Én mindenféleképpen az FCM-et ajánlanám. Hidd el, többet keres az IS-6-nál, az FCM alap átütése annyi majdnem mint az IS-6 prémium lőszerének az átütése. De te tudod, én FCM-et választottam (meg mellette van egy T34 amit szintén ajánlani tudok) és nem bántam meg egyiket sem. Viszont ahogy olvastam, te már eldöntötted alapból hogy az IS-6 kell neked, csak némi megerősítésre vártál szerintem.
Kösz a válaszokat, de nem keres jobban az FCM az IS 6-nál. Próbáld ki,ha nem hiszed, az hogy most nagyobb a penje még nem jelenti, hogy jobban keres, mert akkor a JgPz E 100 keresne a legjobban. A T 34 nem limites és már 8-as szinten használhatatlan, mert pontatlan, lassan tölt és célzásidő hosszú.
T-34-3-assal még top streamen sem láttam jó köröket. Mindent benyelnek mert nincs páncéljuk sajnos, így mögéjük sem tudsz kerülni. Gundep nagyon rossz egy mednek, is 6 ra az viszont jó
Az IS 6 jól keres, így sokat kereshetek vele ez csábít, pár rossz MM után legfeljebb nem keresek vele, de hosszú távon így is jobb, mint egy stabilan keveset kereső tankkal. ingyen van teszt szerver próbáljátok ki, ha nemhiszitek. Hanem a másik jól kereső, sőt igen jól farmoló med a Szuper Persing, aminek ráadásul páncélja is van, messziről be sem viszik frontból. Nem lenne jó esetleg az? Tirlimites is.