beszállok a vitába
:
Majdnem az összes prémtank megvan pár hiányzik , főleg a heavyk ...
heavykből megvan a T34,FCM ... IS6al mentem egyszer tesztszerveren nagyon szerettem!!
aztán megkaptam 3 nap bérleménybe és kb egy évig nem akartam megvenni : amíg a tesztszerveren , ráfordítottam valakire a csövet és eltaláltam , és én csak úgy pattogtam addik a 3 nap alatt én senkit nem találtam el , engem meg ementálivá aprítottak , és tény , egy IS6 sem ellenfél igazán ... de meg fogom venni mert az orosz vonalat húzom , st-I és IS3 és a legényeknek nem árt , és meg hogy ki fogják venni , és az utód annyira nem jön be ....
T34.:526 csata 48% winrate, első pár körben átlöttem pontosan a pálya másik végére , utána ezt felejtsd el ... most huzzák a 3ik skill-t a legények de amig pl a t29 egy nagyon jól használható tank addig a t34 egy lassú nyugdíjba ment boxoló...
FCM.: karácsony óta megvan , futottam vele , kis odafigyeléssel 3000es találati köröket , és nem is nehéz vele 99%ban a lista legfelső tankja , viszont szinte mindig kihal a csapat egyedül meg még vagy már nem vagyok olyan jó hogy lehozzam nyerőre , jah és gyakori modulsérülések , kicsivel használom , de erősen ajánlott a nagy készlet ... ja és ami idegesítő : gyakorlatilag sniper tank ... leülsz egy jó bokorba és lősz ok , ezzel semmi baj ... de mikor a saját csapatod , elkezdi klikkelgetni a térképet rajtad , go front !!! ahol két perc alatt szintén szétkapnak az azért idegesítő... páncélja nagyon érdekes: nem mondanám hogy nincs mert ha tudod honnan lőnek és forgatod akkor sokmindent pattint... de ha 5en lőnek 4 bemegy...
Köszi a gyors választ ! Te voltál messze a leghasznosabb. Azt már én is észrevettem, hogy teszt szerón sok tank messze jobban használható (páncélja többet pattint, ágyúja jobban betalál) pedig elvileg ugyanaz lenne. E100-al is király voltam sok lepattanóval, míg EU-n mindenki belőtte. Az is ezek szerint nem csaupán nálam forult elő, hogy egy prém tank első nap volumenekkel jobb, mint utána bármikor, pedig elvileg később tanulsz csak bele. Ezeket sosem fogjuk megérteni, lehet a teszt szerver egy marketing fogás, hogy ha kipróbálod kapj kedvet és vedd meg
Az FCM-et pont ezért nem szeretem én sem, mert az egy második sorból támogató tank és nyomulni sem lehet vele, mert páncél az erre nem jó. A Szuper Rörsingnek a páncélját könnyű átlőni már 10m-ről és nem tudja kitakarni a nyakát, mert szimmetrikusan takarja ki a pengepáncél, de az IS 6-ot akkor is lehet forgatni
Nem is tudtam, hogy kiveszik. Mikor? Mondjuk így vonzóbb lesz az IS 6, hogy azon kevés tierlimites tank, ami meglehet. Most kérdezem én : az utódja az IS 3a mit tud csinálni T10-be? és ha hetekig az RNG MM oda dob, akkor nem is játszól vele?
Chaos_42 nem vicces a helyzet. Az ember szeretne játszani nyomulós páncélos tankkal. Most a sima tankok +2 tír miatt csak T10-ben használhatóak, ami vicces, mert ott minden második játékos WP,aimbotos és ha csak nem vagy szuperman kb semmit sem érsz az imba TD-k és OP medek ellen. Ezért azt ki kell hagyni. Viszont a tírlimit miatt van egy csomó prém tank ami lehetőséget nyújt arra, hogy egy játszható tankot vehess. Én arra vágyok, hogy ne kapjak olyan MM-eket, amiben nem tudok tenni semmit, így kilőve a sima tankok. A prémeknek az a baja, hogy a proto is OP, de ha 10-be dob azt a csatát ki kell várnom míg vége lesz és reménykedni, hogy normális lesz a következő, de pl IS 6-al mindíg normális MM-et kapsz