Jelenleg 350 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 4 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 7 hónapja #178916 Írta: PanzerZoli
Megválaszolva: PanzerZoli

Az IS 6-ról kérem a véleményetek. Szeretném megvenni. Nekem nagyon tetszik. Van még 11k goldom és nem tudok vele mit kezdeni, az első prém 8-asom keresem és az IS 6 személyében úgy érzem megtaláltam. A másik esélyes az FCM volt, de teszt szerveren ugyanannyi sebzésre jóval kevesebb lóvét adott, ami nem tetszik, meg páncélja sincs, amivel az IS6 büszkélkedhet.

Prém fiókra nem fogom költeni, mert kitartó vagyok és nem fizetek az 50% kreditért, úgyhogy marad a játék élvezete, ami prémtankot jelent. Nem hinném, hogy megjelenne valaha a játékban olyan prém, amit megkívánnék, mert utálom a nem tierlimiteseket és nem szeretem péppé lövetni magam az OP T10 TD-kkel és medekkel. Kösz ebből nem kérek, azaz a jelenlegi felhozatalból kell választani Mi a véleményetek?

Nem rossz. De sajnos, ha igazán jól akarod használni, goldot kell vele tölteni, mert a T9-es heavyk + IS3, IS3A, I6 stb ellen nem elég az átütésed, ha ellenfeled tudja is használni. Innentől viszont ez elvesz a bevételből. Mivel nem mindig ilyen az ellenfél 65%-ban jól hoz. Néha viszont csak átlagosan vagy még úgy se, mintha nem prém lenne a gold miatt.

Nem rossz, de sztem a T-34 is meggondolandó, ha mindenképpen heavyben gondolkozol, ha jól használod a torony pattint szinte mindent, 9-es ágyúja mindent átüt és T10-be ritkán megy.

De én egy mozgékonyabb medet ajánlok, az újak közül, bár azokat nem mindig kapni pl. Mutz, M46 Patton KR vagy a jó öreg SU-100Y-t :)

Köszi :) nem baj, ha goldozni kell, mert egy játszható tankot keresek, amit nem dob nagyok ellen azaz plusz 2 tierbe, most ha minden csatában van sanszom, megérné a tank, mégha nem keres is jól golddal 9-esek ellen. A nem tierlimitesektől félek

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja #178917 Írta: PanzerZoli

Az IS 6-ról kérem a véleményetek. Szeretném megvenni. Nekem nagyon tetszik. Van még 11k goldom és nem tudok vele mit kezdeni, az első prém 8-asom keresem és az IS 6 személyében úgy érzem megtaláltam. A másik esélyes az FCM volt, de teszt szerveren ugyanannyi sebzésre jóval kevesebb lóvét adott, ami nem tetszik, meg páncélja sincs, amivel az IS6 büszkélkedhet.

Prém fiókra nem fogom költeni, mert kitartó vagyok és nem fizetek az 50% kreditért, úgyhogy marad a játék élvezete, ami prémtankot jelent. Nem hinném, hogy megjelenne valaha a játékban olyan prém, amit megkívánnék, mert utálom a nem tierlimiteseket és nem szeretem péppé lövetni magam az OP T10 TD-kkel és medekkel. Kösz ebből nem kérek, azaz a jelenlegi felhozatalból kell választani Mi a véleményetek?

egy szó: t-54 prototype.

Proto 10-esek ellen használhatatlan.

9 éve 7 hónapja #178920 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79

Bár a stílusod és az IS-6 alá írt kommented miatt nem érdemled meg a segítséget de itt van egy statisztika a prém tankok bevételeiről: www.vbaddict.ne...editsn
az IS-6 az első 10 ben sincs az FCM klasszisokkal jobb, illetve a javított T-34-3 is figyelemreméltó ha tier limites kellen.

Rosszakat írsz. A T-34-3-as használhatatlan hulladék a borzalmasan gyenge frontja miatt és az ágyú dundepje is roppant alacsony. Nem pattint semmit sem. Az a wotaddictos lista, pedig nemhiteles. Az adatok a prém és alap fiók közt nem szelektál. A WG is elmondta, hogy a JgT 8,8 keres a második legjobban, míg ott a listában alul szerepel. Megnézheted a teszt szerveren ingyen, hogy az IS 6 ugyanazon sebzésre sokkal jobban fizet az FCM-nél, amivel könnyű játszani, de nagyon keveset keres :nono:

Sorry elfelejtettem hogy az FCM főleg a JÓ játékosok farmolós tankja nyílván ezért keres annyit, inkább felejsd el. A T-34-3 5 fok gundepet kapott az utolsó patchben pont mint az IS-6 csak ezzel a tankok oldalába/hátuljába lehet kerülni és oda már elég a 175 pen,egyébként a teszten már az összeset kipróbáltam. De a valós játékban azzal tudsz jól keresni amelyikkel keveset kell goldozni. De mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Csak nem tudom miért kérdezel ha van egy véleményed és csak azt fújod. Ha IS-6 a szerelmed hát vedd meg. Gold átütés 217 menő leszel vele tier 9-ben .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #178923 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Nem rossz. De sajnos, ha igazán jól akarod használni, goldot kell vele tölteni, mert a T9-es heavyk + IS3, IS3A, I6 stb ellen nem elég az átütésed, ha ellenfeled tudja is használni. Innentől viszont ez elvesz a bevételből. Mivel nem mindig ilyen az ellenfél 65%-ban jól hoz. Néha viszont csak átlagosan vagy még úgy se, mintha nem prém lenne a gold miatt.

Nem rossz, de sztem a T-34 is meggondolandó, ha mindenképpen heavyben gondolkozol, ha jól használod a torony pattint szinte mindent, 9-es ágyúja mindent átüt és T10-be ritkán megy.

De én egy mozgékonyabb medet ajánlok, az újak közül, bár azokat nem mindig kapni pl. Mutz, M46 Patton KR vagy a jó öreg SU-100Y-t :)

Köszi :) nem baj, ha goldozni kell, mert egy játszható tankot keresek, amit nem dob nagyok ellen azaz plusz 2 tierbe, most ha minden csatában van sanszom, megérné a tank, mégha nem keres is jól golddal 9-esek ellen. A nem tierlimitesektől félek

Össze vissza beszélsz.Először leírod Fcm nem kell mert keveset keres.Utána meg azt írod nem baj ha az is6 nem fog sokat hozni a gold lőszer használata miatt.Te magad se tudod hogy mit szeretnél.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 7 hónapja #178929 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Én mindenféleképpen az FCM-et ajánlanám. Hidd el, többet keres az IS-6-nál, az FCM alap átütése annyi majdnem mint az IS-6 prémium lőszerének az átütése. De te tudod, én FCM-et választottam (meg mellette van egy T34 amit szintén ajánlani tudok) és nem bántam meg egyiket sem. Viszont ahogy olvastam, te már eldöntötted alapból hogy az IS-6 kell neked, csak némi megerősítésre vártál szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

9 éve 7 hónapja #178937 Írta: PanzerZoli

Én mindenféleképpen az FCM-et ajánlanám. Hidd el, többet keres az IS-6-nál, az FCM alap átütése annyi majdnem mint az IS-6 prémium lőszerének az átütése. De te tudod, én FCM-et választottam (meg mellette van egy T34 amit szintén ajánlani tudok) és nem bántam meg egyiket sem. Viszont ahogy olvastam, te már eldöntötted alapból hogy az IS-6 kell neked, csak némi megerősítésre vártál szerintem.

Kösz a válaszokat, de nem keres jobban az FCM az IS 6-nál. Próbáld ki,ha nem hiszed, az hogy most nagyobb a penje még nem jelenti, hogy jobban keres, mert akkor a JgPz E 100 keresne a legjobban. A T 34 nem limites és már 8-as szinten használhatatlan, mert pontatlan, lassan tölt és célzásidő hosszú.

T-34-3-assal még top streamen sem láttam jó köröket. Mindent benyelnek mert nincs páncéljuk sajnos, így mögéjük sem tudsz kerülni. Gundep nagyon rossz egy mednek, is 6 ra az viszont jó

Az IS 6 jól keres, így sokat kereshetek vele ez csábít, pár rossz MM után legfeljebb nem keresek vele, de hosszú távon így is jobb, mint egy stabilan keveset kereső tankkal. ingyen van teszt szerver próbáljátok ki, ha nemhiszitek. Hanem a másik jól kereső, sőt igen jól farmoló med a Szuper Persing, aminek ráadásul páncélja is van, messziről be sem viszik frontból. Nem lenne jó esetleg az? Tirlimites is. :huh:

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #178942 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Kösz a válaszokat, de nem keres jobban az FCM az IS 6-nál.

Statisztika , hogy tévedsz. Növekvő sorrend a nettó kredithozam (javítások és lőszerutánpótlás utáni megmaradt kredit a csata után) alapján. FCM jelenleg a második legjobban kereső tank, IS-6 csak a 16. helyen van.

Vagy tényeket mondj, vagy tedd hozzá, hogy "véleményem szerint".

9 éve 7 hónapja #178943 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo

Figyelem: Spoiler!

Mit is akarsz te pontosan? Neked csak arra kell egy prém tank, hogy ne +2 tier ellen harcolj? :ohmy:

Mire is lenne sanszod egy tier limites tankban? Hogy meglőhess egy ellenséget, mielőtt szétkapnak, mint foxi a lábtörlőt?

Prémium tankot farmolásra és legénység képzésre tart az ember (meg esetleg trollkodásra alacsony tierben, mint a PzIIJ, vagy a T7Car :trollol: )

Ha neked azért kell prém tank, hogy ne kelljen nagyobbak ellen harcolnod, akkor vedd meg a ValentineII-t, az csak TIV-ben megy. Pont neked való lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 7 hónapja #178951 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
A fenti adok-kapokról ez jutott eszembe:
Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálszt amit akarsz :)

Viccet félretéve, én most adtam el a Panther 8.8-amat és a JT 8.8-at. Lehet, hogy hiba volt, de már leszorzózni sem volt kedvem. Ha egy tank nem ad játékélményt, akkor felesleges megtartani. Talán a megvásárlása volt a hiba? :)
Én a helyedben azt a sok aranyat beváltanám 1:35 arányban free xp-re, és kifejlesztenék egy olyan tankot, ami tetszik, és öröm vele a játék. 385 ezer XP-ből elég szépen lehet fejleszteni.
Én anno a T54 és az E50 vonalat is így fejlesztettem. Nem kellett szenvednem a panther 2-vel, és nekem megérte.

9 éve 7 hónapja #178963 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
bár nekem nincs is-6-om de nem szokott problémát jelenteni egyik 8-as tankkal sem szétkapni mint hülyegyereknek a legóvárat pedig messze nem vagyok egy ász.de ha ennyire tetszik és égeti a zsebed a 11k gold vedd meg nyugodtan.a szuper pöri a buff után azt mondják nem lett rossz és mint ellenfél szerintem hatékonyabb mint az is-6,de ez csak egy személyes vélemény.viszont egy prém tank sose lesz olyan jó mint egy rendes kifejleszthető tank,hiába tierlimites.talán az fcm meg a cdc közelít legjobban a normál tankokhoz teljesítményben,de ez is csak egy személyes vélemény :D

9 éve 7 hónapja #179058 Írta: atashark
Megválaszolva: atashark
Panzerzoli: ez gáz. remélem csak ellenem dob be a rng, ne legyél velem pls.

9 éve 7 hónapja #179099 Írta: PanzerZoli

Kösz a válaszokat, de nem keres jobban az FCM az IS 6-nál.

Statisztika , hogy tévedsz. Növekvő sorrend a nettó kredithozam (javítások és lőszerutánpótlás utáni megmaradt kredit a csata után) alapján. FCM jelenleg a második legjobban kereső tank, IS-6 csak a 16. helyen van.

Vagy tényeket mondj, vagy tedd hozzá, hogy "véleményem szerint".

Már írtam, lehet nehéz megérteni, de Az a wotaddictos lista, pedig nem hiteles. Az adatok a prém és alap fiók közt nem szelektál. A WG is elmondta, hogy a JgT 8,8 keres a második legjobban, míg ott a listában alul szerepel. Megnézheted a teszt szerveren ingyen, hogy az IS 6 ugyanazon sebzésre sokkal jobban fizet az FCM-nél, amivel könnyű játszani, de nagyon keveset keres. Legközelebb gondold át, milyen javaslatot teszel :nono:

9 éve 7 hónapja #179101 Írta: PanzerZoli

Figyelem: Spoiler!

Mit is akarsz te pontosan? Neked csak arra kell egy prém tank, hogy ne +2 tier ellen harcolj? :ohmy:

Mire is lenne sanszod egy tier limites tankban? Hogy meglőhess egy ellenséget, mielőtt szétkapnak, mint foxi a lábtörlőt?

Prémium tankot farmolásra és legénység képzésre tart az ember (meg esetleg trollkodásra alacsony tierben, mint a PzIIJ, vagy a T7Car :trollol: )

Ha neked azért kell prém tank, hogy ne kelljen nagyobbak ellen harcolnod, akkor vedd meg a ValentineII-t, az csak TIV-ben megy. Pont neked való lesz.

Valentín megvan, de használhatatlan. Trollkodni nem tudok, mert nem áll egy olyan OP clanu a hátteremben, akik éjjel egyszerre klikkelgetnének velem :happy:

Nem akarok olyan MM-et kapni, melyben esélytelen vagyok, ez prém tírlimittel képzelhető el. FCM-nek nincs páncélja, azt nem tudom használni csak farmra, ami nem célom

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179102 Írta: PanzerZoli

A fenti adok-kapokról ez jutott eszembe:
Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálszt amit akarsz :)

Viccet félretéve, én most adtam el a Panther 8.8-amat és a JT 8.8-at. Lehet, hogy hiba volt, de már leszorzózni sem volt kedvem. Ha egy tank nem ad játékélményt, akkor felesleges megtartani. Talán a megvásárlása volt a hiba? :)
Én a helyedben azt a sok aranyat beváltanám 1:35 arányban free xp-re, és kifejlesztenék egy olyan tankot, ami tetszik, és öröm vele a játék. 385 ezer XP-ből elég szépen lehet fejleszteni.
Én anno a T54 és az E50 vonalat is így fejlesztettem. Nem kellett szenvednem a panther 2-vel, és nekem megérte.

Van T10-em, de az imba TD-k és OP medek miatt az egész egy vicc. Ki akarom, hagyni ezeket a troll csatákat és ez tírlimites prémként érhető el, a plusz 2 MM miatt

Nem lett volna szabad eladni prem 8-ast még jó lehet a jövőben a buffok miatt

9 éve 7 hónapja #179106 Írta: PanzerZoli

bár nekem nincs is-6-om de nem szokott problémát jelenteni egyik 8-as tankkal sem szétkapni mint hülyegyereknek a legóvárat pedig messze nem vagyok egy ász.de ha ennyire tetszik és égeti a zsebed a 11k gold vedd meg nyugodtan.a szuper pöri a buff után azt mondják nem lett rossz és mint ellenfél szerintem hatékonyabb mint az is-6,de ez csak egy személyes vélemény.viszont egy prém tank sose lesz olyan jó mint egy rendes kifejleszthető tank,hiába tierlimites.talán az fcm meg a cdc közelít legjobban a normál tankokhoz teljesítményben,de ez is csak egy személyes vélemény :D

Melyik tankot nem szedik szét ? :trollol: a prém tankok nem rosszabbak a normáloknál. lásd kromiB vagy Rudy, ami buffolt fullos rendes verziónak. Az IS 6 sem rosszabb, mint az IS 3, ha megnézed hogy limites. Most egy IS 3-al egymás után 10-esbe dobva mit tudsz kezdeni ? Naugyi :-* ilyen is6-al sosem fordul elő!

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 4 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 9 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.