Másfelől, van hír, h mikor jön a következő magyar prémium tank? Örülnék valami izgalmasnak, mert a Toldi rém unalmasra sikeredett, és csak a szerepjáték segít rajta..
Nincs, és én se tudok semmit, mert ezt a PR részleg dönti el, nem a fejlesztők. Szerintem majd egyszer csak megjelenik a boltban és/vagy a játékban, mint az M4 Improved novemberben.
Másfelől, van hír, h mikor jön a következő magyar prémium tank? Örülnék valami izgalmasnak, mert a Toldi rém unalmasra sikeredett, és csak a szerepjáték segít rajta..
Turán III Prototípusra gondolsz ( Chi-Nu Kai testhez hasonló Pz. T-25 ágyús tank)? Március 15.-ére tippelném, vagy amíg a "week collector" csomagokból a régieket nem adják ki.
M4 Improvedhez kellett egy év, mire kiadják Bár a Turán III Prototípus jobb a statisztikák alapján.
Toldinak egy fő baja van, az hogy a normális 2,5-2 mp helyett "kimaxolva" 3,75 mp-enként lő egyet. Ennyi idő alatt bármely t3-as kiszed. Csak azért herélték ki mert 500 gold az ára és nem akarnak már jó gift tankokat kiadni.
Hajamat megőrizendvén, 139 csata /150 kilőtt tank és 60%-os wr után a garázsba küldöm "pihenni", amíg a szerettet és bölcs Wg-sek észre nem veszik a hibát.
Figyelem: Spoiler!
Most azonnal fizetnék 5000 goldot azért, hogy normális töltésideje legyen, na meg tierlimitje vagy kedvezőbb mm-je, mert a rendszer úgy kezeli mint a Pz I C-ét és sokat látom olyan csatában, ahol van 29db t5-ös meg egy Toldi. Aztán a 45km/h nagy spotter sebesség, a 60-79 km/h-sok mellett.
Ez az IS6 FCM50t civakodás nagyon túlzásba ment...
Ha nem fekszik egy tank stílusa úgysem fogsz vele annyit keresni márcsak azért sem mert nem játszol annyit vele.
Az én IS6 tankomon 1870 átlag dmg van 61% winrateval soha nem szakaszozok benne ismerőseimnek nincs limites tier 8 prémje.Átlagosan 1180 dmg-et pattintok.Ha nem a fejjel mész a falnak nagyon hatékony tank hiába a gyengéi.
Az FCM is jónak tűnik de már van egy AMX CDC-m így ismerem az ágyúját én úgyérzem hogy ha célzol (márpedig nehéztankal nem a következő hegyről puffogtatsz) és van a tankokról alapvető gyengepont ismereted !!RANDOM!!! csatákban jobban tudsz teljesíteni a nagyobb alfád miatt.Ha mégis pattan megvan a páncélzatod hogy ezt a hibád ellensúlyozza.
Annyira eltérő a 2 jármű stílusa nehéz összehasonlítani őket.Az FCM felsőbbrendű ha nem kerülsz közelharcba.A látótávja kítűnő nagyobb pen fele sebzésért pontosabb.
soha nem is írtam hogy nekem van,azt írtam hogy ellenfélként milyennek látom.az ágyúját meg mindenki ismeri aki játszott az orosz nehéz ággal.....
minden orosz nehéz tank ilyen pontatlan, pont mint az IS6. Igen, azok az orosz nehezek, amelyeket kategóriájuk legjobbjainak tartanak, mint IS3, IS7 stb... Szóval ha képes vagy megtanulni játszani az orosz heavykkel, az IS6 sem okozhat gondot. Ha meg nem, akkor igen...
soha nem is írtam hogy nekem van,azt írtam hogy ellenfélként milyennek látom.az ágyúját meg mindenki ismeri aki játszott az orosz nehéz ággal.....
minden orosz nehéz tank ilyen pontatlan, pont mint az IS6. Igen, azok az orosz nehezek, amelyeket kategóriájuk legjobbjainak tartanak, mint IS3, IS7 stb... Szóval ha képes vagy megtanulni játszani az orosz heavykkel, az IS6 sem okozhat gondot. Ha meg nem, akkor igen...
én egész pontosan a d25t nevezetű mókára gondoltam ami op volt hajdanán a kv1-s-en de tier 8-ban nem túl acélos.aztán kinek hogy.mindenesetre no offense,sört mindenkinek
én egész pontosan a d25t nevezetű mókára gondoltam ami op volt hajdanán a kv1-s-en de tier 8-ban nem túl acélos.aztán kinek hogy.mindenesetre no offense,sört mindenkinek
Erről a d25t ágyúról jutott eszembe egy másik prém harcjármű is, ami tier limites, és a rengeteg megjelent papír med miatt egész effektív. Igen a T-34-3-ról volna szó.
Nem érdemes már tier limites tankot venni (kivéve FCM), mert speciális MM-et kapnak.
Itt most nem arra gondolok, hogy nem mennek tier 10-be, hanem arra, hogy hatos hetes tankokkal max arty és light formájában találkoznak.
Én az SP-vel már nem is emlékszem mikor lőttem Cromvell-re vagy IS-re.
A csatáim nagy többsége vele kilences és nyolcas tankok ellen folyik, változó eloszlásban.
Ha esetleg topp tier vagyok, akkor jellemzően full tier 8 egy két hatos vagy hetes arty-val és light-al.
Lehet, hogy ez csak az SP-re jellemző, vagy csak azért van mert lila vagyok vele, mindenesetre ezekben a csatákban mindig van rajtam kívül több SP-is, tehát ők is ezt az MM-et kapják. (a P88-al ritkán futok össze SP-vel)
Ebben a környezetben viszont az FCM sokkal jobban helyt tud állni nagyobb sebességével, pontosságával, átütésével mint a többi tier limites nyolcas.
Nem érdemes? 6-os ritkán van ellenfélnek, de nincs 10-es. Én személy szerint inkább játszom 7-9-ben egy 8as tankkal mint 6-10-ben. Sokkal kiszámíthatóbb, ezért talán könnyebb is ugyanúgy teljesíteni. Ráadásul a heavyknek saját tierben van csak értelme.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerZoli
Nem akarok veled ismeretlenül szemtelenkedni, személyeskedni, de mégis csak azt kell, hogy mondjam, hogy te egy betoji ember vagy, aki nem meri felvenni a küzdelmet a "nagyokkal".
Már többen leírták: ha neked ez kell, akkor vedd meg valamelyik tier limites tankot, aztán nyomjad azzal a csatákat, de ha kérhetlek, akkor közben ne magyarázd már meg, hogy csak +1 tierben lehet érvényesülni a játékban.
Arról nem is beszélve, hogy ha te E100-ban ülve (top tier-ként) nem tudtál érvényesülni, mert "EU-n mindenki belőtte", akkor talán el kellene gondolkodnod azon, hogy találj magadnak valami más játékot, amiben több lesz a sikerélményed.
"az utódja az IS 3a mit tud csinálni T10-be"
Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. Sorolhatnám még, de neked úgyis mindegy.
A boltban elérhető vagy akciók során kapható prém tankok esetében pedig a "játszható" és a "tírlimit" (sic!) fogalmak gyakorlatilag kizárják egymást. Ami játszható (CromwellB, Rudy, Scorpion, IS-3A, stb.) azok nem tier limitesek, az alapváltozatukhoz (tier társaikhoz) képest nem jelentenek többet, vagy kevesebbet. Amely tankok viszont limitesek (IS-6, SP, FCM 50t), azok bizony mindig elmaradnak a társaiktól valamiben.
De tudod ez olyan, mint a szerelem: vak! Ha rusnya, féllábú és dadog is, de te szépnek látod, akkor vedd el feleségül! Legyen a tiéd az IS-6. Sokan vannak, akiknek bejött és jó közöket mennek vele (lásd wotreplays), de ettől még a többség nem fogja jónak találni és megszeretni. A +1 tier-re vonatkozó elméleted pedig szerintem ne védd ilyen nagyon, mert hidd el, hogy egyedül maradsz vele...
Nem betojiság, hanem T10-ben olyan irreális imba tankok vannak, amelyekkel egy kiszámíthatatlan pillanatban számolni sem tudsz. Főleg, ott a legtöbb játékos valami tíltott moddal játszik warpack, aimbot.... azokkal pedig ember legyen a talpán, aki érvényesülni tud szabályosan
+1-ben lehet érvényesülni. Ez a játék lényege, hogy azért van top 10-es tank minden ágon, hogy azt legyen érdemes kihúzni, mert hiába OP tankod van, akár T8-ban, ha 10-esek ellen semmit sem ér. A prém sem, de ha ,limites akkor jól használható. Remélem nem nehéz megérteni
Ha egy tankból kiszednek E100 golddal, akkor el kell gondolkozni azon, hogy másik játékkal játszak? Érdekes következtetés
is3-a semmit sem ér T10-ben. Most ezt írtad : "Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. "
Kezdjük ott, hogy IS 6 nem is megy T10-be. Ha ezt sem tudod, akkor vagy kezdő vagy vagy pedig alapfogalmakkal küszködő gyenge játékos. Kellene ajánlanom a játék alapjainak áttanulmányozását.
Köszönöm Mester, hogy felhívtad figyelmem a tudásom hiányosságaira! Valóban kicsit befejezetlen volt a mondatom. A vége helyesen: ...mint az IS-6 a 175-tel BT9-ben.
"ember legyen a talpán, aki érvényesülni tud szabályosan"
Van egy rossz hírem számodra: nagyon sok ember van, aki érvényesülni tud BT11-ben is. Azzal, hogy te nem tartozol közéjük nem vagy egyedül. Nem mindenki képes helyt állni BT11-ben, de hidd el, hogy csalások nélkül is lehetséges. A minden második csalással vádolt játékostól pedig én kérek elnézést helyetted.
Még egyszer bocsánat, hogy kezdő gyenge játékosként megszólítottalak! És bocsánatot kérek minden más hasonlóan NÚÚÚÚB játékos nevében is, aki valamilyen oknál fogva hasonló véleményen van, mint én. Nyilván te vagy mindenek tudója, a nagy WOT Orákulum. Ha viszont így van, akkor mi a szarért pocsékolod az energiád ránk azzal, hogy ilyen számodra egyértelmű, eleve elrendeltetett kérdéseket teszel fel nekünk?
De hogy ne legyek topik-idegen, álljon itt egy idézet az IS-6 elemzéséből (Jacktor: remélem megengeded!):
"Előnyei
nehéz tank létére mozgékony, jól használható páncélzattal
nagy alfa sebzésű ágyúval
Hátrányai
messzire pontatlan
a 175 mm átütéssel meg kell tanulnunk a tankok gyenge pontjait
elég rossz megítélése van a játékosok körében a tulajaikról (kicsit olyan mint a Löwe-nek) – sok a vörös játékos vele
Kiknek ajánlott
Aki szeret támadó jellegű játékot játszani – és persze sok pénzre is van szüksége – annak ideális választás lehet ez a tank."
Elmondanám, hogy a leg OP-bbnak tartott Type 59 egy csaknem ugyanolyan 181/250 dmg-s ágyúval puffogtat és mégis mindenki azt szeretne. Elkapkodnák 40e-ért ha egy napig kapni lehetne
Nem kell neked IS-6sal foglalkozni.
Az IS-3s lenne a legjobb szamodra.
CSAK menj mindig SH es csapatcsatat es soha nem leszel +2 Tierben, de meg +1-ben sem.
az a gond,hogy mindig a profik magukbol indulnak ki,felkene fognotok,hogy beloletek van kevesebb,egy atlagos jatekos is6 jobban nyomja mint egy fcm-el.pl nekem 1556 atlagsebzesem,es tobb mint 1500 csatam van is6-al,igen vannak tier 8-as heavyik amik szetszednek de nem free damage vagyok,azonban fcm-et mindig szivesen latom ellenfelnek plane varosi palyan.az fcm-el 1299 atlagsebzesem van..en nem tudok vele jol jatszani mert azonnal megboszulja ha elbaxol valamit,raadasul a sebbeseg miatt mindig tul elore megyek vele.szoval az is-6 nem rossz prem tank szerintem,kezdoknek atlag jatekosoknak szerintem jobb mint az fcm.
Köszi ! Ez jól hangzik. Ráadásul az FCM-mel szemből, ha akartam sidescrapelni ammorackot igen könnyen lehet kapni és onnantól a sniperkedés és a gyors reload oda
Trollok mindig felismerik egymást.
Jaj gyerekek, mikor tanuljátok már meg. Aki troll, azt le kell sz@rni jó nagy ívből. Tanulni úgyis képtelen, jó tanácsot nem fogad meg, csak visszatámad. Észérvekre nem hallgat (hogy is tehetné, ÉSZ-érvek... nincs fogadó állomás).
Ha meg akarja venni, vegye. 175 en t8-ban is a röhej kategória. Fcm-nek 212 pen bőven használható t9-ben is gold nélkül, mert a pen mellé még mobilis is. Papír lenne? Is-3 lövéseit tudja pattogtatni a frontjával, ha elég meredek a szög. Is-6 ugye akkor a legkeményebb, ha pont szemben áll, de akkor meg a sofőrnyílást viszi át bármi (kivéve, ha trollkodik, mint a gazdája).
Hajrá Zoli, sok sikert kívánok az is-6-ban. Csak ha nem megy vele, nehogy az legyen, hogy t8-ban is mindenki csaló modokkal játszik ellened, ezért lemész inkább t6-ba, mert előbb-utóbb t1-ben találod magad, és a full kezdők fognak sz@rrá alázni. De persze annak is meglesz az oka: rögtön csaló modokkal kezdenek majd el játszani. :silly:
Na további jó szórakozást és jó hétvégét mindenkinek!
De azért a Type után nyalnád a szájad, pedig az is 181-el puffogtat
Kösz a válaszokat, de nem keres jobban az FCM az IS 6-nál.
Statisztika
, hogy tévedsz. Növekvő sorrend a nettó kredithozam (javítások és lőszerutánpótlás utáni megmaradt kredit a csata után) alapján. FCM jelenleg a második legjobban kereső tank, IS-6 csak a 16. helyen van.
Vagy tényeket mondj, vagy tedd hozzá, hogy "véleményem szerint".
Már írtam, lehet nehéz megérteni, de Az a wotaddictos lista, pedig nem hiteles. Az adatok a prém és alap fiók közt nem szelektál. A WG is elmondta, hogy a JgT 8,8 keres a második legjobban, míg ott a listában alul szerepel. Megnézheted a teszt szerveren ingyen, hogy az IS 6 ugyanazon sebzésre sokkal jobban fizet az FCM-nél, amivel könnyű játszani, de nagyon keveset keres. Legközelebb gondold át, milyen javaslatot teszel
Amennyire nézem sehol nem írtad, hogy nem lehet prémium fiók mellett mért adatot figyelembe venni, de ez most nem is számít. Mivel a prémium fiók mindkét esetben (az IS-6 és az FCM esetében) ugyanúgy, ugyanolyan arányban számításba van véve feltehetőleg, kivehető az egyenletből. Vagyis a végeredmény ugyanaz: az FCM jobban keres, mint az IS-6. Prémiummal és anélkül egyaránt.
Nagy számokkal végzett kvázi objektív statisztika vs. egy-két próbán és személyes véleményen alapuló szubjektív meglátás. Ez utóbbi tudománytalan, nehéz is vele vitatkozni, mert az érzelmek síkján mozog, az ellen meg az ész érvek nem sokat érnek. Amíg nem mozgunk egy paradigmában (ez esetben az objektívebben, a valamivel tudományosabban), nem fogod megérteni, miért tévedtél.
EDIT:
Félre ne érts, nem azt mondom, hogy nem jó az IS-6. Csak és kizárólag azt kritizálom, hogy egy véleményt ütköztetsz azzal a ténnyel, hogy az FCM pénzkeresésre jobb. Tény =/= vélemény.
Miből gondolod, hogy kivehető a prém fiók a számításból ? Nem azt írtam, hogy nem vehető számításba a prém fiók, hanem azt, hogy az oldal amit adtál az a prém fiókkal vett adatokat vegyíti a normál fiókéval vett adattal , ami élesen különböző kredithozamot jelent. Innentől kezdve a linken található adat NEM HITELES !
Nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni ? A WG elmondta, hogy a második legjobban kereső 8-as prém a JgT 8,8 ami azon a listán hátúl kullog. Most a tredi gyerekek FCM-eznek és prém fiókkal tolják kvázi az FCM eredményei sokkalta gyengébb kredithozamot jelent valóságosan. A JgT a listán hátul foglal helyet, ami szintén a lista HITELTELEN voltát támasztja alá. Ellenben a hiteles az, hogy te a valóságos csatákban mész velük és dmg-re megnézed melyiknél adnak több kreditet és láthatod a teszt szerveren magad iS ! Ez hiteles adat. Nem szeretném ezt az általános iskolás szintű egyszerű logikai következtetést még vagy 20x elmagyarázni, ha valaki lassú felfogású és nem érti meg, sosem fogja. IS 6 jobban keres azonos dmg esetében azonos fiók esetén az FCM-nél, kedves barátom
és itt untam meg a vitát. sok sikert a játékban az IS-6-ossal.
Nem akarok veled ismeretlenül szemtelenkedni, személyeskedni, de mégis csak azt kell, hogy mondjam, hogy te egy betoji ember vagy, aki nem meri felvenni a küzdelmet a "nagyokkal".
Már többen leírták: ha neked ez kell, akkor vedd meg valamelyik tier limites tankot, aztán nyomjad azzal a csatákat, de ha kérhetlek, akkor közben ne magyarázd már meg, hogy csak +1 tierben lehet érvényesülni a játékban.
Arról nem is beszélve, hogy ha te E100-ban ülve (top tier-ként) nem tudtál érvényesülni, mert "EU-n mindenki belőtte", akkor talán el kellene gondolkodnod azon, hogy találj magadnak valami más játékot, amiben több lesz a sikerélményed.
"az utódja az IS 3a mit tud csinálni T10-be"
Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. Sorolhatnám még, de neked úgyis mindegy.
A boltban elérhető vagy akciók során kapható prém tankok esetében pedig a "játszható" és a "tírlimit" (sic!) fogalmak gyakorlatilag kizárják egymást. Ami játszható (CromwellB, Rudy, Scorpion, IS-3A, stb.) azok nem tier limitesek, az alapváltozatukhoz (tier társaikhoz) képest nem jelentenek többet, vagy kevesebbet. Amely tankok viszont limitesek (IS-6, SP, FCM 50t), azok bizony mindig elmaradnak a társaiktól valamiben.
De tudod ez olyan, mint a szerelem: vak! Ha rusnya, féllábú és dadog is, de te szépnek látod, akkor vedd el feleségül! Legyen a tiéd az IS-6. Sokan vannak, akiknek bejött és jó közöket mennek vele (lásd wotreplays), de ettől még a többség nem fogja jónak találni és megszeretni. A +1 tier-re vonatkozó elméleted pedig szerintem ne védd ilyen nagyon, mert hidd el, hogy egyedül maradsz vele...
Nem betojiság, hanem T10-ben olyan irreális imba tankok vannak, amelyekkel egy kiszámíthatatlan pillanatban számolni sem tudsz. Főleg, ott a legtöbb játékos valami tíltott moddal játszik warpack, aimbot.... azokkal pedig ember legyen a talpán, aki érvényesülni tud szabályosan
+1-ben lehet érvényesülni. Ez a játék lényege, hogy azért van top 10-es tank minden ágon, hogy azt legyen érdemes kihúzni, mert hiába OP tankod van, akár T8-ban, ha 10-esek ellen semmit sem ér. A prém sem, de ha ,limites akkor jól használható. Remélem nem nehéz megérteni
Ha egy tankból kiszednek E100 golddal, akkor el kell gondolkozni azon, hogy másik játékkal játszak? Érdekes következtetés
is3-a semmit sem ér T10-ben. Most ezt írtad : "Hát kérlek szépen például könnyebben belövi az ellent a 221 mm-es penjével, mint az IS-6 a 175-tel. Vagy kevésbé lövik szét szemből a tornyát, mint az IS-6 papírcsákóját. "
Kezdjük ott, hogy IS 6 nem is megy T10-be. Ha ezt sem tudod, akkor vagy kezdő vagy vagy pedig alapfogalmakkal küszködő gyenge játékos. Kellene ajánlanom a játék alapjainak áttanulmányozását.
Köszönöm Mester, hogy felhívtad figyelmem a tudásom hiányosságaira! Valóban kicsit befejezetlen volt a mondatom. A vége helyesen: ...mint az IS-6 a 175-tel BT9-ben.
"ember legyen a talpán, aki érvényesülni tud szabályosan"
Van egy rossz hírem számodra: nagyon sok ember van, aki érvényesülni tud BT11-ben is. Azzal, hogy te nem tartozol közéjük nem vagy egyedül. Nem mindenki képes helyt állni BT11-ben, de hidd el, hogy csalások nélkül is lehetséges. A minden második csalással vádolt játékostól pedig én kérek elnézést helyetted.
Még egyszer bocsánat, hogy kezdő gyenge játékosként megszólítottalak! És bocsánatot kérek minden más hasonlóan NÚÚÚÚB játékos nevében is, aki valamilyen oknál fogva hasonló véleményen van, mint én. Nyilván te vagy mindenek tudója, a nagy WOT Orákulum. Ha viszont így van, akkor mi a szarért pocsékolod az energiád ránk azzal, hogy ilyen számodra egyértelmű, eleve elrendeltetett kérdéseket teszel fel nekünk?
De hogy ne legyek topik-idegen, álljon itt egy idézet az IS-6 elemzéséből (Jacktor: remélem megengeded!):
"Előnyei
nehéz tank létére mozgékony, jól használható páncélzattal
nagy alfa sebzésű ágyúval
Hátrányai
messzire pontatlan
a 175 mm átütéssel meg kell tanulnunk a tankok gyenge pontjait
elég rossz megítélése van a játékosok körében a tulajaikról (kicsit olyan mint a Löwe-nek) – sok a vörös játékos vele
Kiknek ajánlott
Aki szeret támadó jellegű játékot játszani – és persze sok pénzre is van szüksége – annak ideális választás lehet ez a tank."
Elmondanám, hogy a leg OP-bbnak tartott Type 59 egy csaknem ugyanolyan 181/250 dmg-s ágyúval puffogtat és mégis mindenki azt szeretne. Elkapkodnák 40e-ért ha egy napig kapni lehetne
az mondjuk kicsit se zavar hogy az egy pontos ágyú egy mobil platformon ugye?na jó szerintem hagyjuk ezt az egészet mert már olyan retardált baromságokkal vagdalkozol amit te se hiszel el...most ezt vagy trollkodásból csinálod vagy tényleg ilyen hülye vagy.ha az utóbbi akkor sajnálom a környezetedben élőket