Azért a T34-et, meg a Löwét felhasználóbarátnak bélyegezni....
T34: adott egy lassú, tornyos tank, lassan szükülő, nem túl pontos, ellenben jó átütésű, és jó alfájú ágyúval, borzasztóan lassú töltéssel (ezt úgy mondom, hogy a kedvenc nyolcas prémem, és talán még rossz se vagyok vele, ha valaki kételkedik le lehet csekkolni, ugyanez az accnevem). Ráadásul megy tier 10-be, ahol a 12 secenként leadott 400-as lövés senkit nem hat meg. Tehát max addig felhasználóbarát, amíg az a célod hogy csatánként lőjj 3-t.
Löwe: Nagy, lassú, a páncélja egyre kevesebbet ér, ráadásul rendelkezik a német nehezek legnagyobb betegségével, azaz kétszer hasba lövöd, tuti vitted a motort. Egyetlen jó pontja az ágyú, de nincs se akkora penje, se akkora alfája, mint a T34-nek, tehát tier10-ben még nehezebben boldogul.
Én ha 10-essel vagyok Löwe ellen, free fragnek tartom, és nem csak 10-esben ülve. Tehát max akkor nevezhető felhasználóbarátnak, ha az a célod, hogy top tier csatában ülsz végig a bokorban hátul és lősz 4-et vagy 5-öt amíg fel nem spotolnak.
Az IS6-ot eddigi pályafutásom során (főleg buff után) sokkal bot friendlybbnek láttam. Adott egy nagyon troll test, ami irreális lepattanókat tud generálni, és lehet, hogy papíron pontatlan az ágyú, viszont gyanúsan sok snapshotot kapok IS-6-tól. Ja, és még valami: TIERLIMIT
Ergó nem sok olyan tankkal találkozik, amit azzal a 175-el nem üt be, ráadásul apcr a goldja, amivel biztosan sebzi azokat a tankokat, amiket szinttársai is át tudnak ütni.
Ez persze az én (megalapozott) véleményem. Le lehet hurrogni nyugodtan, ám az nem változtat a tényeken.