Jelenleg 261 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 16 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 19 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #182701 Írta: ssanthab
Megválaszolva: ssanthab
Sziasztok lenne egy elméleti kérdésem. Szeretnék a közeljövőben venni egy orosz prémium közepes tankot. Most van a t-54e,ben egy legénység, amit majd ebbe a prémium tankba akarok képezni hogy aztán majd a 10-es orosz medek között tudjam pakolgatni és elég legyen egy legénység. Na az lenbe a kérdésem, hogy ugye ezt a legénységet most is át tudom képezni abba a bizonyos prémium tankba úgy hogy még meg sincs. Ha ezt megteszem akkor mi van? Azt a legénységet attól még nem tudom pakolgatni ugye? Tehát muszáj megvennem magát a prémium tankot is ugye?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #182702 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Sziasztok lenne egy elméleti kérdésem. Szeretnék a közeljövőben venni egy orosz prémium közepes tankot. Most van a t-54e,ben egy legénység, amit majd ebbe a prémium tankba akarok képezni hogy aztán majd a 10-es orosz medek között tudjam pakolgatni és elég legyen egy legénység. Na az lenbe a kérdésem, hogy ugye ezt a legénységet most is át tudom képezni abba a bizonyos prémium tankba úgy hogy még meg sincs. Ha ezt megteszem akkor mi van? Azt a legénységet attól még nem tudom pakolgatni ugye? Tehát muszáj megvennem magát a prémium tankot is ugye?

Attól hogy átképzed a legénységet prém tankba(és hiába van a garázsban is) obj140-be,t62a-ba nem lesz jó.Ez visszafelé működik hogy pl. az obj140 legénységét büntetlenül tudod orosz prém medbe beletenni.

9 éve 6 hónapja #182729 Írta: ssanthab
Megválaszolva: ssanthab
Köszi Hunti, egy kicsit félreértettem eddig a dolgokat akkor. :cheer:

9 éve 6 hónapja #182750 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Azért a T34-et, meg a Löwét felhasználóbarátnak bélyegezni....
T34: adott egy lassú, tornyos tank, lassan szükülő, nem túl pontos, ellenben jó átütésű, és jó alfájú ágyúval, borzasztóan lassú töltéssel (ezt úgy mondom, hogy a kedvenc nyolcas prémem, és talán még rossz se vagyok vele, ha valaki kételkedik le lehet csekkolni, ugyanez az accnevem). Ráadásul megy tier 10-be, ahol a 12 secenként leadott 400-as lövés senkit nem hat meg. Tehát max addig felhasználóbarát, amíg az a célod hogy csatánként lőjj 3-t.
Löwe: Nagy, lassú, a páncélja egyre kevesebbet ér, ráadásul rendelkezik a német nehezek legnagyobb betegségével, azaz kétszer hasba lövöd, tuti vitted a motort. Egyetlen jó pontja az ágyú, de nincs se akkora penje, se akkora alfája, mint a T34-nek, tehát tier10-ben még nehezebben boldogul.
Én ha 10-essel vagyok Löwe ellen, free fragnek tartom, és nem csak 10-esben ülve. Tehát max akkor nevezhető felhasználóbarátnak, ha az a célod, hogy top tier csatában ülsz végig a bokorban hátul és lősz 4-et vagy 5-öt amíg fel nem spotolnak.
Az IS6-ot eddigi pályafutásom során (főleg buff után) sokkal bot friendlybbnek láttam. Adott egy nagyon troll test, ami irreális lepattanókat tud generálni, és lehet, hogy papíron pontatlan az ágyú, viszont gyanúsan sok snapshotot kapok IS-6-tól. Ja, és még valami: TIERLIMIT
Ergó nem sok olyan tankkal találkozik, amit azzal a 175-el nem üt be, ráadásul apcr a goldja, amivel biztosan sebzi azokat a tankokat, amiket szinttársai is át tudnak ütni.

Ez persze az én (megalapozott) véleményem. Le lehet hurrogni nyugodtan, ám az nem változtat a tényeken.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182769 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Az egész gondolatmenet hibás. Ne képezz prém tankba legénységet!
Ugyan ott járok ahol te is a T54-el haldok a 10-es medek felé.
Nekem megvan a T54 mod1, megvettem pár hónapja kb és elkezdtem legénységet húzni és farmolgatni vele, meglett a T54 beleképeztem a legénységet és kész.
De mivel neked már megvan a t54 csak prém tankod nincs ne képezd át!
Egyszerű a dolog veszel egy orosz prém medet a t54 legénységét barakba küldöd, ezután a prém medbe bepakolod őket átképzés nélkül! Így tudod majd két tankkal húzni azt az egy legénységet.
Egyébként ha orosz prém meden gondolkodsz t54 mod 1 tökéletes lesz :)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182773 Írta: Diablo1469
Megválaszolva: Diablo1469
Ha olyan tankot akartok amivel biztosan NEM lehet csatát nyerni akkor vegyetek FV4202P-t!! :P
Maga a tank nem rossz, lehet vele osztani rendesen.
De valamiért utálja az mm.. :angry:
42 csata: 11 győzelem/ 30 vereség!!!! / 1 döntetlen.........
Ebből a 42 csatából 33 -szor!!??!! harcoltam tier 10 ellen...... :izmena: :izmena: :izmena:
Pedig még a lóhere is rajta van.. de hiába...... :blink: :blink: :blink:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lazarvilmos

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182810 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Sziasztok!

Megvettem a Panzer 58 Mutz-ot. Jó tanknak tűnik, de nagyon vigyázni kell rá. Az eddigi legjobb köröm tier 10-ben ez a másodosztály. Szerintem sokat kell még tanulnom, mire összejön az elsőosztály, és a tankász.
A csata képeit azért teszem fel, hogy lássátok, hogy közepes (átlagos) játékos mit tud kihozni belőle. Ha nálam ügyesebbek vagytok, akkor több sebzéssel, még több creditet lehet vele szerezni.

Érdekesség, hogy 15-0 lett, de és a legtöbb XP-t is én kaptam, de nem érzem, hogy én hoztam le a csatát. A spotsebzésemet értékelte a rendszer.

A tank megsemmisüléskor kb 7500 credit javítást igényel. Értelemszerűen, ha csak részben sebződött, akkor kevesebbet. Én nem használok hozzá gold lőszert. A célom a credit gyűjtés. Remélem, hogy még sok jó köröm lesz vele! :)

Egy kérdésem is maradt a végére. Azt jól láttam, hogy tier 4 prémium tank +50%, Tier 6 +30% és Tier 8 prémium tank +10% XP-t termel? A Tier 5 és 7 esetén mennyi a bónusz? Köszönöm!
Mellékletek:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182825 Írta: Tettigonia
Újabb adatok a Mutz árbevételhez, hátha ez segít a vásárlás előtti döntésben valakinek:
Az első osztály is összejött. Sikerült sunyi stílusban 3 k-t összelövöldözni. A vége még jobb lehetett volna, ha nem nyiratom ki magam feleslegesen. Elkerülhető lett volna, de még tanulok :)

Jól látszik, hogy 7615 credit a teljes javítási költség, ami szerintem elég jó!
Nem használok csokit. Ha lesz féláras akció, akkor talán kipróbálom, és ha bejön, akkor bevásárolok.
Mellékletek:

9 éve 6 hónapja #182832 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Na szerintem a Patton KR lesz, a targetdemage oldalán nem láttam hogy lenne fent neki wn8 határ, azt valahogy még tudnátok linkelni, mert én nem találtam...Köszi előre is.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182848 Írta: Tettigonia
Egy újabb első osztály Mutz-cal:
Inkább a spot és a track-elés volt a jellemző, a sebzés nem lett kiemelkedő, de így is jól fizetett.

Mellékletek:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182850 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun
T34el 500+ kört mentem és habár a kreditet jól hozta sosem lett a kedvencem kb fél/egy éve porosodik.... Ha az a felhasználóbarát hogy nem tudok előre rohanni, hát más nem is van neki. Wz nincs de ellenfélként szemből sunyi szerintem sunyibb az is3 nál is...is6 80 meccs 1250 átlag sebzés 60‰ wr ja és ma is szemből vittem a t34 kupoláját simával ő viszont rólam pattogott... Fcm 100+ kör 890cca sebzés 49% wr de hiszem hogy lesz ez még jobb;}

9 éve 6 hónapja #182856 Írta: kocso81
Megválaszolva: kocso81
Láttam nagy viták vannak prémekről,gondoltam leírom a saját tapasztalataimat nem vagyok nagy spiller 900wn8-am van,de talán ebből az alacsony értékekből is látható más kontextusból is lehet kivenni valamit a gondolataimból.

Matilda IV: Kb 100 csata után azt szűrtem le hogy nem az kifejezett farmolós tank,prém fiókkal és 12 aranylőszerrel még pozitívan hozható bármilyen eredményű csata. Én statpaddernek használom ebben formában az én képességeimen javít. Egy zöld játékosnak viszont már az egy helyben topogás. 10 csatában egyszer lehet nyomni egy lila wn8-at amikor minden bemegy. Zöld csatákat 10-ből 5ször kb,de marad 4 csata ahol totál nulla vagy max épp majdnem meglövi az ember a 600 körüli elvárt sebzést ami a zöld minimuma. Kv1 és döntöt churchill 3 a mumusa ezeket nagy százalékban sehogy nem lövöd át. Exelsiort viszont megeszed 1vs1 ha egy ház ott van segítségül. Oi expertet simán megeszed mert mire az kétszer betölt te agyonlövöd. Alapvetően sunyi üzemmódban használható.

Matilda Bp: 80 körüli csataszámmal én megutáltam mert tetű lassú,a togtól még elnézi az ember. De itt az a gond 2 csata típus van vagy nem érsz oda a csatába mert mindenkit agyonlőnek,vagy mire oda érsz jönnek rád 4-en,ahol egyet biztos agyonlősz 2-t szét sebzel a negyedik meg agyon lő. Kreditet hozzá de kevésbé élvezhető mint orosz testvére. Bokorban sunyulós cerkáknak ajánlom,már ha lesz idő felvenni a poziciót a csiga sebesség miatt.

Egyéb ajánlat prémtanknak:

su100y: 240 csatával 700-as rossznak mondható átlagsebzéssel is azt mondhatom,hogy ez az igazi farmolós kis tierű tank,statjavításra is alkalmas. 2 bevitt lövés és már teljesítve az elvárt átlag wn8,4 lövés már bőven lila. Lassan tölt nekem 13.50 a töltési időm de ezen még lehet javítani (alap asszem 16.34 ha jól emlékszem). 8-as tierbe rak akkor is nagyon jól használható,wz 111-et nagyon szereti a töltény ha nagy ritkán lát ilyet az ember. Nekem ez személyes kedvencem.

Dicker Max: 230 csata gyenge stattal,nincs hozzá legénységem így egyenlőre szenvedős. Néha lehet vele jó köröket menni de én a su100yhoz képest súlytalannak érzem. Gyenge páncél,csak az nem lő át aki nem akar. Kreditet jól hozza ha bejön az élet. Csatát nem fogsz vele eldönteni hiába 400m-es az alaplátótávja. Kis pályákon nehezebb használni szerintem.

chuchill 3: 784 csata, ez volt az első prémtankom. Szerethető heavy de egyidő után unalmassá válik. Kv1-et nem szereti az ágyúja,más belőhető tankot szedegeti szépen. Lomhasága miatt arty kedvenc. Kreditet hozza maga módján,küldetéses hétvégékre jó. Egy el cseszett nyertes csatában is garantált szinte a top10.

Chinu-kai: Nagyon jó ágyúval rendelkezik,4-5 lövés és megvan a minimum elvár wn8. Kreditet eddig jól hozta a 170 körüli csatában.

T25 : kis troll közepes,nagyon mobilis kis jószág,jó lő. Hátránya téged jól fognak ha nem figyelsz,ha van társa a csatában mehet a darálás. Tier 5ben szerintem a prém kredit gyáros.

is3a: 84 csata után úgy érzem kicsit gyengébb mint a nem prém testvére,de kompenzálja hogy 1mpvel gyorsabban tölt. Alaplőszere Apcr,ha bemegy infúzión kapja az ellen tank legénysége a bundás kenyeret. Nagyon még nem éreztem rá mert a testvér tankhoz képest kapunk lassabban forduló,és lassabban gyorsuló tankot,de ha eléri 40-et (szökőévben egyszer,tehát legközelebb 4 év múlva) ami a max sebesség nem sok zúzható tereptárgy lassítja. Pontosságával nincs baj,a megadott adatokhoz képest nincs különbség az is3hoz képest gyakorlatban. Aki szereti az is3-at annak tökéletes választás az is3a.de némileg máshogy kell használni,nem az klasszikus első soros nehéz.

Type64: Én személy szerint nem vagyok light párti de azt hiszem nagyon jó választás volt. Aki szeret csapatozni klánjával t37-esek nagyon jó kiegészitője. Ha normálban meg csak 7-ig dob simán vihető egy nagyon troll kőr egy nagy pályán mivel a kutya se vesz észre,nagy spot damageket lehet generálni illetve könnyen az ellenség hátába lehet kerülni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, HUN_Sector, Sics, Xizor111

9 éve 6 hónapja #182859 Írta: kocso81
Megválaszolva: kocso81
Itt van egy minimális példa mit kap az ember ha nem sebez semmit bukó,de csinálsz 3500 körüli spotot is3aval :D

Mellékletek:

9 éve 6 hónapja #182861 Írta: BT86
Megválaszolva: BT86
Szerintem is jobban jársz a Pattonnal. Vagy ha ilyen tankokban gondolkozol, akkor az FCM is jó választás. Gyakorlatilag egy tier limites nagy med, de azt később is "bármikor" lesz lehetőséged megvenni.
Mutz nincs meg, szóval teljesen hiteles véleménnyel nem szolgálhatok én sem. Megnéztem vbaddict-on és wot wikin is a különbségeket. Igazából kis különbségek vannak köztük, és azok alapján nem lehetne kijelenteni, hogy melyik a jobb vagy melyik éri meg jobban. A Mutznak jobb a lövege, és picit mozgékonyabb, Patton többet pattint, alapból van álcafestése (azt hiszem a Mutznak nincs). Furcsálom, hogy wiki szerint 48.3 km/h a max Pattonnal, úgy rémlik sima talajon eléri az 50-et, de majd megnézem.
Amiért szerintem jobban megéri a Patton az az, hogy sokoldalúbban lehet használni, jobban tolerálja a hibákat, és ha minden igaz jobban lehet vele keresni.
Vbaddict adatok:
Patton:
WN8 Efficiency 1,132.1
Damage dealt 948.2
Credits Income (Net) 17,482.0 Cr
Mutz:
WN8 Efficiency 1,218.0
Damage dealt 1,079.8
Credits Income (Net) 14,851.0 Cr
Vagyis elvileg a Patton rosszabb wn8 és damage mellett többet keres.
Meg, hogy legyen még egy kis összehasonlítási alap, nekem 1350 dmg-re 1850-es wn8-am van ezzel a tankkal úgy hogy mostanában 1600-1700 között mozog az átlag wn8.
A mozgékonysága is tökéletesen elég arra a szerepkörre, amire való. A 192-es átütés pedig (ami a másik hátrány a Mutz-al szemben) legtöbb esetben elég. A tankkal pedig jól lehet keresni, bőven belefér ha szükség esetén goldért kell nyúlni.
Az meg, hogy kevesebbet láttok belőle, csalóka. Az oldal szerint az adatbázisban 1.000.000 csata van Pattonnal, 750.000 a Mutz-al. Meg a Mutz jobban be volt harangozva, a Patton meg nem is volt sokáig kapható (ha jól emlékszem a Mutz tovább volt elérhető), és nem is volt róla sok infó elérhető.

9 éve 6 hónapja #182862 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Mutz-nak is állandó álcafestése van :)

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 6 órája 31 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.