Jelenleg 88 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 8 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 9 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 12 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hónapja #141580 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Megint kapható ez az SU-122S ,ne hagyja ki aki tudja,ez tényleg egy jó kis tank 400-500 dmg ,6,2 sec újratöltés....

eu.wargaming.ne...m=1319

Ez a 3° gundepes csoda?:D

vegyétek, azzal és ott lövöm át ahol akarom... free dmg :evil:

Tudjuk te a tömör vas golyót is ott lövöd át ahol akarod(de mutas egy td-t amit nem)...de ez most kit is érdekel? Vagy egy kis vita kirobbantásával ezt a topikot is zárjuk be megint? Akinek nem kell nem veszi. És nem a páncél a léneyeg ,ha már okoskodunk,hanem ez egy 7-es szintű td aminek nagyobb sebzése van mint jópár nagyobb szintűnek,ezért a kredit szorzója sokkal jobb,3 lőttél és már lila a win 8-ad vele...itt a lényeg ;)

OFF: Szóval vitázni nem lehet?! Mellesleg miattam még topicot nem zártak be, ellenben pár TFK-s társadra ez nem mondható el, szóval ez a "vád" inkább öngól. :whistle:

ON: A gond az ezzel a TD-vel, hogy nem egy "szelf-kerri masín". Oké, hatalmas alfa, szuper DPM. Senki nem szeretne vele szemben állni letolt gatyával. DE!
A gondok a következők:

Pontatlan, nagyon pontatlan. Persze 3-4 lövés lehet lila stat is. De 3-4 sebző lövésnek kell lennie és persze teljes sebzéssel. Na most ha épp az RNG nem pártol, akkor ezt nagyobb távolságból sem biztos, hogy tudod teljesíteni a pontatlanság miatt. Ha közelebb mész, akkor meg felfedezhetnek és mivel szép nagy felületen szemből lehet sebezni - ha nem bot az ellenfél - akkor komoly gondokkal kell megküzdenie.

Ágyú kitéríthetősége - vagyis annak hiánya - miatt folyamatosan nagy ívben kell kikanyarodni, visszamenni fedezékbe. Szintén közel- és középtávú csatáknál ez gond, ha nem akarod idejekorán elveszteni a HP-d és kilövetni magad.

Szóval mi kell egy jó körhöz? Kell egy csapat mellé, aki felderít, leköti az ellenfél figyelmét és nem hagyja, hogy a TD oldalába/seggébe férkőzzön bármi is. Ez - a csapattól való ilyen mértékű függés - randomban komoly hátrány.
Továbbá kell az ellenfél hülyesége is és az se hátrány, ha van olyan pozícióban bokor a pályán, ahonnan relatív kis mocorgással - mert az ágyú miatt szinte biztos, hogy folyamatosan kell mozogni az egész tankkal - be lehet lőni több olyan pontot is, ahol ellenfél várható.

Tehát durván csapat, MM és helyzetfüggő. Biztos vagyok benne, hogy a többségnek a csaták nagyobb részében még a 3-4 teljes sebzést leadó lövés is gondot fog okozni, de persze lesz majd olyan is, hogy 6 lövésre 6 kill stb, de nem ez lesz az jellemző. Ja és ugye nincs tierlimit, tehát az MM nem csak a játékosok tudása miatt fontos, hanem, hogy milyen leosztásba dobja a tankokat.

Szóval ennél a tanknál szintén fontos az "eDPM". És ráadásul ezért goldot/pénzt kell fizetned és tudtommal - javítsatok ki ha tévedek - nem egy extra kredit farmoló tankról beszélünk.

Bár utálom, de én ha választanom kellene, inkább a SU-122-44-et választanám, nagyjából ugyan azt tudja és hasonló hibákkal rendelkezik, de legalább az sokkal mobilabb, jobban fordul és azzal a kreditet is jól lehet farmolni, ezzel ebben nem vagyok biztos.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #141586 Írta: CaMp3rHuN
Megválaszolva: CaMp3rHuN
Hát, én nem tudom, a SU-122-44 nem egy rossz tank (ugyan nekem nincs meg), de van E 25-öm is, és tp-ből mondom, h golddal átviszem, mint a vajat... Gyakorlóban is kipróbáltam, a srác direkt mozgott is vele, forgolódott, stb., de golddal átvittem..... Igaz, az egy E 25 volt... :)

Van ISU-m is, már nagyjából megtanultam vele játszani, egy elég nagy fun tank sztem, de páncélja nem sok van... A lövegpajzson kívül akkor ér vmit a páncélja, h kisebb light lövi (Pl.:59-16 a fullos gunnal :D ), vagy ha mozgolódok vele, és akkor is csoda, mikor lepattan vmi... Ahogy néztem, az ISU-122S is hasonló kinézetű, arról sem fognak sokan pattanni, persze ez is RNG függő (szerintem legalábbis). Valószínűleg ezért növelték picit a DPM-jét is... A 44-es ráadásul jobban fordul, tehát ott a páncél mellett a döntögetéssel is nagy esély van a pattanásra... Szerintem a 44-es jobban megéri... :dry:

10 éve 1 hónapja #141588 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
szerintem Hunyadi jól összefoglalta a lényeget. A SU-122-44 T7-ben op, T8-ban meg gyenge, ez szépen ki is kompenzálja az opság faktorát. A probléma az, hogy nem lehet vele TD-sen játszani a látótáv miatt, menni kell vele, így meg nem ér semmit a jó rejtőzködés, szóval marad a DPM, viszont T9-ben ezt nem tudod játszani az ottani heavykkel, mert még golddal sem tudod őket átlőni.

10 éve 1 hónapja #141592 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
És milyen a kreditszorzója a SU-122S-nek? A SU-122-44 többet hoz a konyhára?

10 éve 1 hónapja #141594 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

nem tudom, még nem néztem, de csinálhatunk egy SU vs SU s összehasonlítót. Nem mentem még vele egy csatát sem.

10 éve 1 hónapja #141597 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Eddig abszolút megvagyok elégedve a type 62-vel. Többen leszólták itt, hogy a sima wz mennyivel jobb, ennek ellenére ugyanolyan effektíven működik nálam (átlag sebzés), mint egy lttb, amit én jobbnak tartok egy wz-nél is.
Meglepően pontos egyébként a jármű mozgás közben, és az álcája is elég erősre lett belőve. Érdekes továbbá, hogy forgás közben is tartja a magas sebességet. 145 elég sok mindenre elég tud lenni, ahol azonban mégis kevés lenne, oda elég lehet a 220-as gold pen.
Kreditet elég kellemesen hozza, a wn8-at meg fossa :woohoo:
Szerintem kihúzom rá a 3 csillagot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VindiqueV, CaMp3rHuN

10 éve 1 hónapja #141598 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Nekem a fun tank:

B)
Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #141601 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

nem tudom, még nem néztem, de csinálhatunk egy SU vs SU s összehasonlítót. Nem mentem még vele egy csatát sem.

Én már többet nem megyek a SU-val és valószínű úgy általában torony nélküli tankkal - a HTC-t kipróbálom majd 1-2 körre max. :silly: Nem szeretnék több ősz hajszálat, van már elég... ;)
Max elkísérlek más tankkal a csatába.

10 éve 1 hónapja #141603 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Eddig abszolút megvagyok elégedve a type 62-vel. Többen leszólták itt, hogy a sima wz mennyivel jobb, ennek ellenére ugyanolyan effektíven működik nálam (átlag sebzés), mint egy lttb, amit én jobbnak tartok egy wz-nél is.
Meglepően pontos egyébként a jármű mozgás közben, és az álcája is elég erősre lett belőve. Érdekes továbbá, hogy forgás közben is tartja a magas sebességet. 145 elég sok mindenre elég tud lenni, ahol azonban mégis kevés lenne, oda elég lehet a 220-as gold pen.
Kreditet elég kellemesen hozza, a wn8-at meg fossa :woohoo:
Szerintem kihúzom rá a 3 csillagot.

Én mindkettőt (WZ & Type) szeretem, a Type anno a küldetéssel lett meg és kellemesen csalódtam benne. Ugyan azzal a legénységgel használom mindkettőt, mivel anno a type-al kezdtem el kihúzni a wz-be, közel hasonló a csataszámom is a kettővel ezek után én úgy látom, hogy:
- type-ot kevésbé rakja a legrosszabb MM leosztásba, wz-t inkább
- érzésre a type-nak jobb az álcája
- wz-vel inkább medként játszok a 100-as ágyúval
- lehet ezért van, de a wz-vel 30%-kal nagyobb az átlagsebzésem, mint a type-pal
- igen, mindkettővel könnyű jó WN8 értéket összeszedni (a többség ennyire rosszul játszik ezekkel???!!!)

10 éve 1 hónapja #141631 Írta: beczl
Megválaszolva: beczl

Kb megegyezik. Su-122S, vesztes csata, 3-t lőttem, tiszta bevétel: 21k prémmel, prém nélkül 10k

10 éve 1 hónapja #141633 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Hunyadi_Loveszdandar te velem vitázol és nem egy klánnal,kettő mutassál egy beszólást a részemről ezen a fórumon valakinek,három egy olyan dologról vitázol amit nem próbáltál ki sem azt sem tudod mi az,négy nem ugyan az az ágyú van rajta mint a többin. És végül szerinted az oroszoknak adták a szarabbat nekünk a jobbat a Berlini csomagban? Nekem mind a négy megvan ugyan csak acc növelésért vettem meg. Miután elindul az AW-n az OBT az én acc-om is ..... megy a levesbe,vagy ajándékba valakinek,addig még megyek pár kört velük,mikor zárva van a szerver.

10 éve 1 hónapja #141636 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi
az aw jobb lesz ettol szerintetek?

10 éve 1 hónapja #141640 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Már jobb csak a gépem kínlódik vele,de ma megint 11 gb patch jött le állítólag nagyon meg nőtt az fps 20-25-el írják,már várom az estét próbálhassam. Próbáld ki és meglátod,amúgy utolsó zárt teszt ,jön az OBT onnantól bárki jöhet. Mitől jobb? Egyenlő esélyed van a többiekkel,nincs mod-olás,nincs statisztika E penis méregetés lila vagyok majd én mondom meg az igazat stb,és nem én,hanem elég Vitirist meg említeni ,aki ugyan úgy abba hagyta a wot-ot miatta. ;)

10 éve 1 hónapja #141643 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Már jobb csak a gépem kínlódik vele,de ma megint 11 gb patch jött le állítólag nagyon meg nőtt az fps 20-25-el írják,már várom az estét próbálhassam. Próbáld ki és meglátod,amúgy utolsó zárt teszt ,jön az OBT onnantól bárki jöhet. Mitől jobb? Egyenlő esélyed van a többiekkel,nincs mod-olás,nincs statisztika E penis méregetés lila vagyok majd én mondom meg az igazat stb,és nem én,hanem elég Vitirist meg említeni ,aki ugyan úgy abba hagyta a wot-ot miatta. ;)

Mert még nem vezették be. Amugy meg ha mennél felvételizni egy egyetemre, ahol összesen 30 embert vennének fel, akkor itt jön a képbe, a játék béli statisztika lényege is.
30-an jelentkeztek nincs ponthatár. (Ügyetlen Géza) másik 17 haverjával bejutott, mert hamar leadták a jelentkezést (Okos Előd) és 9 haverja szintén bejutott, mert ők is hamar leadták a jelentkezést. A végére (Mester Endre) és haverja is bejutottak.
Fél évig minden rendben van Ügyetlen Géza és társai már a sokadig 1-üket avagy intőjüket kapják a butaságuk miatt, Okos Előd és társai tanulnak szorgosan de nem megy nekik annyira. Mester Endre és haverja az osztály legjobbjai, ám már azon gondolkoznak, hogy otthagyják az egyetemet, mert a 28 osztálytársuk hozzá nem értése miatt a tanárok minden nehezebb feladatott rájuk hárítanak, mert tudják, hogy a 28 diák segg hülye ehhez a tananyaghoz.

Vagyis hiába tudsz jól játszani, ha az a másik 14 ember tök hülye ahhoz amit csinál. Ezt pedig a Personal rating, Winrate, WN8, EfF, WN7 mutatja meg. Ugyhogy lehet mondani, hogy szar a stat meg, hogy én jól játszok meg stb, de ez alapján te is láthatod, hogy nem igy van,.

10 éve 1 hónapja #141644 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi

koszi az infot,akkor mikortol lehet vele jatszani?a wt nekem nem tetszett,a wot jobban bejott melyikhez hasonlit inkabb?

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 59 perce ezelőtt
    • fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 1 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 39 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 21 órája 48 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.