Jelenleg 195 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 6 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 6 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 11 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 11 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179374 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
Karika, PanzerZoli, olvasni kéne a sorok között!

vbaddict állítása a statisztikáiról:
"Data for this statistics is based on 2.00 million public random games of the last 30 days with 60.10 million tanks participated.

Effects of premium accounts, daily and event bonuses have been removed."

Persze, ez nem azt jelenti, h 100%-ban hiteles, csak nagy érveléseitekből ez a tény kimaradt.
Saját tapasztalat: IS-6-om nincs, de FCM-mel prém nélkül sajnos én is hasonlóan keresek átlagban, mint ahogy a statisztikában szerepel.

Másfelől, van hír, h mikor jön a következő magyar prémium tank? Örülnék valami izgalmasnak, mert a Toldi rém unalmasra sikeredett, és csak a szerepjáték segít rajta..

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja #179375 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
De hát az FCM-nek jobb a frontpáncélja mint az IS-6-nak, elvégre 120mm több, mint 100mm. :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kovacs

9 éve 7 hónapja #179376 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

De hát az FCM-nek jobb a frontpáncélja mint az IS-6-nak, elvégre 120mm több, mint 100mm. :trollol:

Viszont az IS-6 nagyobbat üt repesszel és az ágyúknál ez az egyetlen fontos érték. :trollol:

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179377 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo

120mm + 54t + 50km/h
Tudod, hogy mire való? Rammolásra!!! :izmena: :justwait:

9 éve 7 hónapja #179378 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Az IS 6-ról kérem a véleményetek. Szeretném megvenni. Nekem nagyon tetszik. Van még 11k goldom és nem tudok vele mit kezdeni, az első prém 8-asom keresem és az IS 6 személyében úgy érzem megtaláltam. A másik esélyes az FCM volt, de teszt szerveren ugyanannyi sebzésre jóval kevesebb lóvét adott, ami nem tetszik, meg páncélja sincs, amivel az IS6 büszkélkedhet.

Prém fiókra nem fogom költeni, mert kitartó vagyok és nem fizetek az 50% kreditért, úgyhogy marad a játék élvezete, ami prémtankot jelent. Nem hinném, hogy megjelenne valaha a játékban olyan prém, amit megkívánnék, mert utálom a nem tierlimiteseket és nem szeretem péppé lövetni magam az OP T10 TD-kkel és medekkel. Kösz ebből nem kérek, azaz a jelenlegi felhozatalból kell választani Mi a véleményetek?

egy szó: t-54 prototype.

Lehet hogy neked adja vele, de szerintem tier X-ben elég használhatatlan és 10 meccsből engem hétszer dob kőkemény tizes meccsbe, ahol valljuk be gold nélkül elég halott dolog akármit is csinálni és itt valamint tier IX-ben a páncélja már nem sokat ér. Arról nem is beszélve, hogy ilyen módon értelmét veszti a prémium mivolta, nagyjából + 10k-t lehet így kihozni, ha minden jól megy. Statpaddolásra, ha valakit ez érdekel kiváló, ezen kívül prémtankként értelmezhetetlen tier IX- X-ben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: faktorialis1234, PanzerZoli

9 éve 7 hónapja #179380 Írta: tigris0430
Megválaszolva: tigris0430
A jó öreg is 6 os :) én szeretem bár azt mondják én mindent szeretek :)
Barátom accján több skilles legényekkel próbáltam az fcm et karácsonykor és bár csináltam vele jó köröket nekem nem tetszett annyira hogy azt vegyem meg nem lehet minden tank mindenkinek jó.
Az IS6 os jól használva képes credit farmolásra de azt is meg kell nagyon tanulni mit hol lőhetsz vele és akkor is számits rá nem tuti hogy skulód oda is megy ahova céloztad.Páncélja van de a mai világban nem építünk már csak a páncélra ha sokáig kint lófrálsz vele a mezőn hallot vagy.

Én karácsonykor a másik mumust vettem meg a Löwet és nekem semmi bajom nincs vele nem vártam csodát mindenki le szólta de jól használva csinálja a pénzt.

9 éve 7 hónapja #179383 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi
tudjatok mi a furi a legtobb jatekosnak aki itt hozzaszolt egyik sincs meg se az fcm se az is6 es kapjuk az oltast akinek meg mindketto megvan es hozzaszolt annak meg is6-al nagyobb az atlagsebzese.....nekem 1500 csatam van(is6),es 1200 (fcm) csatam van es durvan 300-al nagyobb az atlagsebzesem is6-al a winratam 56% fcm-el 49,5,ennyi atlagos jatekos vagyok ezert nem erdekel,hogy egy uberprofi kezebe jobban muzsikal egy fcm.en mar irtam szeretem ellenfelnek az fcm-et amikor is6-al vok.amugy linkinek is koppra ugyanaz a ket tankal az atlagsebzese csak az fcm 600-al tobb wn8-at ad.....

9 éve 7 hónapja #179385 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Ha nagyon olyan tank kell neked PanzerZoli ami nem megy nagyobb tierbe akkor ajánlom a sima Chi Nut. 10-ből kb. 8-9 alkalommal kapok saját tier leosztást (vagy olyat amibe max 2 t6-os tank van). OI-t szinte sosem kapok ellenfélnek, T7-be is ritkán megyek vele valamint stat húzásra is ajánlott.

Az FCM-IS 6 vitához csak annyit mondok hogy nekem volt hogy a Panther/M10-el többet kerestem az IS-6-nál, mégpedig a lőszer ár miatt. Az FCM is megvan, nagyon jól keres, valamint olcsó a lőszer és megtanít játszani (időbe telt, de sikerült). Ha viszont neked az IS 6 tetszik jobban és az áll kézre akkor avval nyomasd, sok sikert hozzá. :)

9 éve 7 hónapja #179386 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1
A viccet félre téve. Most komolyan.

Lehet, hogy valakinek az IS 6 jobban "kézre áll" ( :trollol: ), mint az FCM, de itt nem erről van szó. Minden téren veri az FCM az IS 6-ot.

Valóban: az FCM nem kezdőknek való.

Megértem.

OK.

Semmi gond ezzel. :)

De ne akarja már bebizonyítani nekem senki sem, hogy az IS 6 jobb, mint egy FCM. Mert nem. Mennyit keres? Annyit keres, hogy hogyan tudsz érvényesülni vele. Mindkettő. Mindkettő tierlimites.

Nincs értelme ennek a vitának. De tényleg semmi, de semmi.

UI.: egy tier 7-es lighttal szétkapom az IS 6-ot, mint macskát szarni. Ha felszívom a taknyot, egy hatossal is.

IS 3-hoz hasonlítani? :trollol: :happy:

Komolyan gondoljátok? Meghogy tiger II-vel análisan nem lehet izgatni?...

Ideje felébredni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Karika, Lord_Loga

9 éve 7 hónapja #179392 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Elnézést, de én ezt az egész herce-hurcát nem értem :blink:

PanzerZoli IS-6-ot akar venni, neki az kell. OK: vedd meg, jó kis gép...

TIER - nem találom a hosszúÍÍÍt- limites, tuti páncél, minden OK; tudtad Te eddig is.

FCM: jahham, meg nem merném próbálni... Sok objektív információt kaptunk az értekezés közben; minek? Egy érzelmi alapon hozott döntés miatt lapozgattunk-olvasgattunk cirka 13K HUF miatt: felesleges. Fél éve megvettem a Löwe-t, mer't a Tigrincsek emberei fejlődnek benne.. minden igaz, amit az előttem hozzászólók írtak. Sajnos csak utána kezdtem el olvasni és értelmezni a fórumot - ezért nem adtam el a 'prémtankot' -.

Csak egyet kérek Tőled: ha tetszik egy prémium tank és eldöntötted, hogy megveszed: TEDD, de ne akard magad igazoltatni.

Egyszerűen csak sok sikert és pozitív élményt szeretnék kívánni a választott prémium tankodhoz!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1, Bicsek86

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179396 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Nekem is megvan az IS 6 legénység húzáshoz vettem kihúztam vele egy majd 3 skilles legénységet IS 3-hoz és IS 7-hez
Egyenlőre ha játszok vele ezeket a legénységeket húzom aztán ha majd elindulok IS 4 felé húzok oda is legénységet.
Jó e kreditezni? Szerintem nem és egyáltalán nem egy kezdő barát tank, az igaz hogy jó a páncélzata és most kap majd egy kis buff-ot is a hd modellel de nehéz vele sebezni a kreditet pedig azért kapod. Prém fiókkal egy olyan 2-2,5K sebzésért olyan 55-60K-t lehet hozni (ha kivesszük az elhasznált fogyóeszközt stb).
Sajnos kicsi a pen és marha pontatlan az ágyú ami elég idegesítő ha azt nézzük hogy gyenge pontot kell vele lőni, de elő kell venni néha a goldot is az még jobban viszi a kreditet.
Tiger II nem lövi be? :D Ha megvetted meglátod hogy gond nélkül be tud lőni.
Én nem tartom egy rossz tanknak inkább fun tank mint kreditező és ha akarod az orosz heavy vonalat jó a legénység húzás miatt. Lehet vele kreditet hozni! De az biztos hogy ennél vannak erre alkalmasabb prém tankok.

FCM-el kapcsolatban van páncélzata csak tudni kell használni egyenlőre nincs meg sajnos de majd ha elindulok a francia vonalon első dolgom lesz megvenni.

De azt nem nagyon írtad miért szeretnéd megvenni mert ha tetszik akkir egyértelmű vedd meg de ha kreditezni szeretnél ne ezt válaszd. Igaz hogy tier limites de ha szembe jön egy VK 45.02 b vagy egy ST-I azzal meggyűlik a bajod még golddal is és a T-34 se könyebb dió az IS 3-ról nem is beszélve és még nem is mondtam mindet. De az FCM-el is bőven meggyűlhet a bajod ha olyan ül benne aki tudja használni mert a 175 pened simán lepattintja. Én szeretek játszani vele de ha szükség van a goldra nem goldolkozok töltöm be és akkor már a kredit hozam is kevesebb.

Pl megvettem a Mutz-ot azzal lehet igazán jól kreditezni egyenlőre nagyon jól adja a kreditet lehet hogy még a WG nem lőtte be teljesen a kredithozamot, de egyenlőre ezt is csak leszorzózom.

Ha kreditezni kell úgy kreditezek hogy amelyik ágon épp haladok annak a legénységét tudjam közben húzni, jelenleg az orosz med vonalat húzom és megvan hozzá a T54 mod 1. Nem tier limites de csak ajánlani tudom nem vagyok egy epic sajnos csak egy átlag játékos de élvezhető is a játék vele jobban mint az IS 6-al és könnyebb ezzel kreditezni is.

Ugye nálad a tier limit a fő szempont ha jól értem emiatt a mod 1 gondolom kilőve, de egyébként még a T 34 is jó döntés lenne megvan az átütése igaz lomha és lassan tölt de egy -10fokos ágyusúlyedéssel és 279es toronypáncélal brutál dolgokat lehet művelni :D

9 éve 7 hónapja #179406 Írta: Szilvi

A viccet félre téve. Most komolyan.

Lehet, hogy valakinek az IS 6 jobban "kézre áll" ( :trollol: ), mint az FCM, de itt nem erről van szó. Minden téren veri az FCM az IS 6-ot.

Valóban: az FCM nem kezdőknek való.

Megértem.

OK.

Semmi gond ezzel. :)

De ne akarja már bebizonyítani nekem senki sem, hogy az IS 6 jobb, mint egy FCM. Mert nem. Mennyit keres? Annyit keres, hogy hogyan tudsz érvényesülni vele. Mindkettő. Mindkettő tierlimites.

Nincs értelme ennek a vitának. De tényleg semmi, de semmi.

UI.: egy tier 7-es lighttal szétkapom az IS 6-ot, mint macskát szarni. Ha felszívom a taknyot, egy hatossal is.

IS 3-hoz hasonlítani? :trollol: :happy:

Komolyan gondoljátok? Meghogy tiger II-vel análisan nem lehet izgatni?...

Ideje felébredni.

Szerintem meg te nem vagy kepben milyen tier 6-os tankal szeded szet az is6-ot?meseld mar el a buldog auto aim-el mit ut be jobban az is6-ot vagy az fcm-et az fcm nalam nagyszerelovel jar,automata tuzoltoval es rengeteg igy is az ammo talalat,toronyberagadas stb,ha csak a nagyszerszamot nezem 20k kredit az is6-ba nem kell semmi extra tehat minimum 17 k kredit kevesebb ha tuz is volt akkor 34k-val.meghogy tier 6-al szetszeded az is6-ot vicces fiu vagy.amugy feladtam mert mint irtam itt a hozzaszolok nagytobsegenek nincs is meg mind a ket tank.....szekkernyaknak se is6 se fcm de nyilvan vagja melyik milyen.akinek meg megvolt mindketto es hozzaszolt azoknak meg mind az is6-al volt nagyobb az atlagsebzese.fcm mozgekonyabb es jobb vele emiatt jatszani,de o nem igazi heavy...ot se allithatod szembe egy vk-al,vagy st-vel,de nagy tobbsegben egy is6-al is szetszedem,de ez palyafuggo,ha nyilt terep van akkor az fcm jobb varosi palyakon 0 eselye van az is6 ellen.

9 éve 7 hónapja #179407 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1
Ez egy szomorú történet. Egy nagyon szomorú történet.

9 éve 7 hónapja #179408 Írta: Szilvi
mire vagy ilyen bekepzelt vereb ur,inkabb varom a hatos tanklistat amivel szetszeded az is6-ot...nem is foglalkozok veled tovabb ahogy nezem megvan a sajat bajod...

9 éve 7 hónapja #179423 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
soha nem is írtam hogy nekem van,azt írtam hogy ellenfélként milyennek látom.az ágyúját meg mindenki ismeri aki játszott az orosz nehéz ággal.....

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 6 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 11 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.