Valentine II, Matilda BP és Matilda IV közül melyik éri meg legjobban fun tanknak? 75%-os kedvezménybe szerintem megéri megvenni valamelyiket.
A IV gyorsabb , mint a BP, és jobban is gyorsul.medes küldikhez (stug ) is jók tudnak lenni. Nekem a IV sokkal jobban bejött. De mivel 50% feletti az akció, olcsóbban megveszed mindkettőt , mint rendesen. A Valentin II az olyan nemtudom, azzal nem sokat gurultam , tetű lassú. És nem egy tier IV-es Matilda.az legalább fun saját tierben.
Üdv Urak!
Egy kérdésem lenne!
Mely prém tankok tier limitesek ill. könnyített tier limitesek?
A válaszokat köszönettel veszem.
tier 8:fcm,super pöri,is-6 meg úgy emlékszem a 112 meg a t-34-3 is
tier 7:talán at15a?de ebben nem vagyok biztos
tier 6:úgy tudom ebben most nincs
tier 5:két matilda,churcill 3,excelsior???
tier 4:valentine
tier 3,2:passz
ezek amik kaphatók most,ha valamelyik nem az vagy valamit kihagytam javítson ki légyszíves valaki
utobbi idő legszebb köre t54FP vel:)(aranylőszer nélkül)
Egy: Utóbbi idők legszebb köre... hehehe, maximum Neked
Kettő: Azért négy aranyat mégiscsak sikerült elpöfögtetned. Ja hát persze, pont az a négy ment mellé [/quote]
re egy : ez alap szerintem senki nem gondolta hogy a wotuniverzum legszebb köre lett volna
re kettő: igazad van!helyesbítek 4 gold használatával ! mindjárt keresek egy replaymanagert és megnézem , hogy mellé mentek e vagy sem (magyarázkodásba nem kezdek , a cél nem a dicsekvés volt hanem a tankban rejlő potenciál bemutatása egy hobbi játékostól további szépet !
re egy : ez alap szerintem senki nem gondolta hogy a wotuniverzum legszebb köre lett volna
Biztos, hogy ez közelében sincs a wotuniverzum legszebb köréhez, de az is biztos, hogy nagyon elégedett lennék már azzal is, ha minden huszadik köröm legalább ilyen lenne ezzel a tankkal. Gratulálok!
Most meg lehet kapni a T 14 nehéz tankot a gyűjtők e heti égköveként. Érdemes megvenni 3 ezerért?
Szeretem a nehéz tankokat, de Excelsior már megvan és az elvileg keményebb frontból és penje ugyanaz, ami azt jelenti azzal is perm goldot kellene szórni. Már amcsi skilleket húzom T-34-ben és elvileg belefér ebbe, úgy hogy a bónusz XP nem vész kárba egy fölös tagon.
Most meg lehet kapni a T 14 nehéz tankot a gyűjtők e heti égköveként. Érdemes megvenni 3 ezerért?
Szeretem a nehéz tankokat, de Excelsior már megvan és az elvileg keményebb frontból és penje ugyanaz, ami azt jelenti azzal is perm goldot kellene szórni. Már amcsi skilleket húzom T-34-ben és elvileg belefér ebbe, úgy hogy a bónusz XP nem vész kárba egy fölös tagon.
Kettő: Azért négy aranyat mégiscsak sikerült elpöfögtetned. Ja hát persze, pont az a négy ment mellé
re kettő: igazad van!helyesbítek 4 gold használatával ! mindjárt keresek egy replaymanagert és megnézem , hogy mellé mentek e vagy sem (magyarázkodásba nem kezdek , a cél nem a dicsekvés volt hanem a tankban rejlő potenciál bemutatása egy hobbi játékostól további szépet ![/quote]
Sikerült kipróbáljam ezt a tankot (nekem nincs meg) és a 4 vagy 5 dik próbálkozásra sikerült egy elég jó kör. Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem 3-4 goldot én is ellöttem, mert a sima elfogyott. Viszonylag jól is ment vele a játék, de mégsem győzött meg, hogy neki az én garázsomban is ott kell legyen.
Kettő: Azért négy aranyat mégiscsak sikerült elpöfögtetned. Ja hát persze, pont az a négy ment mellé
re kettő: igazad van!helyesbítek 4 gold használatával ! mindjárt keresek egy replaymanagert és megnézem , hogy mellé mentek e vagy sem (magyarázkodásba nem kezdek , a cél nem a dicsekvés volt hanem a tankban rejlő potenciál bemutatása egy hobbi játékostól további szépet !
Sikerült kipróbáljam ezt a tankot (nekem nincs meg) és a 4 vagy 5 dik próbálkozásra sikerült egy elég jó kör. Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem 3-4 goldot én is ellöttem, mert a sima elfogyott. Viszonylag jól is ment vele a játék, de mégsem győzött meg, hogy neki az én garázsomban is ott kell legyen.
Figyelem: Spoiler!
[/quote]
én is megnéztem 20 sima lőszerem volt nekem is elfogyott ,... ma sikerült a legényeknek 6ik érzéket kicsikarni , így talán egyszerűbb lesz
Érdemes így megvennem?
Régen meg volt, szerettem. Tier limites, így max Tier6 amibe küzd, de már a saját szintjén sem olyan jó mint volt. Egyrészt nem valami nagy az átütése. Ha ez nem is lenne gond, akkor ott a másik: a páncél. Régen tökéletesen működött, sokat pattogott, de amióta elterjedt a gold lőszer használata már semmit sem ér gyakorlatilag. Gyűjtőknek akiknek hiányzik, nekik érdemes megvenni, aktív játékra fölösleges.