10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#140830Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Sajnos nekem valamiért nem megy a P88-al, már-már azt hittem elfelejtettem jól játszani.
Ellenőrzésképp elővettem a Centurion mk 1-et, amivel a wot pályafutásom eleje óta nem mentem, hogy azzal hogy megy.
Ez volna a P88 napi statisztikája:
Ez pedig a sokak által (általam is) szidott Cent statisztikám:
Hogy mit vontam le ebből? Nem tudok játszani, jó ágyúsüllyedés nélküli tankokkal!
Minden tiszteletem azoknak, akik kiemelkedő statisztikát hoznak össze, mondjuk egy kínai közepessel.
A T26E4, STA-2, T-54 1st, között nem tudok dönteni.
Sajnos angolból nincs olyan jelenleg ami érdekelne és a berlini packról lemeradtam:(
IS-6, FCM megvannak már.
A T26E4 meg van, mert nyertem, de pénzt biztos nem adnék érte soha. A másik kettőről sem halottam semmi jót.
SP-t felejtsd el, ha ingyen adják akkor se fogadd el, gyakorlatilag a játék egyik legundorítóbb gépe. Lassú mint a dög (hidd el tényleg, KV-3-ak meg AT-k fognak rádverni sebességben), a pancélja vagy véd, vagy nem, többnyire ez utóbbi.
Borzalmas, játszhatatlan hulladék, olyan szinten szét van nerfelve, hogy teljesen életképtelen lett. Ha páncélozott KÖZEPES tankban gondolkozol, akkor T-54 Prot, sokkal gyorsabb az SP-nél, és a páncélja is sokkal megbízhatóbb (nem fog olyanokat csinálni, mint az SP, hogy a Jagdtigert lepattintod, de a T-150 belő mantleten).
SP-t felejtsd el, ha ingyen adják akkor se fogadd el, gyakorlatilag a játék egyik legundorítóbb gépe. Lassú mint a dög (hidd el tényleg, KV-3-ak meg AT-k fognak rádverni sebességben), a pancélja vagy véd, vagy nem, többnyire ez utóbbi.
Borzalmas, játszhatatlan hulladék, olyan szinten szét van nerfelve, hogy teljesen életképtelen lett. Ha páncélozott KÖZEPES tankban gondolkozol, akkor T-54 Prot, sokkal gyorsabb az SP-nél, és a páncélja is sokkal megbízhatóbb (nem fog olyanokat csinálni, mint az SP, hogy a Jagdtigert lepattintod, de a T-150 belő mantleten).
Tökéletes leírása az SP-nek. Pl: T69 szemből 50-100m-ről kitáraz AP-val a frontpáncél aljára, és mind bemegy neki. Aztán következő csatában ISU pattan, de rögtön utána 110 belövi a hullt HEAT-tel, mert ugye a spaced armor kiválóan véd a HEAT ellen.
Just T26E4 things.
Ez tank egy vicc. Teljesen életképtelennek tartom. Ez szerintem csak úgy tud érvényesülni, ha nem figyelnek rá, vagy totál agyhalott az ellenfél csapata.
Az ok, hogy gyök2 - ővel megy, de olyan kicsi a kitéríthetősége, hogy folyton mozgatni kell, így meg totál szétesik a célkereszt és jön a halál lassú célzás.
Ez tank egy vicc. Teljesen életképtelennek tartom. Ez szerintem csak úgy tud érvényesülni, ha nem figyelnek rá, vagy totál agyhalott az ellenfél csapata.
Az ok, hogy gyök2 - ővel megy, de olyan kicsi a kitéríthetősége, hogy folyton mozgatni kell, így meg totál szétesik a célkereszt és jön a halál lassú célzás.
Megdöbbentő, hogy ezért valaki pénzt is adott
Szerintem még az artyknál is szarabb
Eladni nem fogom, max néha gurulok vele.
Nálam az ilyen akciók kreditet jelentenek. TOGII, Stug, Dicker insta elad
a tier 2 ajándéktankokat ne hagyd ki, mégha nem is kapsz értük sokat
Igen-igen... azokat is, meg a chi-nu-kai is és persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy lényegében ezek ingyen garázshelyeket jelentenek.
Igen-igen... azokat is, meg a chi-nu-kai is és persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy lényegében ezek ingyen garázshelyeket jelentenek.
vagy az olyan ritkaságokat mint a Type 62 mert noob kezdő vagy és fogalmad sincs miféle tankot kaptál a küldetéssel (true story )
vagy az olyan ritkaságokat mint a Type 62 mert noob kezdő vagy és fogalmad sincs miféle tankot kaptál a küldetéssel (true story )
Ha még nem használtad el,akkor egyszer visszaigényelhetsz a WG-től egy eladott prémium tankot,ha van elég kredited,valamint üres garázshelyed
tudom, próbáltam már, de sajnos csak olyan tankot lehet így visszakapni amit kevesebb mint 2 hónapja adtál el, én pedig kb október novemberben adtam azt el
Hat huzos volt a vege mert nyaralas miatt csak kevesebbet tudtam jatszani, rossz pinggel, de meglett a dmax. Majd egyszer kiprobalom egyelore eleg volt.
https://tanks.gg/tank/chi-se