Jelenleg 261 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 16 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 19 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #182645 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

_Szazados_ köszönöm.

TAdo, igen az volt a cél amit írtál, olyanokat leírni amivel lehet farmolni.

Te írtad "nagyjából azokat a tankokat soroltad fel, amikkel lehet jól teljesíteni,"

At34 azért nem került oda nálam a listára, mert bár az valóban "tud" lőni, az átütés sebzés kombóval, mégis rohadt nehéz vele eljutni A-ból B-be.... A mai wot világban meg ingyen hús aki nem bír fél-1 percen belül átmenni a fél térképen!

De igaz.. ha már löwe akkor t34 is.

Nekem van egy fura meggyőződésem, hogy a T34-el jól tudnék játszani. :idea: Csak azért nem veszem meg, mert randomozni lehet vele csak.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #182647 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Ez egyszerű. Sebzésre kapsz pénzt (illetve ezt még assistra és spotra is adja a rendszer) és wn8-at. Sebezni akar az ember a fun tankokkal is.

Olyan gépet kell venni, amelyik 2 tierrel magasabban sincs elveszve, köszönhetően az átütésének. Ezért olyan remek az 50t, mert pref MM-es és 212 mm vajat vág át az ágyúja.
Ezért olyan jó a Su100y, mert 198 mm-t tép szét az olykor azért hektikus ágyúja.
Sokan nem szeretik, de én a jobb tankok közé sorolnám a chi-nu-kait is, normál mozgékonyság, japán medes páncélzat, de egy gyors és kellően jó átütésű, sebzésű ágyú (124mm/125dmg) társul hozzá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci

9 éve 6 hónapja #182652 Írta: Murphy_x
Megválaszolva: Murphy_x

_Szazados_ köszönöm.

TAdo, igen az volt a cél amit írtál, olyanokat leírni amivel lehet farmolni.

Te írtad "nagyjából azokat a tankokat soroltad fel, amikkel lehet jól teljesíteni,"

At34 azért nem került oda nálam a listára, mert bár az valóban "tud" lőni, az átütés sebzés kombóval, mégis rohadt nehéz vele eljutni A-ból B-be.... A mai wot világban meg ingyen hús aki nem bír fél-1 percen belül átmenni a fél térképen!

De igaz.. ha már löwe akkor t34 is.

Nekem van egy fura meggyőződésem, hogy a T34-el jól tudnék játszani. :idea: Csak azért nem veszem meg, mert randomozni lehet vele csak.

hidd el hogy nem fogsz ;) a sima t29 nagyobb élmény mint a t34....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: akárkiakárhonnan

9 éve 6 hónapja #182653 Írta: Okko_Dienes
Megválaszolva: Okko_Dienes

Ez egyszerű. Sebzésre kapsz pénzt (illetve ezt még assistra és spotra is adja a rendszer) és wn8-at. Sebezni akar az ember a fun tankokkal is.

A minap mentem egymás után 2 vesztes kört (mielőtt a videókártyám kinyiffant :unsure: ).

Mindkét körben 2100+-20-at sebeztem CDC vel és P8.8-al is. Mindkétszer meghaltam, szóval a szervíz ugyanaz volt és érdekes módon a CDC kb 18k-val többet hozott mint a p88 (prémiummal mindkettő).

Szóval nem csak a sebzés számít, hanem a wg által beállított alap kreditszorzó is ami pl magasabb a cdc-nél.

9 éve 6 hónapja #182655 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

Na akkor újra: Patton KR és Mutz véleményeket, de elsősorban tapasztalatokat tudnátok megosztani? :)

Ugy tunik, nemigen fogsz valaszt kapni, kenytelen leszel visszaolvasni, ami a flame miatt nem egyszeru :)
Mindenesetre mindketto emlitesre kerult mar hasznalhato tankkent, csatakban pedig a Mutz-ot latni tobbszor - hatha ez segit, ha mar nincs autentikus velemeny.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182657 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

Na akkor újra: Patton KR és Mutz véleményeket, de elsősorban tapasztalatokat tudnátok megosztani? :)

Ugy tunik, nemigen fogsz valaszt kapni, kenytelen leszel visszaolvasni, ami a flame miatt nem egyszeru :)
Mindenesetre mindketto emlitesre kerult mar hasznalhato tankkent, csatakban pedig a Mutz-ot latni tobbszor - hatha ez segit, ha mar nincs autentikus velemeny.

nekem mindkettö van már és mindkettö jó tank.
a patton annyival jobb,hogy nálam sokkal jobb az mm-je és könnyebb vele játszani.
a mutzról eddig talán még nem is volt lepattanóm:) de mivel tegnap vettem igy nem tudom mennyire általános.
pattonnal 10-ek között aranyat is lehet használni és nem okoz anyagi csödöt.
valszeg az mm és 60 % körüli winrate miatt is a patton nekem több pénzt hoz.
az meg kérdéses számomra ,hogy a mutz tegnapi 30%-os winrateja a véletlen müve vagy mennyire általános,mert statban azt látom ,hogy 51% körül jár az össznépi winrate-ja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Newton_emlekirata

9 éve 6 hónapja #182658 Írta: Murphy_x
Megválaszolva: Murphy_x

Akkor én leírom neked mégegyszer :

Mutz: nagyobb csalódás mint elsőre gondolod, kivéve ha van bele legénységed , legalább 2 skillel és abbol az egyik a rejtőzködés .... páncél van , de mégsincs... minden beüti szinte... pl én az elöbb vettem le a cdc-vel egy su152 es lövését... írták a másik topicban a how to playben .... "lehet vele játszani de csak ninja stilusban" ... ha ugy vesszük ha van rejtőzködős francia közepes legénységed, festéssel akkor a cdc nekem jobban működik ....(pl nincs buborék a tetején tornyot vakodosan kidugni is könnyebb;)

M46kr.: nincs meg , gondolkodtam , kérdeztem , még friss volt senki nem írt semmit , viszont nincs sok belőle és ha az ellennél van nagyon ritkán szokott úgy igazán "megfingatni "

szerintem aszerint dönts mibe lenne JÓ legénységed!

9 éve 6 hónapja #182660 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia

A minap mentem egymás után 2 vesztes kört (mielőtt a videókártyám kinyiffant :unsure: ).

Mindkét körben 2100+-20-at sebeztem CDC vel és P8.8-al is. Mindkétszer meghaltam, szóval a szervíz ugyanaz volt és érdekes módon a CDC kb 18k-val többet hozott mint a p88 (prémiummal mindkettő).

Szóval nem csak a sebzés számít, hanem a wg által beállított alap kreditszorzó is ami pl magasabb a cdc-nél.

Az is fontos, hogy hányadik szintű tankokat sebeztél! Nem mindegy, hogy tier 6-7-8, vagy 9-10be lőttél ugyanannyit. Emellett a spotsebzés is számít, no meg a killek. Ha van screenshotod mindkettőről akkor alaposabban meg lehet nézni, hogy mik voltak a különbségek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Diarmand

9 éve 6 hónapja #182662 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Figyelem: Spoiler!

Köszönöm azoknak akik válaszoltak :) Mindkettőhöz lenne legénységem és húzásra is jó lenne (bár van egy Panther/M10 ami a németeknél a med ághoz nem rossz) de sajnos csak egyikre van keret :D Ha jól tudom vasárnapig kapható, addig az égiekkel megvitatom a témát. Köszi még egyszer! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: akárkiakárhonnan

9 éve 6 hónapja #182664 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Köszönöm szépen véleményeket :) feltűnt hogy irjátok legtöbb prem tankot golddal kell tömni, lehet egy páncél vadász jobb választás lenne? Akkor még gyűjtöm aranyat és a szovjet VI-os páncélvadászt megveszem.Mégegyszer köszönöm szépen válaszokat.

9 éve 6 hónapja #182666 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

Köszönöm szépen véleményeket :) feltűnt hogy irjátok legtöbb prem tankot golddal kell tömni, lehet egy páncél vadász jobb választás lenne? Akkor még gyűjtöm aranyat és a szovjet VI-os páncélvadászt megveszem.Mégegyszer köszönöm szépen válaszokat.

hát ,ha 10-ek ellen rak be ás pl. ezen múlik a gyözelem vagy a több sebzés ,akkor rákényszerül az ember.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182667 Írta: Okko_Dienes
Megválaszolva: Okko_Dienes

Köszönöm szépen véleményeket :) feltűnt hogy irjátok legtöbb prem tankot golddal kell tömni...

CDC vagy p88-al szerintem még nem lőttem el 2-nél több goldot t10-ben sem.
Ami eszi a goldot az a mod1.

9 éve 6 hónapja #182670 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Köszönöm szépen véleményeket :) feltűnt hogy irjátok legtöbb prem tankot golddal kell tömni...

CDC vagy p88-al szerintem még nem lőttem el 2-nél több goldot t10-ben sem.
Ami eszi a goldot az a mod1.

Meg kapja... :spaz:

9 éve 6 hónapja #182675 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Azokba a tankokba kell gold, melyek úgy készültek, hogy nem lehet jobb, mint egy vele megegyező tierű sima. Persze van olyan is, mely kuriózum tank, így nem foglalkoztak ilyesmivel (ld. a franciákat)

A su100y-nál viszont tréfás az arany, ugyanis kisebb az átütése, cserébe nagyobbat sebez.

9 éve 6 hónapja #182693 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Mutzról:

Én akkor vettem meg mikor először bedobták a játékba, a fő szempont nálam mindig az hogy legénységet mivel húznék inkább mi tetszik jobban és mivel a Panther 8.8-ról nagyon sok rosszat olvastam ezért megvettem.
Az ágyú volt amit furcsáltam mert a német vonal a pontosságáról híres ezért kicsit csalódás volt nekem is hogy nem igazán jó kapás lövésre ha szükséges
FCM-el hamarabb tudok egy kapáslövést leadni mint a mutzal
Lepattanó az sajnos tényleg nagyon ritka max ilyen kisebb szintű light tankok pattognak meg néha előfordul hogy pár nagyobb tank is de tényleg ritka.
Én szeretek vele játszani és a kredit hozama is nagyon jó, összességében én szeretem ezt a tankot most lett meg rajta a 2 skill pedig egyenlőre még ritkábban veszem elő a tankot később kezdek bele majd az E50M és Leopard 1 ágba.
Azt hogy mi éri meg jobban a Panther 8.8 8ezerért vagy a Mutz 10 ezerért nem tudom mert csak a Mutz van meg de szerintem ez használhatóbb is de lehet tévedek
Összességében német ágon CDC kb, bár nincs olyan nagy végsebessége de mozgékonyabb tank nála, kredithozama nagyon jó az ágyúsüllyedését ki lehet használni, lövésnél érdemes kivárni a szűkülést (bár hozzá teszem a bia nekem csak második skilként került rá és most 3.skillként kerül fel a sima utazás és pillanatkép is ami javítani fog majd a találatokon)

Patton nincs meg erről nem nagyon tudok mit mondani elég ritkán találkozok vele, majd később lehet én is befektetek rá ha kihuzgáltam azokat az ágakat amihez van prém tankom :)

Azt vedd meg amelyik ághoz nagyobb szükséged van a legénységre :)

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 6 órája 31 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.