Jelenleg 183 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 7 perccel ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 21 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 19 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 22 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #181475 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1
PanzerZoli!

Megkérlek, hogy foglald már össze, hogyan kell játszani IS 6-tal. Lehet, hogy megveszem. A Mestertől szeretnék néhány instrukciót, hogy érdemes-e?

Lassan írd, légyszíves, mert már kezdek nagyon keményen bebaszva lenni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Christofia

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181481 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Szevasztok!!!

Látom folytatódik a mocskolódós műsor!
Hajrá srácok, mindent bele! Szapuljátok egymást tovább! De el ne felejtsetek minél több mínusszal értékelni a másikat, mert az nagyon boldoggá tesz titeket!
Bocsi,de ebből már kimaradok! :lol:

1. Téged szapul mindenki, mert hazug troll vagy.
2. Itt nem lehet 'mínuszt' adni, de ne is törődj vele.
3. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy reméljük, véglegesen kimaradsz a fórum életéből, és visszahúzol a barlangod legmélyére.

szerk: bocsánat, nem expora, hanem panzerre vonatkozik, amit írtam. [moderálva] :whistle: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1, DarkRaven73

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181489 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Ez egy nagyon szuper példa arra, amikor jön a vétlen olvasó és azt látja, hogy 1 embert "szapulnak " sokan.

Pedig az értelmesebb látja, hogy akarva/akaratlanul, provokálja az az EGY a többi másikat.

-Állít valamit, ami a többség szemével nézve sem igaz,.
-Azt nem támasztja alá semmivel
-Majd később magára kivetítve próbálja azt a dolgot erőltetni mondván, annak ellenére , hogy pl az A JÁRMŰ nem jó a szerver átlag szerint, de az ő kezében Atomfegyver. De még ezt sem támassza alá legalább egy statisztikával a nevével ellátva

Mindig ebből van a vita, majd később az anyázás.

Jön valaki, az valamit mond, ami igaz nem igaz, de nem bizonyítja be. A felvilágosultabb (ált. jó) játékos el akarja neki magyarázni, hogy nem, nem így van, az illető megsértődik, és már csak azért is tovább erőlteti.

Aztán jön a többi kommentelő, hogy mindenki le van oltva. Pedig minden beszélgetés értelmesen vitaként kezdődik. Csak az állító fél nem hajlandó részt venni benne a második hozzászólása után érdemben.....

igen is ha azt állítom h az E100 b+ jó spotter tank, akkor minimum lnkelem a szerver átlagot, hogy magas a spot arány, linkelem a saját statomat, hogy nekem az átlag felett van ez az érték, és a többiek alá fogják támasztani a saját tapasztalataik alapján , hogy igen, AZ OBJ260-ért a 8000 spotot, könnyebb E100al megcsinálni mint amx1390 -el....

De mivel nem így van elmondják, én meg elfogadom a számokat, és a jobb játékos véleményét....

Aki nem kíváncsi a másik véleményére , vagy nem akar vitázni, minek regisztrál be?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mir4g3, DarkRaven73, singes, Lord_Loga, Sics, Tomat

9 éve 6 hónapja #181492 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Előre elnézést kérek, hogy nem IS-6 témában írok, de tanácsot/véleményt szeretnék kérni az akciós T-28E F-30 orosz közepes prémium tankról. Lehetőleg olyan írjon aki játszott is vele.
worldoftanks.eu...8_F30/
Meglepődve néztem, hogy tök más mint a sima T-28. Páncélozottabb, lassabb, és a KV-1 csövét kapta meg. A tier 4-es prémium tankok mennyi + XP ad? Tier 6 asszem +30%-ot. Ez is vagy kevesebbet?
Előre is köszönöm!

9 éve 6 hónapja #181493 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Hűha, egy Zoli is sok, de, hogy kettő? :huh: (Elnézést a többi Zolitól)

Holnaptól a nicknevem: GoHard_Zoli

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181494 Írta: setelekot 1

Előre elnézést kérek, hogy nem IS-6 témában írok, de tanácsot/véleményt szeretnék kérni az akciós T-28E F-30 orosz közepes prémium tankról. Lehetőleg olyan írjon aki játszott is vele.
worldoftanks.eu...8_F30/
Meglepődve néztem, hogy tök más mint a sima T-28. Páncélozottabb, lassabb, és a KV-1 csövét kapta meg. A tier 4-es prémium tankok mennyi + XP ad? Tier 6 asszem +30%-ot. Ez is vagy kevesebbet?
Előre is köszönöm!

Ágyúsüllyedés 0.

Az ágyú a kv 1 top lövege....

Páncél nincs.

Ez a tank egy ágyú.

Megéri megvenni.
Komolyan. Sok csatával mondom ezt. Kell a bia hozzá, a pillanatkép, a sima utazás, de megéri. Szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia

9 éve 6 hónapja #181495 Írta: phurges00

worldoftanks.eu...8_F30/
Előre is köszönöm!

Sajnos, éppen egy jó lövés egy t5 trollgunnal. T4be lehet, hogy vidám a játék vele. De + tierekben már csak oboázik. Nincs meg, nem fogom megvenni, de egy átlag t4-el éppen felveszi talán a harcot, egy rendes t5 csatában MÁR halálra van ítélve.
ha valaki repesszel lő trollgun-al, akkor instant halsz meg. prem ammoval néha 9 sec-el tovább élsz.

Sztem felesleges megvenni. kiemelkedő járműveket vegyél, ha szórakozásra vágysz. :lol:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181496 Írta: setelekot 1

worldoftanks.eu...8_F30/
Előre is köszönöm!

Sajnos, éppen egy jó lövés egy t5 trollgunnal. T4be lehet, hogy vidám a játék vele. De + tierekben már csak oboázik. Nincs meg, nem fogom megvenni, de egy átlag t4-el éppen felveszi talán a harcot, egy rendes t5 csatában MÁR halálra van ítélve.
ha valaki repesszel lő trollgun-al, akkor instant halsz meg. prem ammoval néha 9 sec-el tovább élsz.

Sztem felesleges megvenni. kiemelkedő járműveket vegyél, ha szórakozásra vágysz. :lol:

Tévedsz, dózer. A plusz páncél miatt nincs instant halál troll gun ellenében. És ez hót komoly - 500 + csatával mindom ezt...

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181497 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor

...

A VIP rang többek közt azért is lett kitalálva, hogy a srácok tudják jelezni ha valakivel hasonló problémák adódnának. Igaz írták hogy trollgyanús, de konkrét javaslatot nem tettek az ügyben, így nem léptünk még, eddig.
Szóval részben igazad van, viszont a stílusodon csiszoljál még erősen mert kibaszlak most már téged is innen. Nem a kutyáddal beszélsz hülyegyerek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

9 éve 6 hónapja #181500 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster

worldoftanks.eu...8_F30/
Előre is köszönöm!

1900 Ft-ért megéri megvenni. Jól kereső tank.
Saját szintjén egy Titán ez a tank. Nem egy O-I, de egy Titán.
Türelemmel bánsz vele, akkor meghálálja.
Titán tankok számomra ilyenek:)

9 éve 6 hónapja #181501 Írta: phurges00
Setelekot, mármint arra gondolsz , hogy 140es kv1 pen nem csap ki egy lövésből minden esetben? vagy hetzer 104-el? shermanok 101-el?

pedig szerintem 10/9x, meghalsz. :ohmy:

9 éve 6 hónapja #181502 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

worldoftanks.eu...8_F30/
Előre is köszönöm!

ezzel vitába szállok : Megéri megvenni , T6ban is 1200at simán összesebeztem vele , két csatát bemásolok , voltak ennél jobbak is de arrol nincs screen(bár ha majd a replaymanager működik vágok ki;) csak hogy ne legyek Zoli ;) :D
Mellékletek:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181503 Írta: setelekot 1

Setelekot, mármint arra gondolsz , hogy 140es kv1 pen nem csap ki egy lövésből minden esetben? vagy hetzer 104-el? shermanok 101-el?

Tökéletesen igazad van, én saját magam bármikor kibasznám. Azonban releváns tapasztalatom van, ami azt mutatja, hogy 1 alkalommal baszott ki egy pz IVh 1 lövésből. Úgy gondolom, hogy ennek függvényében más a helyzet. De nem erőltetem a témát.

Szerk.: 500 csatába - nekem - nagyon belefér, ha 1 troll kibasz...

Egyébként ez a tank egy WN8 gyár...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia, phurges00

9 éve 6 hónapja #181504 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

csaták inkább T5ök ... t5-t6ban támogató, viszont meglepő camoja van .... szóval magasabb osztályban erősebb support stilus ...
Mellékletek:

9 éve 6 hónapja #181506 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

Érdemes volt küzdeni az FV-ért már kapható is :) igaz az ára nem kevés....

eu.wargaming.ne.../main/

valakinek van már vele 8 killje ?
az akkor linkelhetné :)

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.