Amennyiben újra bekerülne a shopba a KR Patton és a Mutz, a két legjobb nyolcas prém szerintem, tier limit ide vagy oda.
Az M4A1 rev is megfontolandó kreditfarmolásra, mert olcsón lő 390-es alfát.
Mutz tényleg nagyon jó és kredithozama is
De az igaz hogy kb cdc szint a páncélzat papíron van de elég ritkán pattognak róla cdc-m nincs de állítólag nagyon modul/legénység érzékeny a Mutzra nem annyira jellemző de lényegében mondhatjuk hogy német ágon cdc
Az M46 KR-ről sok rossz véleményt hallottam :/ nem tudom mennyire érné meg
Nem érdemes? 6-os ritkán van ellenfélnek, de nincs 10-es. Én személy szerint inkább játszom 7-9-ben egy 8as tankkal mint 6-10-ben. Sokkal kiszámíthatóbb, ezért talán könnyebb is ugyanúgy teljesíteni. Ráadásul a heavyknek saját tierben van csak értelme.
Egy jó nyolcas tankkal én is, de az IS-6 a 175mm-es átütésével és a 0,46-os pontosságával tier 9-ben egy nagy 0 szerintem.
Főleg, hogy mellete olyan prémium tankok vannak, mint
IS-3A
IS-5
Löwe
T34
FCM
és még sokan mások
Amiknek ha nincs is olyan páncélzata , de van átütése, mobilitása, pontossága és DPM-e.
Az IS6 a játékban lévő legrosszabb prémium tank. (Szt még a Löwe is hatékonyább, báááár, illetve a KV-5-öt nem tudom, hogy prém vagy fun tanknak tituláljam)
Ha már fikázzátok az IS6-ot az ágyúja miatt, szerintem nincs azzal gond. Igaz, nekem a WZ-111 van meg, de maga az ágyú pontossága és átütése ugyanaz. Szokni kell az tény, meg hogy merre menj és mire lőj, de simán használható
Szerváltam egy ilyen T28E F30-at és nagyon jó... ami viszont érthetetlen az a 2 plussz rádiós az alap magas szintű orosz mededhez képest.Így 6 legénységi tag kell.Volt egy maradék rádiósom a KV4-ről meg van egy rádiós az A44-en de az nem elég fejlett így nincs elit alakulat a tank számára.A fegyverkezelés meglepően jó tárazás se probléma viszont az 5 fok fegyverdepresszió az fájó pont.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Darth_Wader
Szerváltam egy ilyen T28E F30-at és nagyon jó... ami viszont érthetetlen az a 2 plussz rádiós az alap magas szintű orosz mededhez képest.Így 6 legénységi tag kell.Volt egy maradék rádiósom a KV4-ről meg van egy rádiós az A44-en de az nem elég fejlett így nincs elit alakulat a tank számára.A fegyverkezelés meglepően jó tárazás se probléma viszont az 5 fok fegyverdepresszió az fájó pont.
ISU 152 kis tirben, aránylag mozgékony nagy test brutál ágyuval
de valóban élvezet vele a fókavadászat
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SharpAngel
Megéri megvenni a type 64-t? Azt tudom, hogy sh-n jól jön, de randomban mennyire életképes?
Jónak tűnik a látótáv, dpm, mobilitás, csak az átütés kicsit alacsony.
Pro és kontra véleményeket kérnék szépen.
Kb olyan érzés vele játszani, mintha Mila Kunis felhívna a lakására és 3 napig követelné, hogy éreztesd vele milyen nőnek lenni a létező minden formában... ahol annyira sikerülne mély benyomást keltened benne, hogy beállna a Ciszterci Nővérek közé, mert már találkozott istennel... (na jó, lehet kicsit túloztam.. )
Asszem ez a pro vélemény volt...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, CrossMetal1, Morphelo, singes, Bicsek86, Tetrament
Komolyra fordítva a szót: nem túl sokat mentem vele, de tényleg élmény a játék vele.
Gyors, jó camo, a löveg viszont tényleg tud viccelni. Kicsit távolabbról könnyen körbelőheted az ellent, ha a fenekébe mész akkor már úgysincs gond.
Kevésre is ontja a wn8-at: 690 átlagsebzés, mégis majdnem 2100 wn8-on áll.
Nálam a nerf előtti hellcat kimaradt, de ahhoz szokták hasonlítani. Csak éppen nem veszít camot ment közben.
negatív...: ha nincs bele legény , akkor egy élet amíg legalább egy lámpás skill-t összeszedsz (én anno ugy vettem... és azért mert konkrétan átestem az IS-el rajta és csak akkor vettem észre amikor pont elöttem volt ...)
Pro.: mint ha a typ 1 hellcat-ben ülnél ,csak ő light
jah és ami még negatív, könnyes esik le a lánc , ugratni életveszély ha ezt megszokod , nagyon jó kis tank :)de tényleg igényli a jó legénységet!
Énis 75%-al kezdtem nem volt egyszerű de nagyon sok xp-t szerez nameg felváltva mentem az 59-16 szitén tier6 felderítővel úgyhogy gyorsan felfejlődik.
Élvezet vele játszani szerintem.Sh-n farmoltam vele creditet normál meccseken az említett alacsony átütés miatt megeszi az arany a profitot.
Gyors mozgékony 10fok fegyverdepresszió torony forgás talán lomhább.Gyorsan táraz pontosabbnak érzem mint papíron feltűntették.Nagy potenciál van benne.
Nekem az egyedüli negatívum az a lőszerkészlet.Sokszor fogytam ki belőle meccs alatt.