kérdezem, akinek már van:
Megéri megvenni a type 64-t? Azt tudom, hogy sh-n jól jön, de randomban mennyire életképes?
Jónak tűnik a látótáv, dpm, mobilitás, csak az átütés kicsit alacsony.
Pro és kontra véleményeket kérnék szépen.
Én még csak randomban toltam vele, egy összekukázott legénységgel az IS2-ről, ami most tart a 2. skill felé (és ami így bia lesz), de nagyon bejövős, gazdasági okok miatt csak 10 gold használatával is 3800 feletti wn8-at produkáltam vele eddig(jól lehet vele wn8-at farmolni), 3. gunmark felé haladok valamivel több mint 100 csata után. Én a karácsonyi Cromwell B mellé járó aranyból ruháztam be rá, és az a befektetett 8000ft így duplán megérte.
A HP-ja light lévén kevés, így nem nagyon tolerálja a hibákat magasabb szinteken, de 6-7-es csatákban nagyon jól ellehet boldogulni vele, 8-9-ben meg marad az óvatosabb játék. A lövedéke kissé lassú, és néha az ágyú is művel érdekes dolgokat(és még a lőszer is elég kevés), de valószínű normálisabb legénységgel még tovább javíthatók a tulajdonságai, és az álca, ami már álcafestéssel magában is elég jónak érződik. Farmolásra nem való, de a játékélmény szerintem nagyon adja.
Én annó haver accján elsőre Tank Ászt futottam vele, és a lőszert is elfogyasztottam.