Jelenleg 337 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 4 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 7 hónapja #179157 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
PanzerZoli!

Ha nem tetszik a kiegyensúlyozatlan WoT-os MM akkor menj át az Amored Warfare-ba. Ott túlságosan is kiegyensúlyozottak a tankok véleményem szerint. Megkapod a nyomulós dinamikus csatákat is.
Ha meg nem jönnek be a Modern Tankok akkor fogadd el a WoT-ot olyannak amilyen, és ne sírj a +2 MM miatt, hanem játssz mindig a legjobb tudásodnak megfelelően. Egy könnyített MM-s prém tanktól még nem fog megoldódni a "problémád".
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja #179161 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

Figyelem: Spoiler!

nincs is szebb és jobb érzés mint amikor az én használható mivel nem tierlimites a HT no.6 tankommal amibe még egy 80%os legénység ül egy tier 8as csatában veszek részt :) de én szeretem is a kihívásokat :D az arty szedett ki ...

Bocs! Azt hittem csak tankokról beszélünk. Ha belevesszük a japó tigrincset is, akkor sorry... :happy:

jaja :) én nagyon szerettem , a tigris 1et normálban , gondoltam , jó móka lesz , de igazi kihívás tank és nem is teljesen siránkozva :) alig várom hogy normális legénység legyen benne !

Fiúk Lányok (csak hogy ne diszkrimináljak !) áttértünk az MM-re ...

viszont régen rossz ha azt nézi az ember hogy vannak e felette még tankok vagy nincsenek... :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrankeeHUN

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179176 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Már írtam, lehet nehéz megérteni, de Az a wotaddictos lista, pedig nem hiteles. Az adatok a prém és alap fiók közt nem szelektál. A WG is elmondta, hogy a JgT 8,8 keres a második legjobban, míg ott a listában alul szerepel. Megnézheted a teszt szerveren ingyen, hogy az IS 6 ugyanazon sebzésre sokkal jobban fizet az FCM-nél, amivel könnyű játszani, de nagyon keveset keres. Legközelebb gondold át, milyen javaslatot teszel :nono:

Amennyire nézem sehol nem írtad, hogy nem lehet prémium fiók mellett mért adatot figyelembe venni, de ez most nem is számít. Mivel a prémium fiók mindkét esetben (az IS-6 és az FCM esetében) ugyanúgy, ugyanolyan arányban számításba van véve feltehetőleg, kivehető az egyenletből. Vagyis a végeredmény ugyanaz: az FCM jobban keres, mint az IS-6. Prémiummal és anélkül egyaránt.

Nagy számokkal végzett kvázi objektív statisztika vs. egy-két próbán és személyes véleményen alapuló szubjektív meglátás. Ez utóbbi tudománytalan, nehéz is vele vitatkozni, mert az érzelmek síkján mozog, az ellen meg az ész érvek nem sokat érnek. Amíg nem mozgunk egy paradigmában (ez esetben az objektívebben, a valamivel tudományosabban), nem fogod megérteni, miért tévedtél.

EDIT:
Félre ne érts, nem azt mondom, hogy nem jó az IS-6. Csak és kizárólag azt kritizálom, hogy egy véleményt ütköztetsz azzal a ténnyel, hogy az FCM pénzkeresésre jobb. Tény =/= vélemény.

9 éve 7 hónapja #179180 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
PanzerZoli nagyon jó az IS6, vedd meg mihamarább, durván OP tier 6 ellen, de lehetőleg közelről lődd őket, I-O-val pedig vigyázz!

Szerintem tök mind1 melyiket veszi meg. Az eredmény ugyanaz lesz. :trollol:
Ne pazaroljátok az időtöket. Minél több Panzerzoli van, én annál tovább játszom ingyé'... :banana:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, setelekot 1, Kovacs, singes

9 éve 7 hónapja #179182 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Röhögni fogtok, de az is-6 vmi rejtett buffot kaphatott (vagy csak az rng szívatott, de nagyon). A nyílást nem tudtam belőni közelről az is-3-mal, utána meg az alsó lemezt sem. Ő meg rendre belőtte a frontomat (nem az alsó lemezt!). Végül mogé kerülök, erre a hátsója pattintott. Mondom, ez nem igaz...

De alapvetően az is-6 eléggé... khm... hogyis.... Szóval kb. egy kategóriába esik a wz-111-gyel. Talán ritkábban kap ammot, de más igazi különbség nincs.
Ellenben az fcm. :evil:

9 éve 7 hónapja #179189 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
Játsz T10-el, akkor mindig top tier leszel és ha kis fogyócikkel tolod, gold nélkül, ami általában nem is kell (hisz top tier vagy), akkor nem leszel mínuszos ha megsebzed a saját hp-d. (T62A, Leóval nekem hozza a pénzt, igaz lassan 5-25K)

9 éve 7 hónapja #179220 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi
az a gond,hogy mindig a profik magukbol indulnak ki,felkene fognotok,hogy beloletek van kevesebb,egy atlagos jatekos is6 jobban nyomja mint egy fcm-el.pl nekem 1556 atlagsebzesem,es tobb mint 1500 csatam van is6-al,igen vannak tier 8-as heavyik amik szetszednek de nem free damage vagyok,azonban fcm-et mindig szivesen latom ellenfelnek plane varosi palyan.az fcm-el 1299 atlagsebzesem van..en nem tudok vele jol jatszani mert azonnal megboszulja ha elbaxol valamit,raadasul a sebbeseg miatt mindig tul elore megyek vele.szoval az is-6 nem rossz prem tank szerintem,kezdoknek atlag jatekosoknak szerintem jobb mint az fcm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, CrossMetal1, flexman911

9 éve 7 hónapja #179222 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

az a gond,hogy mindig a profik magukbol indulnak ki,felkene fognotok,hogy beloletek van kevesebb,egy atlagos jatekos is6 jobban nyomja mint egy fcm-el.pl nekem 1556 atlagsebzesem,es tobb mint 1500 csatam van is6-al,igen vannak tier 8-as heavyik amik szetszednek de nem free damage vagyok,azonban fcm-et mindig szivesen latom ellenfelnek plane varosi palyan.az fcm-el 1299 atlagsebzesem van..en nem tudok vele jol jatszani mert azonnal megboszulja ha elbaxol valamit,raadasul a sebbeseg miatt mindig tul elore megyek vele.szoval az is-6 nem rossz prem tank szerintem,kezdoknek atlag jatekosoknak szerintem jobb mint az fcm.

Kezdők biztos jól boldogulnak a 175 átütéssel. FCM-el sokkal könnyebb sebző lövést leadni. (na jó IS-6-al is, sok retard full repesszel lő vele :D )

9 éve 7 hónapja #179235 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa
Szerintem az IS6, WZ111, 112, KV5, SP, jövedelme javarészt ellenfél függő.
Ha makkod van egyedül áttolsz egy oldalt, mert senki nem tudja hol kell átlőni, ha nincsen, akkor egy csapatcsatás IS3 fél perc alatt roncsot csinál belőled.

Az Fcm kezeléséhez ügyesség kell(ami nekem nincsen), és jó az ágyúja, ezért stabilabb a jövedelem. Ezért hoz jobban. Ja és a jobb játékosok látnak benne fantáziát.

9 éve 7 hónapja #179286 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

Röhögni fogtok, de az is-6 vmi rejtett buffot kaphatott (vagy csak az rng szívatott, de nagyon). A nyílást nem tudtam belőni közelről az is-3-mal, utána meg az alsó lemezt sem. Ő meg rendre belőtte a frontomat (nem az alsó lemezt!). Végül mogé kerülök, erre a hátsója pattintott. Mondom, ez nem igaz...

De alapvetően az is-6 eléggé... khm... hogyis.... Szóval kb. egy kategóriába esik a wz-111-gyel. Talán ritkábban kap ammot, de más igazi különbség nincs.
Ellenben az fcm. :evil:

nekem is igy tünik.régebben még örültem is neki,amikor közeledett.
mostanság viszont a hajamat téptem egy két lepattanó miatt

9 éve 7 hónapja #179290 Írta: PanzerZoli
Megválaszolva: PanzerZoli

PanzerZoli!

Nem akarok veled ismeretlenül szemtelenkedni, személyeskedni, de mégis csak azt kell, hogy mondjam, hogy te egy betoji ember vagy, aki nem meri felvenni a küzdelmet a "nagyokkal".

Már többen leírták: ha neked ez kell, akkor vedd meg valamelyik tier limites tankot, aztán nyomjad azzal a csatákat, de ha kérhetlek, akkor közben ne magyarázd már meg, hogy csak +1 tierben lehet érvényesülni a játékban.

Arról nem is beszélve, hogy ha te E100-ban ülve (top tier-ként) nem tudtál érvényesülni, mert "EU-n mindenki belőtte", akkor talán el kellene gondolkodnod azon, hogy találj magadnak valami más játékot, amiben több lesz a sikerélményed.

"az utódja az IS 3a mit tud csinálni T10-be"
Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. Sorolhatnám még, de neked úgyis mindegy.

A boltban elérhető vagy akciók során kapható prém tankok esetében pedig a "játszható" és a "tírlimit" (sic!) fogalmak gyakorlatilag kizárják egymást. Ami játszható (CromwellB, Rudy, Scorpion, IS-3A, stb.) azok nem tier limitesek, az alapváltozatukhoz (tier társaikhoz) képest nem jelentenek többet, vagy kevesebbet. Amely tankok viszont limitesek (IS-6, SP, FCM 50t), azok bizony mindig elmaradnak a társaiktól valamiben.

De tudod ez olyan, mint a szerelem: vak! Ha rusnya, féllábú és dadog is, de te szépnek látod, akkor vedd el feleségül! Legyen a tiéd az IS-6. Sokan vannak, akiknek bejött és jó közöket mennek vele (lásd wotreplays), de ettől még a többség nem fogja jónak találni és megszeretni. A +1 tier-re vonatkozó elméleted pedig szerintem ne védd ilyen nagyon, mert hidd el, hogy egyedül maradsz vele...

Nem betojiság, hanem T10-ben olyan irreális imba tankok vannak, amelyekkel egy kiszámíthatatlan pillanatban számolni sem tudsz. Főleg, ott a legtöbb játékos valami tíltott moddal játszik warpack, aimbot.... azokkal pedig ember legyen a talpán, aki érvényesülni tud szabályosan

+1-ben lehet érvényesülni. Ez a játék lényege, hogy azért van top 10-es tank minden ágon, hogy azt legyen érdemes kihúzni, mert hiába OP tankod van, akár T8-ban, ha 10-esek ellen semmit sem ér. A prém sem, de ha ,limites akkor jól használható. Remélem nem nehéz megérteni

Ha egy tankból kiszednek E100 golddal, akkor el kell gondolkozni azon, hogy másik játékkal játszak? Érdekes következtetés :happy:

is3-a semmit sem ér T10-ben. Most ezt írtad : "Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. "

Kezdjük ott, hogy IS 6 nem is megy T10-be. Ha ezt sem tudod, akkor vagy kezdő vagy vagy pedig alapfogalmakkal küszködő gyenge játékos. Kellene ajánlanom a játék alapjainak áttanulmányozását.

9 éve 7 hónapja #179291 Írta: PanzerZoli

PanzerZoli!

Nem akarok veled ismeretlenül szemtelenkedni, személyeskedni, de mégis csak azt kell, hogy mondjam, hogy te egy betoji ember vagy, aki nem meri felvenni a küzdelmet a "nagyokkal".

Már többen leírták: ha neked ez kell, akkor vedd meg valamelyik tier limites tankot, aztán nyomjad azzal a csatákat, de ha kérhetlek, akkor közben ne magyarázd már meg, hogy csak +1 tierben lehet érvényesülni a játékban.

Arról nem is beszélve, hogy ha te E100-ban ülve (top tier-ként) nem tudtál érvényesülni, mert "EU-n mindenki belőtte", akkor talán el kellene gondolkodnod azon, hogy találj magadnak valami más játékot, amiben több lesz a sikerélményed.

Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. Sorolhatnám még, de neked úgyis mindegy.

A boltban elérhető vagy akciók során kapható prém tankok esetében pedig a "játszható" és a "tírlimit" (sic!) fogalmak gyakorlatilag kizárják egymást. Ami játszható (CromwellB, Rudy, Scorpion, IS-3A, stb.) azok nem tier limitesek, az alapváltozatukhoz (tier társaikhoz) képest nem jelentenek többet, vagy kevesebbet. Amely tankok viszont limitesek (IS-6, SP, FCM 50t), azok bizony mindig elmaradnak a társaiktól valamiben.

De tudod ez olyan, mint a szerelem: vak! Ha rusnya, féllábú és dadog is, de te szépnek látod, akkor vedd el feleségül! Legyen a tiéd az IS-6. Sokan vannak, akiknek bejött és jó közöket mennek vele (lásd wotreplays), de ettől még a többség nem fogja jónak találni és megszeretni. A +1 tier-re vonatkozó elméleted pedig szerintem ne védd ilyen nagyon, mert hidd el, hogy egyedül maradsz vele...

egy észrevétel , azért mert orosz és 8as nem az is3a lesz az utód .... na a többihez hozok pop corn-t :D

Igazából lényegtelen, ki lesz az utód, mert ha nem lesz limites, márpedig a WG elmondta, hogy már nem lesznek ilyenek, akkor úgysem fog semmit érni egy stock 8-as T10-ben. Innentől kezdve az egy felesleges tank lesz az IS 6-al összehasonlítva :whistle:

9 éve 7 hónapja #179293 Írta: PanzerZoli

látom nem jött át a mondanivalóm,akkor had hozzak egy példát hogy megértsd.adott mondjuk egy tigris 2,ugye arról nem mondható el hogy fucking op lenne,bár szerintem nagyon jó és nekem viszonylag kézreállt.na most ezzel a tankkal olyan szinten rommá szedlek az is-6ban hogy csak pislogsz.nyílván ez szigorúan egy v egy szituáció ami ritkán van ebben a játékban de a lényeg remélem átjött.attól hogy tier limites nem lesz jó mert még a vele egy szintü nehéz tankok is széjjelkapják gond nélkül.az is-3hoz ne hasonlítsd már kérlek,az nem véletlenül sh tank viszont az is-6 az annyira nem az.na vajon miért?pedig ott csak saját szintü tankokkal találkozol.az meg hogy a td-k imbák.....arra inkább nem is írok semmit :evil: :evil:egy valamit viszont nem értek,mi a reteknek kérdezel ha nem érdekel senki véleménye?vedd meg az is-6 a legjobb tank a játékban.minden pattog róla,fossa a pénzt és különben is a leg badass-ebb tank a játékban.megfelel? :evil: :evil:

Tiger II csaknem a leggyengébb 8-as tank és nem kapsz vele szét egy IS 6-ost sem. Az IS 3-at azért viszik SH-ba és nem a 6-ost, mert jobb. Nem az a vita tárgya, hanem, hogy tierlimites, míg az IS 3 T10-ben használhatatlan az IS3A-val együtt, addig az IS 6 nem lát T10-et és egy IS 6 egy IS 3-al szemben sokkal jobban fel tudja vennia versenyt mérföldekkel, mint az IS 3 egy T10-es TD vagy egy med ellen, aminek csak egyetlen lövés vagy 2. Sőt, sokszor ki is tudja szedni az IS 3-ast lásd akik itt példálóztak is, pedig ti is útáljátok az is6-ost

9 éve 7 hónapja #179294 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
IS3, IS3A teljesen OK T10-ben is.
A prémium tank pedig nem stock...

Inkább nézek az IS3-ban egy E100-zal farkasszemet, mint IS6-ban egy E75-tel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

9 éve 7 hónapja #179295 Írta: PanzerZoli

PanzerZoli!

nincs is szebb és jobb érzés mint amikor az én használható mivel nem tierlimites a HT no.6 tankommal amibe még egy 80%os legénység ül egy tier 8as csatában veszek részt :) de én szeretem is a kihívásokat :D az arty szedett ki ...

Azt írtam, hogy azért használható, mert tierlimites az IS 6. A te példád úgy szól, hogy nem tierlimites és kiszedik a +2-esek. Ez engem igazol! Ugye érted ? :banana:

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 4 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 9 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.