Megint kapható ez az SU-122S ,ne hagyja ki aki tudja,ez tényleg egy jó kis tank 400-500 dmg ,6,2 sec újratöltés....
eu.wargaming.ne...m=1319
Ez a 3° gundepes csoda?
6°
vegyétek, azzal és ott lövöm át ahol akarom... free dmg 
Tudjuk te a tömör vas golyót is ott lövöd át ahol akarod(de mutas egy td-t amit nem)...de ez most kit is érdekel? Vagy egy kis vita kirobbantásával ezt a topikot is zárjuk be megint? Akinek nem kell nem veszi. És nem a páncél a léneyeg ,ha már okoskodunk,hanem ez egy 7-es szintű td aminek nagyobb sebzése van mint jópár nagyobb szintűnek,ezért a kredit szorzója sokkal jobb,3 lőttél és már lila a win 8-ad vele...itt a lényeg 
OFF: Szóval vitázni nem lehet?! Mellesleg miattam még topicot nem zártak be, ellenben pár TFK-s társadra ez nem mondható el, szóval ez a "vád" inkább öngól.
ON: A gond az ezzel a TD-vel, hogy nem egy "szelf-kerri masín". Oké, hatalmas alfa, szuper DPM. Senki nem szeretne vele szemben állni letolt gatyával. DE!
A gondok a következők:
Pontatlan, nagyon pontatlan. Persze 3-4 lövés lehet lila stat is. De 3-4 sebző lövésnek kell lennie és persze teljes sebzéssel. Na most ha épp az RNG nem pártol, akkor ezt nagyobb távolságból sem biztos, hogy tudod teljesíteni a pontatlanság miatt. Ha közelebb mész, akkor meg felfedezhetnek és mivel szép nagy felületen szemből lehet sebezni - ha nem bot az ellenfél - akkor komoly gondokkal kell megküzdenie.
Ágyú kitéríthetősége - vagyis annak hiánya - miatt folyamatosan nagy ívben kell kikanyarodni, visszamenni fedezékbe. Szintén közel- és középtávú csatáknál ez gond, ha nem akarod idejekorán elveszteni a HP-d és kilövetni magad.
Szóval mi kell egy jó körhöz? Kell egy csapat mellé, aki felderít, leköti az ellenfél figyelmét és nem hagyja, hogy a TD oldalába/seggébe férkőzzön bármi is. Ez - a csapattól való ilyen mértékű függés - randomban komoly hátrány.
Továbbá kell az ellenfél hülyesége is és az se hátrány, ha van olyan pozícióban bokor a pályán, ahonnan relatív kis mocorgással - mert az ágyú miatt szinte biztos, hogy folyamatosan kell mozogni az egész tankkal - be lehet lőni több olyan pontot is, ahol ellenfél várható.
Tehát durván csapat, MM és helyzetfüggő. Biztos vagyok benne, hogy a többségnek a csaták nagyobb részében még a 3-4 teljes sebzést leadó lövés is gondot fog okozni, de persze lesz majd olyan is, hogy 6 lövésre 6 kill stb, de nem ez lesz az jellemző. Ja és ugye nincs tierlimit, tehát az MM nem csak a játékosok tudása miatt fontos, hanem, hogy milyen leosztásba dobja a tankokat.
Szóval ennél a tanknál szintén fontos az "eDPM". És ráadásul ezért goldot/pénzt kell fizetned és tudtommal - javítsatok ki ha tévedek - nem egy extra kredit farmoló tankról beszélünk.
Bár utálom, de én ha választanom kellene, inkább a SU-122-44-et választanám, nagyjából ugyan azt tudja és hasonló hibákkal rendelkezik, de legalább az sokkal mobilabb, jobban fordul és azzal a kreditet is jól lehet farmolni, ezzel ebben nem vagyok biztos.
https://tanks.gg/tank/chi-se