Jelenleg 245 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 6 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 6 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 11 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 11 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 7 hónapja #179114 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun
beszállok a vitába ;) :

Majdnem az összes prémtank megvan pár hiányzik , főleg a heavyk ...

heavykből megvan a T34,FCM ... IS6al mentem egyszer tesztszerveren nagyon szerettem!!
aztán megkaptam 3 nap bérleménybe és kb egy évig nem akartam megvenni : amíg a tesztszerveren , ráfordítottam valakire a csövet és eltaláltam , és én csak úgy pattogtam addik a 3 nap alatt én senkit nem találtam el , engem meg ementálivá aprítottak , és tény , egy IS6 sem ellenfél igazán ... de meg fogom venni mert az orosz vonalat húzom , st-I és IS3 és a legényeknek nem árt , és meg hogy ki fogják venni , és az utód annyira nem jön be ....

T34.:526 csata 48% winrate, első pár körben átlöttem pontosan a pálya másik végére , utána ezt felejtsd el ... most huzzák a 3ik skill-t a legények de amig pl a t29 egy nagyon jól használható tank addig a t34 egy lassú nyugdíjba ment boxoló...

FCM.: karácsony óta megvan , futottam vele , kis odafigyeléssel 3000es találati köröket , és nem is nehéz vele 99%ban a lista legfelső tankja , viszont szinte mindig kihal a csapat egyedül meg még vagy már nem vagyok olyan jó hogy lehozzam nyerőre , jah és gyakori modulsérülések , kicsivel használom , de erősen ajánlott a nagy készlet ... ja és ami idegesítő : gyakorlatilag sniper tank ... leülsz egy jó bokorba és lősz ok , ezzel semmi baj ... de mikor a saját csapatod , elkezdi klikkelgetni a térképet rajtad , go front !!! ahol két perc alatt szintén szétkapnak az azért idegesítő... páncélja nagyon érdekes: nem mondanám hogy nincs mert ha tudod honnan lőnek és forgatod akkor sokmindent pattint... de ha 5en lőnek 4 bemegy...:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, PanzerZoli

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179120 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Melyik tankot nem szedik szét ? :trollol: a prém tankok nem rosszabbak a normáloknál. lásd kromiB vagy Rudy, ami buffolt fullos rendes verziónak. Az IS 6 sem rosszabb, mint az IS 3, ha megnézed hogy limites. Most egy IS 3-al egymás után 10-esbe dobva mit tudsz kezdeni ? Naugyi :-* ilyen is6-al sosem fordul elő!

Én megfejtettem mire gondolsz.
Amire szükséged van az a RATTE Totál Op. Nem gond vele a TierX-mecs
Valójában csak állni kell vele és lövöldözni. Meg Mausokat rammolni. :trollol:

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia

9 éve 7 hónapja #179123 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia

Először azt hittem sima photoshop amit küldtél, mert eddig nem olvastam erről a RATTE tankról. Érdekes:
www.masodikvh.h...ckocsi

Ha Tier 11-ben jönne a Sturmtiger, akkor ez tier 12-ben jó lesz. :)

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179125 Írta: Murphyxhun

Melyik tankot nem szedik szét ? :trollol: a prém tankok nem rosszabbak a normáloknál. lásd kromiB vagy Rudy, ami buffolt fullos rendes verziónak. Az IS 6 sem rosszabb, mint az IS 3, ha megnézed hogy limites. Most egy IS 3-al egymás után 10-esbe dobva mit tudsz kezdeni ? Naugyi :-* ilyen is6-al sosem fordul elő!

Én megfejtettem mire gondolsz.

én szerettem volna csinálni egy vidit 20 percel ezelött T34(me) vs IS6 de kifagyaszt a replaymanager ...

100-150m távolság eredmény: 5(normál) - ellenfél 3(gold) 2 lepattanó beforgatás után...(gold)

3 front találat 2szer torony teteje face to face, ment a garázsba ...

9 éve 7 hónapja #179127 Írta: PanzerZoli
Megválaszolva: PanzerZoli

beszállok a vitába ;) :

Majdnem az összes prémtank megvan pár hiányzik , főleg a heavyk ...

heavykből megvan a T34,FCM ... IS6al mentem egyszer tesztszerveren nagyon szerettem!!
aztán megkaptam 3 nap bérleménybe és kb egy évig nem akartam megvenni : amíg a tesztszerveren , ráfordítottam valakire a csövet és eltaláltam , és én csak úgy pattogtam addik a 3 nap alatt én senkit nem találtam el , engem meg ementálivá aprítottak , és tény , egy IS6 sem ellenfél igazán ... de meg fogom venni mert az orosz vonalat húzom , st-I és IS3 és a legényeknek nem árt , és meg hogy ki fogják venni , és az utód annyira nem jön be ....

T34.:526 csata 48% winrate, első pár körben átlöttem pontosan a pálya másik végére , utána ezt felejtsd el ... most huzzák a 3ik skill-t a legények de amig pl a t29 egy nagyon jól használható tank addig a t34 egy lassú nyugdíjba ment boxoló...

FCM.: karácsony óta megvan , futottam vele , kis odafigyeléssel 3000es találati köröket , és nem is nehéz vele 99%ban a lista legfelső tankja , viszont szinte mindig kihal a csapat egyedül meg még vagy már nem vagyok olyan jó hogy lehozzam nyerőre , jah és gyakori modulsérülések , kicsivel használom , de erősen ajánlott a nagy készlet ... ja és ami idegesítő : gyakorlatilag sniper tank ... leülsz egy jó bokorba és lősz ok , ezzel semmi baj ... de mikor a saját csapatod , elkezdi klikkelgetni a térképet rajtad , go front !!! ahol két perc alatt szintén szétkapnak az azért idegesítő... páncélja nagyon érdekes: nem mondanám hogy nincs mert ha tudod honnan lőnek és forgatod akkor sokmindent pattint... de ha 5en lőnek 4 bemegy...:D

Köszi a gyors választ ! Te voltál messze a leghasznosabb. Azt már én is észrevettem, hogy teszt szerón sok tank messze jobban használható (páncélja többet pattint, ágyúja jobban betalál) pedig elvileg ugyanaz lenne. E100-al is király voltam sok lepattanóval, míg EU-n mindenki belőtte. Az is ezek szerint nem csaupán nálam forult elő, hogy egy prém tank első nap volumenekkel jobb, mint utána bármikor, pedig elvileg később tanulsz csak bele. Ezeket sosem fogjuk megérteni, lehet a teszt szerver egy marketing fogás, hogy ha kipróbálod kapj kedvet és vedd meg :happy:

Az FCM-et pont ezért nem szeretem én sem, mert az egy második sorból támogató tank és nyomulni sem lehet vele, mert páncél az erre nem jó. A Szuper Rörsingnek a páncélját könnyű átlőni már 10m-ről és nem tudja kitakarni a nyakát, mert szimmetrikusan takarja ki a pengepáncél, de az IS 6-ot akkor is lehet forgatni
Nem is tudtam, hogy kiveszik. Mikor? Mondjuk így vonzóbb lesz az IS 6, hogy azon kevés tierlimites tank, ami meglehet. Most kérdezem én : az utódja az IS 3a mit tud csinálni T10-be? és ha hetekig az RNG MM oda dob, akkor nem is játszól vele?

Chaos_42 nem vicces a helyzet. Az ember szeretne játszani nyomulós páncélos tankkal. Most a sima tankok +2 tír miatt csak T10-ben használhatóak, ami vicces, mert ott minden második játékos WP,aimbotos és ha csak nem vagy szuperman kb semmit sem érsz az imba TD-k és OP medek ellen. Ezért azt ki kell hagyni. Viszont a tírlimit miatt van egy csomó prém tank ami lehetőséget nyújt arra, hogy egy játszható tankot vehess. Én arra vágyok, hogy ne kapjak olyan MM-eket, amiben nem tudok tenni semmit, így kilőve a sima tankok. A prémeknek az a baja, hogy a proto is OP, de ha 10-be dob azt a csatát ki kell várnom míg vége lesz és reménykedni, hogy normális lesz a következő, de pl IS 6-al mindíg normális MM-et kapsz

9 éve 7 hónapja #179133 Írta: Murphyxhun
én azért kezdtem el venni a prémtankokat , mert egy 7es szinttől egy élet mire kihúzol minden modult ... kv4be 400 körüli csatám ment bele és most itt vagyok egy ST-I el ami majdnem alap... ja és a legények is átképződnek ....

mindig akcióban és mindig a kapott aranyakat félrerakva abból újabb prémtank vásárlásával , és valahogy mindig inkább a különlegesebbeket :) t28f30 4es med...olyan kasza mint amit pistabá fent volna az aratáshoz :D

super pershinget ne bántsd... ha ringatod nem könnyű ellenfél ....másik kedvenc simán áttol egy oldalt ;) ami nem jött be az a Mutz...

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179134 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo
PanzerZoli!

Nem akarok veled ismeretlenül szemtelenkedni, személyeskedni, de mégis csak azt kell, hogy mondjam, hogy te egy betoji ember vagy, aki nem meri felvenni a küzdelmet a "nagyokkal".

Már többen leírták: ha neked ez kell, akkor vedd meg valamelyik tier limites tankot, aztán nyomjad azzal a csatákat, de ha kérhetlek, akkor közben ne magyarázd már meg, hogy csak +1 tierben lehet érvényesülni a játékban.

Arról nem is beszélve, hogy ha te E100-ban ülve (top tier-ként) nem tudtál érvényesülni, mert "EU-n mindenki belőtte", akkor talán el kellene gondolkodnod azon, hogy találj magadnak valami más játékot, amiben több lesz a sikerélményed.

"az utódja az IS 3a mit tud csinálni T10-be"
Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. Sorolhatnám még, de neked úgyis mindegy.

A boltban elérhető vagy akciók során kapható prém tankok esetében pedig a "játszható" és a "tírlimit" (sic!) fogalmak gyakorlatilag kizárják egymást. Ami játszható (CromwellB, Rudy, Scorpion, IS-3A, stb.) azok nem tier limitesek, az alapváltozatukhoz (tier társaikhoz) képest nem jelentenek többet, vagy kevesebbet. Amely tankok viszont limitesek (IS-6, SP, FCM 50t), azok bizony mindig elmaradnak a társaiktól valamiben.

De tudod ez olyan, mint a szerelem: vak! Ha rusnya, féllábú és dadog is, de te szépnek látod, akkor vedd el feleségül! Legyen a tiéd az IS-6. Sokan vannak, akiknek bejött és jó közöket mennek vele (lásd wotreplays), de ettől még a többség nem fogja jónak találni és megszeretni. A +1 tier-re vonatkozó elméleted pedig szerintem ne védd ilyen nagyon, mert hidd el, hogy egyedül maradsz vele...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, DrangHun, DarkRaven73, Lucimiento

9 éve 7 hónapja #179135 Írta: Gestanyo
Megválaszolva: Gestanyo
Tudom, hogy rossz helyen írom, de napi hét nyolcszor berohan elém valaki, és belelövök a saját csapattársamba. Tud valaki egy olyan mod-ot ami ezt megakadályozza?

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179136 Írta: Bakkaroo
Gestanyo:

9 éve 7 hónapja #179138 Írta: Murphyxhun

PanzerZoli!

Nem akarok veled ismeretlenül szemtelenkedni, személyeskedni, de mégis csak azt kell, hogy mondjam, hogy te egy betoji ember vagy, aki nem meri felvenni a küzdelmet a "nagyokkal".

Már többen leírták: ha neked ez kell, akkor vedd meg valamelyik tier limites tankot, aztán nyomjad azzal a csatákat, de ha kérhetlek, akkor közben ne magyarázd már meg, hogy csak +1 tierben lehet érvényesülni a játékban.

Arról nem is beszélve, hogy ha te E100-ban ülve (top tier-ként) nem tudtál érvényesülni, mert "EU-n mindenki belőtte", akkor talán el kellene gondolkodnod azon, hogy találj magadnak valami más játékot, amiben több lesz a sikerélményed.

Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. Sorolhatnám még, de neked úgyis mindegy.

A boltban elérhető vagy akciók során kapható prém tankok esetében pedig a "játszható" és a "tírlimit" (sic!) fogalmak gyakorlatilag kizárják egymást. Ami játszható (CromwellB, Rudy, Scorpion, IS-3A, stb.) azok nem tier limitesek, az alapváltozatukhoz (tier társaikhoz) képest nem jelentenek többet, vagy kevesebbet. Amely tankok viszont limitesek (IS-6, SP, FCM 50t), azok bizony mindig elmaradnak a társaiktól valamiben.

De tudod ez olyan, mint a szerelem: vak! Ha rusnya, féllábú és dadog is, de te szépnek látod, akkor vedd el feleségül! Legyen a tiéd az IS-6. Sokan vannak, akiknek bejött és jó közöket mennek vele (lásd wotreplays), de ettől még a többség nem fogja jónak találni és megszeretni. A +1 tier-re vonatkozó elméleted pedig szerintem ne védd ilyen nagyon, mert hidd el, hogy egyedül maradsz vele...

egy észrevétel , azért mert orosz és 8as nem az is3a lesz az utód .... na a többihez hozok pop corn-t :D

9 éve 7 hónapja #179139 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
amúgy azért tier limites, mert még ott is gagyi...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 7 hónapja #179143 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1
Várjatok már még néhány percet. Leugrok a boltba rágcsálnivalóért. Tényleg csak 5 perc. :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179145 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

látom nem jött át a mondanivalóm,akkor had hozzak egy példát hogy megértsd.adott mondjuk egy tigris 2,ugye arról nem mondható el hogy fucking op lenne,bár szerintem nagyon jó és nekem viszonylag kézreállt.na most ezzel a tankkal olyan szinten rommá szedlek az is-6ban hogy csak pislogsz.nyílván ez szigorúan egy v egy szituáció ami ritkán van ebben a játékban de a lényeg remélem átjött.attól hogy tier limites nem lesz jó mert még a vele egy szintü nehéz tankok is széjjelkapják gond nélkül.az is-3hoz ne hasonlítsd már kérlek,az nem véletlenül sh tank viszont az is-6 az annyira nem az.na vajon miért?pedig ott csak saját szintü tankokkal találkozol.az meg hogy a td-k imbák.....arra inkább nem is írok semmit :evil: :evil:egy valamit viszont nem értek,mi a reteknek kérdezel ha nem érdekel senki véleménye?vedd meg az is-6 a legjobb tank a játékban.minden pattog róla,fossa a pénzt és különben is a leg badass-ebb tank a játékban.megfelel? :evil: :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 7 hónapja #179150 Írta: Murphyxhun

PanzerZoli!

nincs is szebb és jobb érzés mint amikor az én használható mivel nem tierlimites a HT no.6 tankommal amibe még egy 80%os legénység ül egy tier 8as csatában veszek részt :) de én szeretem is a kihívásokat :D az arty szedett ki ...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerZoli

9 éve 7 hónapja #179152 Írta: Bakkaroo

nincs is szebb és jobb érzés mint amikor az én használható mivel nem tierlimites a HT no.6 tankommal amibe még egy 80%os legénység ül egy tier 8as csatában veszek részt :) de én szeretem is a kihívásokat :D az arty szedett ki ...

Bocs! Azt hittem csak tankokról beszélünk. Ha belevesszük a japó tigrincset is, akkor sorry... :happy:

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 6 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 11 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.