Csak azért jegyeztem meg mert sokan elkönyvelték hogy 0(-3) gundel, de a buff óta már -5 és ezt a tornyának hála ki is tudja használni.
Nekem megvolt előtte is és igenis érezhető az a két fok különbség.
Nincsen vele túl jó statom, de én szeretek vele menni, nem bántam meg a megvételét pedig sokan leszólják, szerintem ha valki szereti a különlegességet annak egy élvezetes tank tud lenni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Diarmand
Én nem játszottam még vele teszten sem... de olvasgattam már róla, mivel egyszer lesznek kínai medjeim. Szóval az én véleményem: aki kínai med legénységet akar húzni, annak érdemes lehet beruházni rá "annyira nem szar" alapon ... De tény, hogy főképp oldalról fog csak belőni bárkit is, és néha tölteni kell majd a goldot. Kínai IS-2 tankomon asszem ugyanaz az ágyú van... én szenvedek vele gyakran, IS-2 hevynek mozgékony, de azért nem annyira mozgékony mint egy igazy med, így aztán gyakran nem tudok pozícióba kerülni flankeléshez, szemből meg nem lövi be azt amit épp szeretnék/muszáj lenne bántani. Egy mozgékonyabb platformon jó lehet viszont ez az ágyú.
T34-3:Fordulékony, közelharcot felejts el, de 250-300 méterre is pontos, jobb mint a m4a1! viszont szemből gyúlékony, nagyon! De megelőző karb és biztonságos elhelyezés csodákra képes!
Az meglehet, viszont az is, h pár naponta, max hetente ugyanazok a kérdések ujra és ujra felmerülnek... (lehet ezt unták meg )
Milyen prém tankot vegyek, jó az IS6 v nem jó, lehet használni a CDCt v nem, inkább FCM vagy inkább az orosz protkó, nooboke az Is6ot használók vagy nem ... És ujra és ujra
Az is igaz h amilyen spammelés folyik a témákban, hetente ujra rá kell kérdezni konkrétan mert nem lehet visszakeresni a releváns válaszokat
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Én speciel kb. mindig más tankra kérdezek rá. Köszi a válaszokat a T-34-3-ról. Most még a SU-122-44-ről kérdeznék, statisztika alapján tetszik, de kíváncsi vagyok tapasztalatokra (pl. milyen gyakran lát +2 tiert).
T34-3:Fordulékony, közelharcot felejts el, de 250-300 méterre is pontos, jobb mint a m4a1! viszont szemből gyúlékony, nagyon! De megelőző karb és biztonságos elhelyezés csodákra képes!
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja#184033Írta: R3dd1ngt0n
Megválaszolva: R3dd1ngt0n
jogos, telórol voltam , tüzoltás a fiúknak ....,megelőző karbantartás a vezetőnek , köszi hogy szoltál....!, ja és azt nem a gyúlékonyságra írtam most olvasom vissza , hanem nálam elég sok ammorack volt egy időben ! tehát a hibákra összességében írtam!
Én speciel kb. mindig más tankra kérdezek rá. Köszi a válaszokat a T-34-3-ról. Most még a SU-122-44-ről kérdeznék, statisztika alapján tetszik, de kíváncsi vagyok tapasztalatokra (pl. milyen gyakran lát +2 tiert).
Annyira surun kap, mint barmelyik masik 7-es tank.
Egyebkent nagyon jo kis TD, az elvart sebzes is magasabb vele mint a SU-152-vel. Mozgekony, fordulekony, jol dontott a frontja, nagyon jo a DPM-je. Az alap loszer atutese tier 7-ig mindenre eleg (175mm), 8-as heavyket mar erdemes oldalrol lovoldozni (vagy golddal szembol).
En ugy hasznalom, hogy ha csak tehetem megyek a medekkel, mivel eleg gyors hozza (T-44 alapra van raepitve).
Farmolni korlatozottan alkalmas, mert draga a loszer. Legenyseget huzni es fanolni jo. Az Obj 268 agan 1-el tobb tolto van, szoval ha az Obj 263 agat akarod vegigcsinalni, akkor ahhoz jobban passzol.