Ezerötszáz az átlagsebzésem. Nem használok goldot és még a betanulási fázisban vagyok csupán. Plussz most jött a buff 
Zöld színű a wn8-am vele.
Nem azért, de ha 1,5k az átlagsebzésed, akkor nem zöld lenne a színed. Ezt buktad. 
És továbbra is kérnénk szépen képet az átlagdmg-dről, nélküle csak egy hazug troll vagy.
A wotaddicton zöld színű vele a wn8-am a tankkal. Lehet nem csak a dmg-ből számolja a wn8-at, ezt nem tudom. Te pedig milyen jogon becsmérelsz engem hazugnak ?
Ezerötszáz. Sok vagy kevés. Ez van, de gold nélkül az első hét termése.
Ha valaki elér valamit,itt a fórumon általában képet is rak mellé.Mondhatnám én is hogy sebeztem 12k-t és volt 12 killem,játékosnév+kép nélkül nem sokan hinnék el szerintem.Elvileg te minden csatában szétszeded az összes 8-as tankot az is6-al legyen az is3,kt vagy akármi.Mégse láttunk még 1 replayt se,vagy egy screenshotot a csata eredményéről.Aki meg ennyire szeret felvágni,és valóban jó is az nem titkolná a felhasználónevét,szóval marad a másik lehetőség:hazug vagy.
srácok , belementetek megint egy értelmetlen vitába.... itt a tankról kéne hogy szóljon nem arról hogy ki miben hazudik ,az lesz a vége hogy megint zárolják majd a topicot ...
Pzoli...: alap esetet nem értem : megerősítést akartál hogy az is6 jó vagy sem , és most saját magad erősíted hogy igenis megérte, a "hitetleneket" felesleges győzködni , akiknek meg van van saját tapasztalatuk lehetsz 10en éves lehet 50+ tökmindegy , a lényeg , játsz és szeress játszani ... az meg hogy kirakod a neved vagy sem én 10.000+ játék felett játok , ráadásul 2 accal és mind a kettőnél elkövettem azt a hibát hogy gyorsan előre újabb és újabb kör csak hogy meglegyen a következő tank, olyan szar statom van , hogy magamon röhögök , és tavaly összel kezdtem el arra törekedni hogy a legények mennyit számítanak , és azért játszom prémtankkal , mert agybajt kaptam hogy egy normális ágyú még 50 ezer xp.... és mondjuk a vk3601H alap állapotában egy konzervdoboz , de még a tigris 1 is a kv tornyával....
na befejezem , mindegyik tankkal meg kell tanulni játszani , anélkül lehet alatt bármilyen vas , csak mozgó célpont vagy ...