Jelenleg 249 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 8 perccel ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 23 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 19 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 22 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #181393 Írta: tigris0430
Megválaszolva: tigris0430
Nemsemmi menyit tudtok az IS6 ról vagy ellene regélni.
Jó farm tank de ha fizetni kellet volna érte az árát nem éri meg számomra az fcm is túl-van árazva.
bezzeg anno a Löwe is csak 7500 gold volt akár a type:)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181395 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Ötletes múltkor linkeltük, és a teljesítményed összhangban van a winrateddel. Így igen DE!

Ha folyamat szar vagy, nem nyersz kapod a könnyű csatákat... is6 al nem nehéz szarul játszani.

Sehol nem írtad, de beírtad "175 pen, de kit érdekel, mikor hatos-hetes tankok és nyolcas medek közt úgy vágok rendet,"

Kit érdekel h ott verheted a nyálad egy szar tankkal , mikor 1 jobb kör után feldob saját szintedre, aztán ott semmire sem jó.

Tehát többet fogsz gyengébb tankkal találkozni, mert semmit nem lehet belőle kihozni..

Most már érthető? Forrás, a múltkori topicban, harci szintek, győzelmiarány

9 éve 6 hónapja #181426 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Érdemes volt küzdeni az FV-ért már kapható is :) igaz az ára nem kevés....

eu.wargaming.ne.../main/

9 éve 6 hónapja #181442 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

Érdemes volt küzdeni az FV-ért már kapható is :) igaz az ára nem kevés....

eu.wargaming.ne.../main/

én a comet-nél tartok , és valamiért nem szeretem , pedig már minden modul megvan , amikor kijött a hír az fv-ről mondták , hogy majd meglehet vásárolni én számolgattam hogy 2 hónap alatt elérni az action X-et vagy megvenni én inkább a megvétel mellett döntöttem :)bár még nem vettem meg !

Viszont megvettem az is6ot itt a nagy vitázások alatt (tegnap) igaz én azért mert az st-I és az IS3 legényeit akarom felhozni és pl az is3a arra alkalmatlan volt

3ik körre topgun 3800 sebzés talán ha 2-3 goldot lőttem el (ami persze mellé vagy lepattant :D )

amit felszereltem rá : az a töltésgyorsító, függőleges stabi, és célzásgyorsító így 10.1 a töltés és viszonylag nem esik szét a célkereszt kapáslövésben elég jó lett:D

9 éve 6 hónapja #181450 Írta: Murphyxhun
rohadt jó lett a hd-modell....:D(most csak vizuális dolgokre gondolok nem a páncél stb működésére)

9 éve 6 hónapja #181456 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

Na ugye a wotaddicton megváltoztatták a nettó kredit kereset összeg alapján vett listát :trollol: Mégsem jó az FCM, az csak hátul kullog. A JgT a második, pont ahogy mondtam ugye Karika? :lol:

A T 34 az első. Lehet, annak 4 lövés a 60e kreditre :banana:

Viszont avval a 4 lövést össze szedni sem olyan könnyű sokszor, főleg ha sok arty van. Hosszú a töltésidő és a legtöbb pályán stílustól függetlenül kapod a fókuszt. Az FCM azóta sem keres kevesebbet, még mindig nagyon jól hozzá a kreditet. Ha jobban megnézed az IS-6 még így is 18. helyen van. Majdnem annyit keres mint egy Panther/M10 és a Tier 5-ös Chi-Nu Kai is többet keres nála. Miért? Nem kell vele goldlőszert lőni, mindkettő életképes (és megsúgom, a Chi-Nu Kai nem tierlimites, elég szar egy tank, de én valamiért élveztem).

9 éve 6 hónapja #181457 Írta: Murphyxhun

Ezerötszáz az átlagsebzésem. Nem használok goldot és még a betanulási fázisban vagyok csupán. Plussz most jött a buff B)

Zöld színű a wn8-am vele.

Nem azért, de ha 1,5k az átlagsebzésed, akkor nem zöld lenne a színed. Ezt buktad. :silly:

És továbbra is kérnénk szépen képet az átlagdmg-dről, nélküle csak egy hazug troll vagy.

A wotaddicton zöld színű vele a wn8-am a tankkal. Lehet nem csak a dmg-ből számolja a wn8-at, ezt nem tudom. Te pedig milyen jogon becsmérelsz engem hazugnak ?

Ezerötszáz. Sok vagy kevés. Ez van, de gold nélkül az első hét termése.

Ha valaki elér valamit,itt a fórumon általában képet is rak mellé.Mondhatnám én is hogy sebeztem 12k-t és volt 12 killem,játékosnév+kép nélkül nem sokan hinnék el szerintem.Elvileg te minden csatában szétszeded az összes 8-as tankot az is6-al legyen az is3,kt vagy akármi.Mégse láttunk még 1 replayt se,vagy egy screenshotot a csata eredményéről.Aki meg ennyire szeret felvágni,és valóban jó is az nem titkolná a felhasználónevét,szóval marad a másik lehetőség:hazug vagy.

srácok , belementetek megint egy értelmetlen vitába.... itt a tankról kéne hogy szóljon nem arról hogy ki miben hazudik ,az lesz a vége hogy megint zárolják majd a topicot ...

Pzoli...: alap esetet nem értem : megerősítést akartál hogy az is6 jó vagy sem , és most saját magad erősíted hogy igenis megérte, a "hitetleneket" felesleges győzködni , akiknek meg van van saját tapasztalatuk lehetsz 10en éves lehet 50+ tökmindegy , a lényeg , játsz és szeress játszani ... az meg hogy kirakod a neved vagy sem én 10.000+ játék felett játok , ráadásul 2 accal és mind a kettőnél elkövettem azt a hibát hogy gyorsan előre újabb és újabb kör csak hogy meglegyen a következő tank, olyan szar statom van , hogy magamon röhögök , és tavaly összel kezdtem el arra törekedni hogy a legények mennyit számítanak , és azért játszom prémtankkal , mert agybajt kaptam hogy egy normális ágyú még 50 ezer xp.... és mondjuk a vk3601H alap állapotában egy konzervdoboz , de még a tigris 1 is a kv tornyával....

na befejezem , mindegyik tankkal meg kell tanulni játszani , anélkül lehet alatt bármilyen vas , csak mozgó célpont vagy ...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, DarkRaven73

9 éve 6 hónapja #181458 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1
Görgetjük, görgetjük...

Hagyd a fenébe Singes. Ha nem kap enni, csak megdöglik egyszer.

9 éve 6 hónapja #181459 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Csak az a baj, hogy aki nem ismeri a tankokat, és ezt olvassa, azt hiszi, hogy az is-6 jó tank és hatalmas pénzforrás, pedig nem igaz. Egyik legsz@rabb tank, ezért kellett buffolni annak ellenére, hogy tierlimites, és mivel nincs átütése, ezért kell a gold, ergo a pénzt sem hozza.

És én a hazugságokat nem fogadom el. Vagy ha tévedek, bizonyítsa be. Addig is megmarad egy hazug trollnak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, leonhart79, Sics, Lucimiento

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181460 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79

Csak az a baj, hogy aki nem ismeri a tankokat, és ezt olvassa, azt hiszi, hogy az is-6 jó tank és hatalmas pénzforrás, pedig nem igaz. Egyik legsz@rabb tank, ezért kellett buffolni annak ellenére, hogy tierlimites, és mivel nincs átütése, ezért kell a gold, ergo a pénzt sem hozza.

És én a hazugságokat nem fogadom el. Vagy ha tévedek, bizonyítsa be. Addig is megmarad egy hazug trollnak.

Miért nem engeded már el? Hetek óta trollkodik ez a kis ..... és még csak a játékbeli nevét sem vállalja fel. Annyit nem ér az egész hogy reagálj rá. Hagyd a francba. Aki meg PanzerZoli véleményére alapozva vesz prémtankot az meg is érdemli a sorsát! :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1

9 éve 6 hónapja #181467 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

most felbuffolták a csába, még tier9 tankok is csak jó rng-vel ütik be.

:nono:

Egy is3 most már csak az alját tudja belőni, de az meg elég kicsi célpont és döntött is, tehát ha szögben áll a tank nem pontosan oda néz, akkor pattanhat jó eséllyel és akkor ne is beszéljünk a rengeteg földbe csapódó lövedékről.

:happy:

9 éve 6 hónapja #181468 Írta: MitchBuchannon
Megválaszolva: MitchBuchannon
Zoli, két vizimentés között megvettem az IS-6-ot és mentem is vele párat.
Első csata saját tierben, 8274 dmg, 9812 lepattanó második csatában tier 9, egyedüli tier 8-as tank voltam, 12416 dmg, 18916 lepattanó.
Ja és mindezt 50%-os legénységgel!
175 pen mindenre elég, menet közben halálpontos, nyugodtan mehetne állandó tier 10-ben is, több lenne a bevétel!
Ez egy nagyon jó tank, jobb mint Pamela mellei!
Na megyek és iszok még valamit! :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, setelekot 1, Christofia, DarkRaven73, singes, viktor9421, Sics, Lucimiento, Tomat

9 éve 6 hónapja #181469 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Panzerzoli !

A WZ-111-ről mondjál már valamit mert nekem azzal nem megy .......... :S

9 éve 6 hónapja #181470 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
Figyelem: Spoiler!

Érdekes mikor az Fcm-ről van szó akkor jó a lista,mikor az is6-ról akkor meg már ferdítés van benne.:P
Beszélsz össze-vissza.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181472 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Christofia, DarkRaven73

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.