Nem érdemes? 6-os ritkán van ellenfélnek, de nincs 10-es. Én személy szerint inkább játszom 7-9-ben egy 8as tankkal mint 6-10-ben. Sokkal kiszámíthatóbb, ezért talán könnyebb is ugyanúgy teljesíteni. Ráadásul a heavyknek saját tierben van csak értelme.
Egy jó nyolcas tankkal én is, de az IS-6 a 175mm-es átütésével és a 0,46-os pontosságával tier 9-ben egy nagy 0 szerintem.
Nem érdemes? 6-os ritkán van ellenfélnek, de nincs 10-es. Én személy szerint inkább játszom 7-9-ben egy 8as tankkal mint 6-10-ben. Sokkal kiszámíthatóbb, ezért talán könnyebb is ugyanúgy teljesíteni. Ráadásul a heavyknek saját tierben van csak értelme.
Egy jó nyolcas tankkal én is, de az IS-6 a 175mm-es átütésével és a 0,46-os pontosságával tier 9-ben egy nagy 0 szerintem.
Főleg, hogy mellete olyan prémium tankok vannak, mint
IS-3A
IS-5
Löwe
T34
FCM
és még sokan mások
Amiknek ha nincs is olyan páncélzata , de van átütése, mobilitása, pontossága és DPM-e.
Az IS6 a játékban lévő legrosszabb prémium tank. (Szt még a Löwe is hatékonyább, báááár, illetve a KV-5-öt nem tudom, hogy prém vagy fun tanknak tituláljam)
Az IS6 a játékban lévő legrosszabb prémium tank. (Szt még a Löwe is hatékonyább, báááár, illetve a KV-5-öt nem tudom, hogy prém vagy fun tanknak tituláljam)
KV5 recept(szerintem): Az első 6 goldammo lövéssel leszeded az ellen IShármasát, majd a többit elcsipegeted ap-val.
Főleg, hogy mellete olyan prémium tankok vannak, mint
IS-3A
IS-5
Löwe
T34
FCM
és még sokan mások
Amiknek ha nincs is olyan páncélzata , de van átütése, mobilitása, pontossága és DPM-e.
KV-5 jó lehet. Ott ütik át ahol akarják hála a rengeteg kupolának, de legalább az ágyú nem üt át semmit. Egyébként artyval is finom falat.
KV-5 jó lehet. Ott ütik át ahol akarják hála a rengeteg kupolának, de legalább az ágyú nem üt át semmit. Egyébként artyval is finom falat.
Nekem van KV ötösöm, nem gáz az eset, és pár hozzászólással feljebb van egy hozzászólás, ahol nem sebző statisztikákat reklámoz a kolléga. Azért a második hely nem olyan rossz tír nyócban. Átütés? Semmivel sem rosszabb, mint az IS6, SP átütése.
7 másodpercenként 300 seb az meg egész korrekt. És mint említettem a papír medek, tédék megszaporodásával korrekt egy dög lett.
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja#179853Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun
kr patton nincs meg : de a mutz és a revo igen , a mutz túl van misztifikálva ... a panther 8.8 szerintem jobb nála az a páncél amit írnak olyan mintha ott sem lenne , kb ugyan annyit pattintok a cdc-vel is ..
revo .: most kihegyeztem az ágyút, célzásgyorsító, töltésgyorsító, stabilizátor... első kör 2600sebzés... csak én h*lye benéztem egy árkot ... ja viszont az átlaga a lövéseknek , olyan 320-330 nagy durrok nagyon ritkák...
Akkor én tényleg így jártam. Hiába frissítem a böngészőm, nekem nem jön be ez az oldal. (Mondjuk már meg van ez a csoda, tehát nem sírok miatta, csak megjegyeztem...)
Amúgy ez nem Gyűjtők ékköve, hiszen egy hónapig kapható...