Nem igazán értem nekem semmi bajom az IS 6-al se az átütésével pedig nem vagyok pro játékos.
Előfordul egy két tank ellen hogy kell a gold ez igaz de pl egy is 3-at is be lehet lőni vele

Gyenge pontot kell célozni és sok esetben van időd mert lepattognak rólad amire vigyázok vele ha tier 9-et kapok akkor a "konzervnyitó" TD-ktől távol maradjak mert ők tuti nem pattannak le legalábbis 80%-ban átlőnek. Mostanság nem sokat mentem vele én sem de tegnap elővettem újra emiatt a goldos küldi miatt első két csatámba 5 killem volt vele

csak sajnos hiába mert kikaptunk... De a harmadig körben meg lett vele

De az is igaz hogy nagyon ráfeküdtem erre az orosz ágra és ezért nem zavar a kis átütés és a pontatlanság nem tudom....
A Mutz-ot megvettem és nagyon tetszik úgy voltam vele inkább ez most mint később majd a Panther 8.8 legénység huzásra és nagyon bejött

Megvan a SU 122-44 is, volt ilyen kérdés mi a vélemény róla hát kell egy pár csata hogy megszokd de nagyon lehet tarolni vele. Saját tierben lehet menni előre vele bátrabban Tier 8-ban is sok esetben tier 9-ben már óvatosnak kell lenni de campeltem már ki 4K felett nem egyszer tier9ben vele

pedig csak 175 pen mégis..... Ha rádmennek kicsit megringatod a tankod ez nagyon fekszik neki a forgása az egyik legjobb.
T 54 mod 1 nincs meg túl sok prem tankom van orosz ágon nem lenne értelme megvenni pedig nagyon tetszik de majd egyszer max fun tanknak megveszem de most inkább más ágakra veszek majd legénységhúzás miatt...
Az FCM 50 t kezd egyre jobban megtetszeni sztem ő lesz a következő ugyis egyre jobban tetszenek ezek a francia táras heavyk az FCM-ről meg csak jót olvasok
Szerintem érdemes megpótolni azt a 10K goldot és ezt megvenni de a SU 122-44 egy nagyon jó tank azt se fogod megbánni és ugyan ez a véleményem a mod 1-ről is, ráadásul olyan páncéllal ami nála van med vonalon lehet vele apritani rendesen