Nekem is megvan az IS 6 legénység húzáshoz vettem kihúztam vele egy majd 3 skilles legénységet IS 3-hoz és IS 7-hez
Egyenlőre ha játszok vele ezeket a legénységeket húzom aztán ha majd elindulok IS 4 felé húzok oda is legénységet.
Jó e kreditezni? Szerintem nem és egyáltalán nem egy kezdő barát tank, az igaz hogy jó a páncélzata és most kap majd egy kis buff-ot is a hd modellel de nehéz vele sebezni a kreditet pedig azért kapod. Prém fiókkal egy olyan 2-2,5K sebzésért olyan 55-60K-t lehet hozni (ha kivesszük az elhasznált fogyóeszközt stb).
Sajnos kicsi a pen és marha pontatlan az ágyú ami elég idegesítő ha azt nézzük hogy gyenge pontot kell vele lőni, de elő kell venni néha a goldot is az még jobban viszi a kreditet.
Tiger II nem lövi be?

Ha megvetted meglátod hogy gond nélkül be tud lőni.
Én nem tartom egy rossz tanknak inkább fun tank mint kreditező és ha akarod az orosz heavy vonalat jó a legénység húzás miatt. Lehet vele kreditet hozni! De az biztos hogy ennél vannak erre alkalmasabb prém tankok.
FCM-el kapcsolatban van páncélzata csak tudni kell használni egyenlőre nincs meg sajnos de majd ha elindulok a francia vonalon első dolgom lesz megvenni.
De azt nem nagyon írtad miért szeretnéd megvenni mert ha tetszik akkir egyértelmű vedd meg de ha kreditezni szeretnél ne ezt válaszd. Igaz hogy tier limites de ha szembe jön egy VK 45.02 b vagy egy ST-I azzal meggyűlik a bajod még golddal is és a T-34 se könyebb dió az IS 3-ról nem is beszélve és még nem is mondtam mindet. De az FCM-el is bőven meggyűlhet a bajod ha olyan ül benne aki tudja használni mert a 175 pened simán lepattintja. Én szeretek játszani vele de ha szükség van a goldra nem goldolkozok töltöm be és akkor már a kredit hozam is kevesebb.
Pl megvettem a Mutz-ot azzal lehet igazán jól kreditezni egyenlőre nagyon jól adja a kreditet lehet hogy még a WG nem lőtte be teljesen a kredithozamot, de egyenlőre ezt is csak leszorzózom.
Ha kreditezni kell úgy kreditezek hogy amelyik ágon épp haladok annak a legénységét tudjam közben húzni, jelenleg az orosz med vonalat húzom és megvan hozzá a T54 mod 1. Nem tier limites de csak ajánlani tudom nem vagyok egy epic sajnos csak egy átlag játékos de élvezhető is a játék vele jobban mint az IS 6-al és könnyebb ezzel kreditezni is.
Ugye nálad a tier limit a fő szempont ha jól értem emiatt a mod 1 gondolom kilőve, de egyébként még a T 34 is jó döntés lenne megvan az átütése igaz lomha és lassan tölt de egy -10fokos ágyusúlyedéssel és 279es toronypáncélal brutál dolgokat lehet művelni