Mutzról:
Én akkor vettem meg mikor először bedobták a játékba, a fő szempont nálam mindig az hogy legénységet mivel húznék inkább mi tetszik jobban és mivel a Panther 8.8-ról nagyon sok rosszat olvastam ezért megvettem.
Az ágyú volt amit furcsáltam mert a német vonal a pontosságáról híres ezért kicsit csalódás volt nekem is hogy nem igazán jó kapás lövésre ha szükséges
FCM-el hamarabb tudok egy kapáslövést leadni mint a mutzal
Lepattanó az sajnos tényleg nagyon ritka max ilyen kisebb szintű light tankok pattognak meg néha előfordul hogy pár nagyobb tank is de tényleg ritka.
Én szeretek vele játszani és a kredit hozama is nagyon jó, összességében én szeretem ezt a tankot most lett meg rajta a 2 skill pedig egyenlőre még ritkábban veszem elő a tankot később kezdek bele majd az E50M és Leopard 1 ágba.
Azt hogy mi éri meg jobban a Panther 8.8 8ezerért vagy a Mutz 10 ezerért nem tudom mert csak a Mutz van meg de szerintem ez használhatóbb is de lehet tévedek
Összességében német ágon CDC kb, bár nincs olyan nagy végsebessége de mozgékonyabb tank nála, kredithozama nagyon jó az ágyúsüllyedését ki lehet használni, lövésnél érdemes kivárni a szűkülést (bár hozzá teszem a bia nekem csak második skilként került rá és most 3.skillként kerül fel a sima utazás és pillanatkép is ami javítani fog majd a találatokon)
Patton nincs meg erről nem nagyon tudok mit mondani elég ritkán találkozok vele, majd később lehet én is befektetek rá ha kihuzgáltam azokat az ágakat amihez van prém tankom
Azt vedd meg amelyik ághoz nagyobb szükséged van a legénységre