nekem megvan a T54FP, megosztom a tapasztalataim. Valóban kicsit lassú, 44 a vége, a legtöbbször elég de pl.: Batmobil ellen menekülni sajnos sansztalan. Az ágyú igazából nem rossz. Távolra is szoktam vele tier 10-ben sniperkedni puhább célpontokra. Igazából ez a legnagyobb hátránya, hogy feldobja oda is

. 9-es 10-es medeket messziről el kell vele kerülni. Akkor nem sokat ér a páncélja. Visszatérve az ágyúra...sokszor olyan lehetetlen lövéseket bead hogy csak kamillázok

mai eset : ruinberg, a pálya szélén rohanok, hogy bemenjek a kisvárosba, de ne spotoljanak fel, T49 a dombon kikukkant spotolni, rálövök fordulásból és "penetration!". Megéri néha elereszteni kapáslövéseket, de sajnos a lőszerkapacitás egy pofozkodós meccsben elégtelen lehet

szóval csak ésszel. E100-ak, Type 4-5 heavyk stb. ellen még az aranylőszer is kevés szemből szóval azokat hanyagoljuk...
A tank legnagyobb ütőkártyája az, ha tier 8-ba kerül. 8-as medeket még stabilan pattint (kivéve Centurion I) és persze a 7-es orosz nehéztankokat. A dpm elég jó, rá kell igazából esni az ellenfélre és bedarálni. IS-ek a kedvenc falatjaim, normál lőszerrel beforgatva nem tud átlőni. Ha meglátom, hogy van az ellenfélnél valami japán csoda azonnal rámegyek, ha egy lövést kibírok tőle, mert sidehugnál nem tud rám lenézni

az oldalukban van a lőszerrekesz, azt szinte mindig ellövöm, 40 sec alatt pedig bőven meg tudom ölni.

Jól termeli a kreditet is, én ajánlom mindenkinek.