Vett még valaki Mutz-ot az akcióban? Írjátok meg, hogy mi a tapasztalat, esetleg screenshot az eredményekről. sebzés, xp, credit, stb. Köszönöm!
Hát vegyesek az érzéseim, sokat gondolkodtam, hogy a Mutz vagy Patton KR, végül a mutzot választottam, mert a száraz értékek alapján, gondoltam egy T8-as leopard lesz, de nem.
Aránylag mozgékony, bár nem annyira mint gondoltam, kicsit lassan is fordul. Lassan szűkül, mivel az alap menet közbeni értékek nagyok.
(Ezt már a T10-nél észrevettem, hogy hiába a Leonak a leggyorsabb a célzás értéke, ha majdnem a duplája a menet/toronyforgás közbeni érték pl a T62-höz képest. Nem mindegy, hogy kétszer akkora körből kell szűkülnie. Érezhetően 1-1,5 mp különbség van a T62 javára.), a legnagyobb csalódás az Credit szorzó. Sajna zöld körre kb 30K-t hoz, prémiummal, aminél sok T10-el is jobban tudok keresni.
Na de összefoglalva:
Előnyök:
1. Prémiumhoz képest mozgékony
2. Jó csőlehajlás
3. Szuper átütés
Hátrányok:
1. Kis DPM
2. Minden találat visz modult vagy crewt.
3. Lassan szűkül medhez képest
4. Kevés Creditethoz egy átlagos meccsre (más T8-al prémmel összehasonlítva)
5. Én nagyon sokszor kaptam T10-et érzésre többször, mint 8-9-et együttvéve.
Nem rossz, de azért jobbra számítottam. Továbbra is a Type 62 eddig a csúcs, pedig a legtöbb T7-T8 prém megvolt már, ami kicsit is mozgékonyabb (kivéve Type59

) Nagy előnye, hogy ezzel az átütéssel SH-ra lehet vinni, hogy sz@rrá keresd magad. De sztem a T-54 proto jobban megéri, vagy FCM.