőtt 10ből 9x tier8-ba rakott nagyon jó csatákat mentem vele kevés gold használattal.Magamhoz képest is jó eredményeket értem el vele és a KV-4el. (wn8:1750) Nem mesterlövész ezért "bele az ellen arcába" stílus szerint harcoltam,mindamellett távoli találataim is voltak. Nekem marad.

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175158 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Sziasztok.
Valaki játszik még az is6-al?
Régóta megvan de mintha pontatlanabb lenne.Alig tudok vele normális csatát menni.
Vagy van valami titok a használatába?(atomcamp,)
Tegnap már majdnem eladtam,komolyan mondom már repesszel lőttem a meccs végén,hogy legalább ne 0 sebzés legyen. :angry:

nem tudom felfogni hogyan lehet 8as prém tankot eladni... :nono:
ha nem megy vele félreteszed, idővel ügyesedsz még :P

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175184 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Nem igazán értem nekem semmi bajom az IS 6-al se az átütésével pedig nem vagyok pro játékos.
Előfordul egy két tank ellen hogy kell a gold ez igaz de pl egy is 3-at is be lehet lőni vele :) Gyenge pontot kell célozni és sok esetben van időd mert lepattognak rólad amire vigyázok vele ha tier 9-et kapok akkor a "konzervnyitó" TD-ktől távol maradjak mert ők tuti nem pattannak le legalábbis 80%-ban átlőnek. Mostanság nem sokat mentem vele én sem de tegnap elővettem újra emiatt a goldos küldi miatt első két csatámba 5 killem volt vele :D csak sajnos hiába mert kikaptunk... De a harmadig körben meg lett vele :)
De az is igaz hogy nagyon ráfeküdtem erre az orosz ágra és ezért nem zavar a kis átütés és a pontatlanság nem tudom....

A Mutz-ot megvettem és nagyon tetszik úgy voltam vele inkább ez most mint később majd a Panther 8.8 legénység huzásra és nagyon bejött :)
Megvan a SU 122-44 is, volt ilyen kérdés mi a vélemény róla hát kell egy pár csata hogy megszokd de nagyon lehet tarolni vele. Saját tierben lehet menni előre vele bátrabban Tier 8-ban is sok esetben tier 9-ben már óvatosnak kell lenni de campeltem már ki 4K felett nem egyszer tier9ben vele :D pedig csak 175 pen mégis..... Ha rádmennek kicsit megringatod a tankod ez nagyon fekszik neki a forgása az egyik legjobb.

T 54 mod 1 nincs meg túl sok prem tankom van orosz ágon nem lenne értelme megvenni pedig nagyon tetszik de majd egyszer max fun tanknak megveszem de most inkább más ágakra veszek majd legénységhúzás miatt...
Az FCM 50 t kezd egyre jobban megtetszeni sztem ő lesz a következő ugyis egyre jobban tetszenek ezek a francia táras heavyk az FCM-ről meg csak jót olvasok :)

Szerintem érdemes megpótolni azt a 10K goldot és ezt megvenni de a SU 122-44 egy nagyon jó tank azt se fogod megbánni és ugyan ez a véleményem a mod 1-ről is, ráadásul olyan páncéllal ami nála van med vonalon lehet vele apritani rendesen :D

9 éve 7 hónapja #175188 Írta: tankos5
Megválaszolva: tankos5
Erről a neten található prém Jagdtiger bónusz kódról tudnátok mesélni?
Hogy hol található meg? Mennyibe kerül? Valamint hogy mennyire megbízható így átutalni az árát?
Köszönöm :)

9 éve 7 hónapja #175197 Írta: Zemann
Megválaszolva: Zemann
IS-6 az egy nagyon jól játszható nehéz tank.
Persze,néha tölteni kell a goldot és akkor nem keres akkora lét.
Lehet zsörtölődni,hogy egy prém tankba ne kelljen már goldot tölteni,de ez van...kell és kész!

Nem tom,hogy személyre szabják-e a tankokat,de az én IS-6-om olyan snájper tank,hogy csak na.
Aki játszott már velem,az tudja.Hangosan szoktam sikítozni,hogy mennyire jó az ágyúja.Menet közben is simán eltalálok 4 kockára álló ellent.De senki se gondoljon arra,hogy csak néha bedobja az RNG....faxt!Szinte mindig!Nem szoktam megvárni,hogy szűküljön...nyomom a gombot és nevetek hangosakat... :)

Én simán tudok a páncéljára is építeni.Lazán lehet pattogtatni vele.

Szerintem egy nagyon frankó kis tank....én imádom!!

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175201 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo

Erről a neten található prém Jagdtiger bónusz kódról tudnátok mesélni?
Hogy hol található meg? Mennyibe kerül? Valamint hogy mennyire megbízható így átutalni az árát?
Köszönöm :)

Ebay-en találsz, de már csak invite kódok vannak, vagyis csak új account-ra lehet érvényesíteni.

9 éve 7 hónapja #175202 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo
Shopban kapható a T-34-85M!

Kredittermelést és legénységhúzást nem számítva, szerintetek melyik a legjobb a három közül: T-34-85, T-34-85M, vagy a Rudy? A puszta számadatokat látom én is a tansgg-n, de az érdekelne, hogy a játékélmény, a használhatóság, a sikeresség melyiknél milyen. Köszönöm.

9 éve 7 hónapja #175203 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Kredittermelést és legénységhúzást nem számítva, szerintetek melyik a legjobb a három közül: T-34-85, T-34-85M, vagy a Rudy? A puszta számadatokat látom én is a tansgg-n, de az érdekelne, hogy a játékélmény, a használhatóság, a sikeresség melyiknél milyen. Köszönöm.

A páncélja ugyanúgy nem ér semmit de legalább lassú is.

9 éve 7 hónapja #175205 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
És még az ágyú is sz@r.... az egyik legértelmetlenebb tank... :dry:

9 éve 7 hónapja #175210 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

Megvan ...: igaz 102 meccs van benne és 59%os winrate , de sajnálom hogy nem a Rudy-t vettem meg (akkor még nem volt )...

9 éve 7 hónapja #175216 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Csak a Rudy!
Vagy spórolj még egy kicsit, és egy T-54 first prototype...

9 éve 7 hónapja #175220 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

Csak a Rudy!
Vagy spórolj még egy kicsit, és egy T-54 first prototype...

Milyen érdekes, amikor kijött , mindenki lehurrogta a t54FP-t :) most sorra azt olvasom hogy dicséritek:) valami változott benne ?Mi?

9 éve 7 hónapja #175224 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
T-34-85M-re szerintem ne ruházz be (magánvéleményem) inkább tartalékold a pénzt hátha lesz Rudy, de még akkor is jobban jársz ha a sima T-34-85-öt kihúzod (szerintem) vagy ha mindenféleképpen most van szükséged egy orosz prémium medre akkor inkább t-54mod1.

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 7 órája 51 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 13 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.