Én személy szerint jobb vételnek tartom ezt a csomagot mint a Type 62-t. A Type ughyan az mint a WZ-131, csak kicsit gyengébb mindenben, szóval nem sok értelme van megvenni.
A SU-122 egy top ágyúsSU-152, 4K DPM-mel és mint ha a többi értéke is jobb lenne. Jár hozzá egy komplett legénység 0-s BIA skillel, amit ugye sehogy máshogy nem lehet előállítani. Szóval én inkább választottam ezt mint a Type-ot. Pont jó lesz az Obj. 263-mas ágra, mondom ezt úgy, hogy a SU-122-44 is megvan:D
Mivel nem csak én ,hanem sokan itt a te véleményedre sokat adunk,kérlek írd majd te le a tapasztalataid,neked jobb az xvm-ed nem mint nekem lehet neked majd hisznek...amúgy nagyon meg fogsz lepődni,ennek van valami titka,mármint az SU 122S-nek,te rájösz majd mi az,de ennyire op legyen gyanús....
Mostanában nem terveztem, hogy játszom vele, de lehet még is mert nincs pénzem, elvitte az M48 puttony:D
Éna SU-122-44-et is szeretem, annyi, hogy abban igaza van Hunyadinak, hogy borzalmasan hektikus tank, vagy eltalálod vagy nem, vagy átüt vagy nem...Szóval nem egy stabil tank, de én szeretem.
Na a SU-122S ugyan ez, csak lassabban fordul, a DPM szerintem ugyan az, mert az ágyú is. Annyi hogy a SU-122-44-el lehet assault TD-t játszani kisebb tankok ellen, ezzel meg nem. Viszont így meg lett a Berlin trió is, szóval nekem ez is fontos, ha egyszer majd
el akarom adni ajándékozni az accountomat:D
https://tanks.gg/tank/chi-se