WG szülinapkor szerintetek le lesznek árazva 8-as prémek? Vagy vegyem meg most az FCM-et?
Holnapig már csak tudsz várni.
Nem én veszem
Kapom egyik baráttól akinek elég sokat segítettem a nyáron. Egyébként már a garázsomban is figyel. Azelőtt megvette mielőtt kitettem volna a kérdést ide
FCM 50t
Majd jösz velem, szakaszban vele:D Hogy tetszik eddig?
Persze. Ha épp nem vagyok szakaszba akkor dobok invet.
Eddig egy nulla
Pár meccset mentem, nagyrésze ilyen 1/2/3-15-ös bukó. Győztes meccsekbe meg faszturhász artyk sorra 1 hitelnek. Papír tank + xvm. Nem baj, majd jól becampelek, úgyis az ellen vannak a kattintók
Kérdezném azokat, akiknek szintén megvan az FV 201 (A45) brit prémium nehéztank, hogy őket is annyira 'szereti' az MM, mint engem?
Tegnap megvettem, eddig 12 csata:
- 7 csata T9-ben
- 3 csata T8-ban
- 2 csata T7-ben
Egyébként egész vállalható járgánynak tűnik így, pár csata után.
Kérdezném azokat, akiknek szintén megvan az FV 201 (A45) brit prémium nehéztank, hogy őket is annyira 'szereti' az MM, mint engem?
- 7 csata T9-ben
- 3 csata T8-ban
- 2 csata T7-ben
MM-et nem néztem pontosan, de jobbára T8-ba kerültem.
10 csata után:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tanthalus
Sziasztok!
Néztem a mai felhozatalt prémium tankok terén. A type 62 nagyon tetszik, olvastam róla az itteni leírást is.
Akinek megvan, lenne kedves és írna róla egy kicsit még? Pozitív, negatív tapasztalatok egyaránt jöhetnek!
A válaszokat előre is köszönöm!
- 7 csata T9-ben
- 3 csata T8-ban
- 2 csata T7-ben
Jaaa, hogy ennek még limitált MM-je sincs. Hmmmmmmmmmm nyami.
Azért nálad jobban muzsikál...
Nekem még csak cél vele ilyen átlagot hozni.
Ennek az egyik oka, hogy próbálgatás közben kicsit bátrabban mentem ki mások elé, megnézni, hogy mit bír a páncélja. A másik meg, hogy nem vagyok jó játékos.
De legalább elmondhatom, hogy én vagyok az élő cáfolata a p2w összeesküvés-elméleteknek. Elég sok gépet és aranyat vettem már a prémium shopból, volt, hogy ott vettem prémiumot előfizetést is, mégsem lett 'kegyesebb' hozzám az RNG és az MM.
Viszont a tank még a nyolcasok között is életképesnek tűnik egyelőre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
- 7 csata T9-ben
- 3 csata T8-ban
- 2 csata T7-ben
MM-et nem néztem pontosan, de jobbára T8-ba kerültem.
10 csata után:
Ejha, ez nagyon szép eredmény, majdnem 2K egy T7-essel.
Odin: mondták, hogy tesztelik, de hogy nem kiegyensúlyozható (mondjuk nem értem miért nem, mert a tankok 90%-a nem korhű szóval...)
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyenek a paraméterek azzal a ménkű nagy 'ágyúval'. 110 mm átütés, HE, 21000 HP alfa, 2 perces újratölés, 0,8m/100m szórás ?
Odin: mondták, hogy tesztelik, de hogy nem kiegyensúlyozható (mondjuk nem értem miért nem, mert a tankok 90%-a nem korhű szóval...)
Ha jól emlékszem a teszten valami 0,7-es RoF-t adtak neki, hogy kiegyensúlyozzák, de miután az egyik teszten onehitelt egy maust, úgy hogy egy IS7be 1500-at spashelt ugyan az a lővés, arra még a WG is azt mondta, hogy nem kiegyensúlyozható.
Ha jól emlékszem a teszten valami 0,7-es RoF-t adtak neki, hogy kiegyensúlyozzák, de miután az egyik teszten onehitelt egy maust, úgy hogy egy IS7be 1500-at spashelt ugyan az a lővés, arra még a WG is azt mondta, hogy nem kiegyensúlyozható.
Muhahahahalol
Prémiumként árulni 200 eur-ért, kicsit sem lenne pay to win.
https://tanks.gg/tank/chi-se