Jelenleg 94 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 3 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 22 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 7 hónapja #179673 Írta: PanzerZoli
Megválaszolva: PanzerZoli

Figyelem: Spoiler!

az mondjuk kicsit se zavar hogy az egy pontos ágyú egy mobil platformon ugye?na jó szerintem hagyjuk ezt az egészet mert már olyan retardált baromságokkal vagdalkozol amit te se hiszel el...most ezt vagy trollkodásból csinálod vagy tényleg ilyen hülye vagy.ha az utóbbi akkor sajnálom a környezetedben élőket

A type 59-nek pontos ágyúja van ? :trollol: Ezt ugye te magad sem gondoltad komolyan? Olyan szerteszét lő, teljesen összeszűkülve, mint a cirokseprű szálai ! :nono:
Olyan pontatlan tankom szinte nincsen még egy. IS 6 sniper hozzá képest

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja #179674 Írta: PanzerZoli

Karika, PanzerZoli, olvasni kéne a sorok között!

vbaddict állítása a statisztikáiról:
"Data for this statistics is based on 2.00 million public random games of the last 30 days with 60.10 million tanks participated.

Effects of premium accounts, daily and event bonuses have been removed."

Persze, ez nem azt jelenti, h 100%-ban hiteles, csak nagy érveléseitekből ez a tény kimaradt.
Saját tapasztalat: IS-6-om nincs, de FCM-mel prém nélkül sajnos én is hasonlóan keresek átlagban, mint ahogy a statisztikában szerepel.

Másfelől, van hír, h mikor jön a következő magyar prémium tank? Örülnék valami izgalmasnak, mert a Toldi rém unalmasra sikeredett, és csak a szerepjáték segít rajta..

Amit ott írnak, arra van bizonyíték ? Semmi ! :lol: A WG nyilatkozata miszerint a JgT8,8 a második top kereső cáfolja az egész oldalt. Nem mellesleg próbáljátok ki teszt szerveren, ha nem hiszitek az IS 6 jobban keres azonos dmg mellett és nagyobb dmg-ek is lő

9 éve 7 hónapja #179675 Írta: PanzerZoli

De hát az FCM-nek jobb a frontpáncélja mint az IS-6-nak, elvégre 120mm több, mint 100mm. :trollol:

Nem az számít, hogy mekkora a vastagsága, az is beleszámít mennyire van megdöntve. Az FCM alig, míg az iS 6 nagyon, így jóval nagyobb effektív páncélja van neki. Trollkodsz mi? :trollol:

9 éve 7 hónapja #179680 Írta: PanzerZoli

A viccet félre téve. Most komolyan.

Lehet, hogy valakinek az IS 6 jobban "kézre áll" ( :trollol: ), mint az FCM, de itt nem erről van szó. Minden téren veri az FCM az IS 6-ot.

Valóban: az FCM nem kezdőknek való.

Megértem.

OK.

Semmi gond ezzel. :)

De ne akarja már bebizonyítani nekem senki sem, hogy az IS 6 jobb, mint egy FCM. Mert nem. Mennyit keres? Annyit keres, hogy hogyan tudsz érvényesülni vele. Mindkettő. Mindkettő tierlimites.

Nincs értelme ennek a vitának. De tényleg semmi, de semmi.

UI.: egy tier 7-es lighttal szétkapom az IS 6-ot, mint macskát szarni. Ha felszívom a taknyot, egy hatossal is.

IS 3-hoz hasonlítani? :trollol: :happy:

Komolyan gondoljátok? Meghogy tiger II-vel análisan nem lehet izgatni?...

Ideje felébredni.

Miért ne lehetne jobb, mint az FCM? Az FCM sniper, ha szétlövik az ágyút, ammorackot kap, kilövik a lövészt kb semmit sem fog érni, ami elég gyakran előfordul. Páncélja csaknem zéró. Előröl képes pattintani, de onnan könnyen kap ammoracket is, míg minden más helyről papír és nagy kiterjedésű célpont, míg IS 6 egy lapos alacsony tank, igen jó toronypáncéllal ! Nagy alfával és dpm-mel. Ráadásul azonos dmg mellett jobban keres. Lehet ezt nem érteni ? :happy:

Tudom, hogy most mindenki sebességmegszállott, és a lassú tankokat leszólják, de ez nem teszi egy tankot jobbá! :banana:

9 éve 7 hónapja #179681 Írta: PanzerZoli

Nekem is megvan az IS 6 legénység húzáshoz vettem kihúztam vele egy majd 3 skilles legénységet IS 3-hoz és IS 7-hez
Egyenlőre ha játszok vele ezeket a legénységeket húzom aztán ha majd elindulok IS 4 felé húzok oda is legénységet.
Jó e kreditezni? Szerintem nem és egyáltalán nem egy kezdő barát tank, az igaz hogy jó a páncélzata és most kap majd egy kis buff-ot is a hd modellel de nehéz vele sebezni a kreditet pedig azért kapod. Prém fiókkal egy olyan 2-2,5K sebzésért olyan 55-60K-t lehet hozni (ha kivesszük az elhasznált fogyóeszközt stb).
Sajnos kicsi a pen és marha pontatlan az ágyú ami elég idegesítő ha azt nézzük hogy gyenge pontot kell vele lőni, de elő kell venni néha a goldot is az még jobban viszi a kreditet.
Tiger II nem lövi be? :D Ha megvetted meglátod hogy gond nélkül be tud lőni.
Én nem tartom egy rossz tanknak inkább fun tank mint kreditező és ha akarod az orosz heavy vonalat jó a legénység húzás miatt. Lehet vele kreditet hozni! De az biztos hogy ennél vannak erre alkalmasabb prém tankok.

FCM-el kapcsolatban van páncélzata csak tudni kell használni egyenlőre nincs meg sajnos de majd ha elindulok a francia vonalon első dolgom lesz megvenni.

De azt nem nagyon írtad miért szeretnéd megvenni mert ha tetszik akkir egyértelmű vedd meg de ha kreditezni szeretnél ne ezt válaszd. Igaz hogy tier limites de ha szembe jön egy VK 45.02 b vagy egy ST-I azzal meggyűlik a bajod még golddal is és a T-34 se könyebb dió az IS 3-ról nem is beszélve és még nem is mondtam mindet. De az FCM-el is bőven meggyűlhet a bajod ha olyan ül benne aki tudja használni mert a 175 pened simán lepattintja. Én szeretek játszani vele de ha szükség van a goldra nem goldolkozok töltöm be és akkor már a kredit hozam is kevesebb.

Pl megvettem a Mutz-ot azzal lehet igazán jól kreditezni egyenlőre nagyon jól adja a kreditet lehet hogy még a WG nem lőtte be teljesen a kredithozamot, de egyenlőre ezt is csak leszorzózom.

Ha kreditezni kell úgy kreditezek hogy amelyik ágon épp haladok annak a legénységét tudjam közben húzni, jelenleg az orosz med vonalat húzom és megvan hozzá a T54 mod 1. Nem tier limites de csak ajánlani tudom nem vagyok egy epic sajnos csak egy átlag játékos de élvezhető is a játék vele jobban mint az IS 6-al és könnyebb ezzel kreditezni is.

Ugye nálad a tier limit a fő szempont ha jól értem emiatt a mod 1 gondolom kilőve, de egyébként még a T 34 is jó döntés lenne megvan az átütése igaz lomha és lassan tölt de egy -10fokos ágyusúlyedéssel és 279es toronypáncélal brutál dolgokat lehet művelni :D

"Ugye nálad a tier limit a fő szempont ha jól értem emiatt a mod 1 gondolom kilőve, de egyébként még a T 34 is jó döntés lenne megvan az átütése igaz lomha és lassan tölt de egy -10fokos ágyusúlyedéssel és 279es toronypáncélal brutál dolgokat lehet művelni :D"

Megvan mindkettő, de igazából most menekülök ki előlük, mert ha X-es csatába tesz, kb használhatatlanok :cry2:

9 éve 7 hónapja #179682 Írta: PanzerZoli

Nem érdemes? 6-os ritkán van ellenfélnek, de nincs 10-es. Én személy szerint inkább játszom 7-9-ben egy 8as tankkal mint 6-10-ben. Sokkal kiszámíthatóbb, ezért talán könnyebb is ugyanúgy teljesíteni. Ráadásul a heavyknek saját tierben van csak értelme.

Pont erre gondoltam, hogy inkább megyek IS 6-al 8-9 -esek ellen, de nemritka a 7-8, mint IS-3A -val Jgpz E100 vagy Obj 140-ek ellen. B)

9 éve 7 hónapja #179684 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo
Zoli!

Ezek szerint tele vagy prém tankokkal, de mégsem vagy elégedett? Nem tudsz érvényesülni Type-59-cel? Nem megy a játék a T34--gyel? Ez egyértelműen user error.

Ezek után azt mondom, hogy mindenben igazad van! Vedd meg az IS-6-ot és játssz vele! OP tank, jól keres, neked való.

Egy kérésem lenne (talán mindenki nevében): Ha megvetted az IS-6-ot, akkor lehetőleg sokat menj vele. Olyan sokat, hogy már ne maradjon időd ide írogatni és osztani az észt.

Köszönjük.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga, Sics

9 éve 7 hónapja #179685 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Nem érdemes? 6-os ritkán van ellenfélnek, de nincs 10-es. Én személy szerint inkább játszom 7-9-ben egy 8as tankkal mint 6-10-ben. Sokkal kiszámíthatóbb, ezért talán könnyebb is ugyanúgy teljesíteni. Ráadásul a heavyknek saját tierben van csak értelme.

Pont erre gondoltam, hogy inkább megyek IS 6-al 8-9 -esek ellen, de nemritka a 7-8, mint IS-3A -val Jgpz E100 vagy Obj 140-ek ellen. B)

Nem olyan vészes, csak az kell, hogy semmibe vegyenek... :beer2:

Mellékletek:

9 éve 7 hónapja #179686 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79

Zoli!

Ezek szerint tele vagy prém tankokkal, de mégsem vagy elégedett? Nem tudsz érvényesülni Type-59-cel? Nem megy a játék a T34--gyel? Ez egyértelműen user error.

Ezek után azt mondom, hogy mindenben igazad van! Vedd meg az IS-6-ot és játssz vele! OP tank, jól keres, neked való.

Egy kérésem lenne (talán mindenki nevében): Ha megvetted az IS-6-ot, akkor lehetőleg sokat menj vele. Olyan sokat, hogy már ne maradjon időd ide írogatni és osztani az észt.

Köszönjük.

Nem tudom miért fecsérlitek rá az időt? Ez a trollok trollja! Az IS-6-ot meg nem eze az oldalon kell megvebbi hanem itt: eu.wargaming.ne...in/88/

9 éve 7 hónapja #179687 Írta: PanzerZoli
Nem akartam ilyen viharos érzelmeket kiváltani, mint eme, két válaszoló körében, de azért azt meg kell érteni, hogy nem egyoldalúan kell a sebesség oldalról nézni a dolgokat és bekategorizálni mindent ebben a tartományban OP-nak illetve hulladéknak és így átadni a tanácsokat az "utódoknak", mert akkor mindenki egyenkocka lesz.

9 éve 7 hónapja #179688 Írta: GamerBoldi
Megválaszolva: GamerBoldi
Istenem az FCM gyorsabb, jobb a penje,a dpm-je,alig kell bele prémium és pontos,de cserébe kisebb a páncélja és jobb az alfája.

Csak azt mondom,hogy ninics olyan,hogy valami jobb mint a másik MINDEN TANK MÁSBAN JOBB. :great:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerZoli

9 éve 7 hónapja #179691 Írta: PanzerZoli

IS3, IS3A teljesen OK T10-ben is.
A prémium tank pedig nem stock...

Inkább nézek az IS3-ban egy E100-zal farkasszemet, mint IS6-ban egy E75-tel.

Minden prémtank stockos. Megkapod az alap modulokat és nem tudsz már fejleszteni rá semmit. Az már nem lesz jobb. Ennek nézz utána......

Az IS 3 vagy 3A teljesen jó egy JgPz E100 vagy WT E-100 al szemben vagy egy tár illetve talán 2 lövés. Az IS 6-nak esélye sincs ilyenekkel találkozni, szegénynek :dry:

9 éve 7 hónapja #179692 Írta: PanzerZoli

Istenem az FCM gyorsabb, jobb a penje,a dpm-je,alig kell bele prémium és pontos,de cserébe kisebb a páncélja és jobb az alfája.

Csak azt mondom,hogy ninics olyan,hogy valami jobb mint a másik MINDEN TANK MÁSBAN JOBB. :great:

Az alfája rosszabb, nem pedig jobb. Ennyire ismered? :trollol:
Amúgy a többi helyes, egyetértek. Az a baj az FCM-mal, hogy frontból vagy pattintasz és ammorack vagy bemegy, míg IS 6-nál sok lapattanó

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179694 Írta: PanzerZoli

Amúgy a többi helyes, egyetértek. Az a baj az FCM-mal, hogy frontból vagy pattintasz és ammorack vagy bemegy, míg IS 6-nál sok lapattanó

Jó. Egy valamiben valóban sokkal jobb az FCM. Mégpedig több wn8-ad kapsz. Kb ez magyarázza miért preferáljátok :trollol:

Élvezet nem is játszik szerepet.

9 éve 7 hónapja #179697 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Nem tudom honnan veszed ezt az is6 sokat pattint marhaságot.7-es meg néhány 8-as tankot pattinthat,de 9-es tankok simán belövik.Ha még pattint is az első lepattanó után már töltik is a goldot rá,és szintén nem ér semmit se a páncél.A jelenlegi wot-ban semmi haszna a páncélnak,csak lassítja a tankot.Ha nem goldal lövik rommá a tankot,akkor az artyk szedik ki 1-2 lövésből.

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 3 órája 7 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 8 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.