Én bántam hogy az adventi kalendáriumban lemaradtam róla de most kiélvezem
Skoda T40 alakulgat... elvileg ugyanaz az ágyú mint a ht no VI (japán tigris) tankon de ezen valahogy mégis működik legalábbis jobban.
Skoda T40 alakulgat... elvileg ugyanaz az ágyú mint a ht no VI (japán tigris) tankon de ezen valahogy mégis működik legalábbis jobban.
Skoda T40 annyira sz@r hogy már rendesen jó
20 csatase kellett már volt vele top gun tank ász ami kell
Érdekes egy tank tier 8ba már kell a gold el lehet vele "sznnáááájjjpolni"
Legénység húzás miatt vettem és megszerettem nagyon
Skoda T40 annyira sz@r hogy már rendesen jó
20 csatase kellett már volt vele top gun tank ász ami kell
Érdekes egy tank tier 8ba már kell a gold el lehet vele "sznnáááájjjpolni"
Legénység húzás miatt vettem és megszerettem nagyon
A gold ammója kicsit fura, mintha nem lenne az a 200 pen, és irgalmatlan lassú a lőszer.
Lőszer tényleg retek lassú XD 200 pen nem rossz csak ugye HEAT :
Eddig 1x akartam használni ahoz meg cumi volt full rétegelt páncélos hvy tank oldala Inkább kerestem más lőni valót
A nemlétező fegyver depresszió viszont megöl
Sziasztok!
Az adventi naptárhoz hasonlóan, mikor szoktak még régi, kivont prémium tankokat berakni a prémium shopba? Húsvét körül várható ilyesmi?
Az arty-s küldetésekhez megvenném a 105 LeFH18B2--t, mert az elemzés alapján jónak tűnik.
Eddig német Grilléig jutottam, de azzal csak STUG-nál tudtam 1-2 küldetést megcsinálni. Nincs jó legénységem sem, és másik arty ágat nem kezdenék el.
Ebay-en láttam italeri-s maketthez tartozó bonusz kódot, de elég borsos ára van.
Segítségeteket köszönöm!
Sziasztok!
Az adventi naptárhoz hasonlóan, mikor szoktak még régi, kivont prémium tankokat berakni a prémium shopba? Húsvét körül várható ilyesmi?
Az arty-s küldetésekhez megvenném a 105 LeFH18B2--t, mert az elemzés alapján jónak tűnik.
Eddig német Grilléig jutottam, de azzal csak STUG-nál tudtam 1-2 küldetést megcsinálni. Nincs jó legénységem sem, és másik arty ágat nem kezdenék el.
Ebay-en láttam italeri-s maketthez tartozó bonusz kódot, de elég borsos ára van.
Segítségeteket köszönöm!
Az Ebay drága! Jobbat mondok: vedd meg a Modellfutar.hu-n a
Ferdinand
-ot. 8500 forintért megkapod a kis franciát és még egy remek makettel is gazdagodsz...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia
Sziasztok!
Segítségeteket köszönöm!
Ferdinand
-ot. 8500 forintért megkapod a kis franciát és még egy remek makettel is gazdagodsz...
Naygon jó ötlet ! 8500.-ért vehet meg egy T5-ös artyt
Igazad van! Inkább vegye meg az Ebay-en tízezerért csak a kódot! Jó biznisz. Nyilván az lenne az igazi, ha úja kapható lenne a shopban, mint most karácsonykor, mert úgy tényleg megérte, de ebben a formában alighanem decemberig kell rá várni, hogy újra legyen.....
Sziasztok!
Segítségeteket köszönöm!
Ferdinand
Igazad van! Inkább vegye meg az Ebay-en tízezerért csak a kódot! Jó biznisz. Nyilván az lenne az igazi, ha úja kapható lenne a shopban, mint most karácsonykor, mert úgy tényleg megérte, de ebben a formában alighanem decemberig kell rá várni, hogy újra legyen.....
Vicces, de ezeket én is lepörgettem a fejemben. Először arra gondoltam, hogy veszek egy kivont ritka artyt egy ebayes kóddal. Aztán amikor utána olvastam, akkor már sokalltam a 10 ezres árat. Az Italeri modell + kódok 8,5 ezer Ft-ért már barátibb árnak tűnt. Aztán megtaláltam, hogy a karácsonyi ajánlatban a tank mellé 30 nap prémium fiók, és 6500 arany is volt, akkor elgondolkodtam. Főleg úgy, hogy 1500 arany volt a tank hivatalos ára, ami akciósan 750-ért is kapható volt Viszont tényleg jó lenne túllenni az artys küldetéseken, jól jönne a plusz női legénység is. Szeretnék eljutni a T55A-hoz is. Ha valakinek kellene a Ferdinand modell féláron, akkor lenne értelme megvenni a cuccot a kódokért.
9000 környékén adták csomagban amikor én vettem, azóta még egyszer meg lehetett venni, hasonló összegért, szóval modellel együtt 8500 nem olyan vészes, főleg hogy akkor veszed meg amikor akarod, nem kell megvárnod, míg bekerül a shopba pár napra.
Amúgy genyó egy cucc.
Sziasztok!
Segítségeteket köszönöm!
Ferdinand
Vicces, de ezeket én is lepörgettem a fejemben. Először arra gondoltam, hogy veszek egy kivont ritka artyt egy ebayes kóddal. Aztán amikor utána olvastam, akkor már sokalltam a 10 ezres árat. Az Italeri modell + kódok 8,5 ezer Ft-ért már barátibb árnak tűnt. Aztán megtaláltam, hogy a karácsonyi ajánlatban a tank mellé 30 nap prémium fiók, és 6500 arany is volt, akkor elgondolkodtam. Főleg úgy, hogy 1500 arany volt a tank hivatalos ára, ami akciósan 750-ért is kapható volt Viszont tényleg jó lenne túllenni az artys küldetéseken, jól jönne a plusz női legénység is. Szeretnék eljutni a T55A-hoz is. Ha valakinek kellene a Ferdinand modell féláron, akkor lenne értelme megvenni a cuccot a kódokért.
Ugye azt azért tudod hogy ez egy tier 5-ös arty, tehát csak a Stug IV-es küldikhez jó.
Ha arty kell a küldikhez, akkor fv304. Gyorsan lő, gyorsan szűkül és pontos. Lehet, az 55a-hoz az uccsót is ezzel fogom megcsinálni. Eddig 2,6k körüli a rekordom vele, a 3k sincs messze tőle. Egy hosszú t8-as meccs egy eléggé csőpályán, vagy vmi kicsi pályán, és kész is van. Ezért pénzt kiadni...
És az fv-t ugye mindegyik küldihez lehet használni, az obj esetén is jó lesz, mer ott is t6 a minimum szint.
A LeFH nagyjából mindenben jobb ám, mint az fv, lőtáv, látótáv, stb, egyedül annyi, hogy lassabb. De pl gyorsabban lő és szűkül, és pl van lőszerválasztéka, nem csak repesz.
A LeFH nagyjából mindenben jobb ám, mint az fv, lőtáv, látótáv, stb, egyedül annyi, hogy lassabb. De pl gyorsabban lő és szűkül, és pl van lőszerválasztéka, nem csak repesz.
Meg abban, hogy sem HTC, sem 550A, sem OBJ küldikre nem jó és még csak ezüstért sem lehet venni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia, singes
Jelenleg úgy állok, hogy a STUG-ból megvan a 4 tankos küldetés,és az arty-ból grillével csináltam kb 5 küldetést. T28 Conceptnél 3 ág fullos, arty-t el sem kezdtem, a TD-nél elakadtam asszem a 10-es küldetésnél, hogy észrevétlenül lőjek 2000 sebzést. Tudok 2k-t sebezni, de nem láthatatlanul. Vagy nem ad olyan pályát, vagy fel vagyok spotolva. Szóval ezért gondoltam, hogy az arty-s küldit kéne erőltetni. Kellene még legalább egy női tag is.
Azt nem tudtam, hogy később minimum tier 6 kell. Grillével volt pár vicces köröm, de nem hiszem, hogy pl. 2k körüli sebzést össze tudnék hozni. Elhiszem, hogy lehetséges, de én még nem éreztem rá. Hummelhez viszont nincs legénységem. Csak 4 német csaj van, akiket beraktam artyzni átmenetileg.
Ha viszont később nem jó a francia prémium arty, akkor lehet, hogy nincs értelme ennyit rá költeni.
Sajnálom a sok free xp-t egy új arty ág fejlesztésre pazarolni. Egy tier 6-os másik arty biztos lenne vagy 60-70k xp. A könnyebben elérhető hummel meg nem tűnt valami erős artynak...
Francia light ágból átlépni tier 6-os artyba van értelme? Vagy KV2-ből arty ágon továbbmenni?
Köszönöm a visszajelzéseket, még átgondolom!
Francia light ágból átlépni tier 6-os artyba van értelme? Vagy KV2-ből arty ágon továbbmenni?
Köszönöm a visszajelzéseket, még átgondolom!
Az orosz S51 (KV2-ből kifejleszthető) nagyon troll csak ajánlani tudom. Splash és dupla sebzéses küldik mind azzal lettek meg. Tovább mentem az ágon, de saját szintjén rosszabbak jönnek utána mint az S51.
A francia arty ágat feladtam mert olyan vacak volt. Nagy sebzésekben S51 a király!
A modulsebzéses küldikben 105 leFH18B2 a király. Ha kapható érdemes megvenni.
Last edit: 9 éve 6 hónapja by Red_Dragon_HUN.