Jelenleg 354 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 9 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 11 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 13 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 22 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hónapja #141486 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Nem tudtam, hova írjam, úgyhogy végül is ide rakom ki, végtére is prémiumról van szó. Ma ez történt a pak 40-el:

lecsúszott a dombról és utánna se előre, se hátra, de még oldalra sem, és folyamatosan remegett, kivéve ha bementem sniper nézetbe. Valaki magyarázat? :)
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #141487 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Nem tudtam, hova írjam, úgyhogy végül is ide rakom ki, végtére is prémiumról van szó. Ma ez történt a pak 40-el:

lecsúszott a dombról és utánna se előre, se hátra, de még oldalra sem, és folyamatosan remegett, kivéve ha bementem sniper nézetbe. Valaki magyarázat? :)

ennél a tanknál ez valami egyedi dolog lehet (Midnight Club 2 auto kétkerékre húzása) mert én már legalább 2-3szor láttam hogy ez történik játékosokkal akik mennek vele, egyszer segítettem visszabillenteni Mittengard-on mert valaki oldalról kicsúsztatta szegényt :P

10 éve 1 hónapja #141491 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Valamelyik papojban grillével láttam ilyet. B)

10 éve 1 hónapja #141504 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Megint kapható ez az SU-122S ,ne hagyja ki aki tudja,ez tényleg egy jó kis tank 400-500 dmg ,6,2 sec újratöltés....

eu.wargaming.ne...m=1319

Ez a 3° gundepes csoda?:D

10 éve 1 hónapja #141506 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911

Megint kapható ez az SU-122S ,ne hagyja ki aki tudja,ez tényleg egy jó kis tank 400-500 dmg ,6,2 sec újratöltés....

eu.wargaming.ne...m=1319

10 éve 1 hónapja #141512 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

eu.wargaming.ne...m=1319

vegyétek, azzal és ott lövöm át ahol akarom... free dmg :evil:

10 éve 1 hónapja #141516 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911

eu.wargaming.ne...m=1319

És? Senki nem állította h ez egy roham TD. Nem az a kihívás h szét tudják-e lőni.

10 éve 1 hónapja #141517 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

eu.wargaming.ne...m=1319

És? Senki nem állította h ez egy roham TD. Nem az a kihívás h szét tudják-e lőni.

a SU-122-44 nem ugyanazt tudja? csak jobban? ez kérdés, nem szarkazmus, tényleg kíváncsi vagyok

10 éve 1 hónapja #141518 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

eu.wargaming.ne...m=1319

És? Vegyétek csak nyugodtan ezt a többszörösen hátrányos helyzetű valamit jó pénzért. Ingyen sebzésért még nem sértődtem meg. :P

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #141524 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

eu.wargaming.ne...m=1319

Tudjuk te a tömör vas golyót is ott lövöd át ahol akarod(de mutas egy td-t amit nem)...de ez most kit is érdekel? Vagy egy kis vita kirobbantásával ezt a topikot is zárjuk be megint? Akinek nem kell nem veszi. És nem a páncél a léneyeg ,ha már okoskodunk,hanem ez egy 7-es szintű td aminek nagyobb sebzése van mint jópár nagyobb szintűnek,ezért a kredit szorzója sokkal jobb,3 lőttél és már lila a win 8-ad vele...itt a lényeg ;)

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #141529 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Én személy szerint jobb vételnek tartom ezt a csomagot mint a Type 62-t. A Type ughyan az mint a WZ-131, csak kicsit gyengébb mindenben, szóval nem sok értelme van megvenni.

A SU-122 egy top ágyúsSU-152, 4K DPM-mel és mint ha a többi értéke is jobb lenne. Jár hozzá egy komplett legénység 0-s BIA skillel, amit ugye sehogy máshogy nem lehet előállítani. Szóval én inkább választottam ezt mint a Type-ot. Pont jó lesz az Obj. 263-mas ágra, mondom ezt úgy, hogy a SU-122-44 is megvan:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stefanitsr

10 éve 1 hónapja #141533 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Én személy szerint jobb vételnek tartom ezt a csomagot mint a Type 62-t. A Type ughyan az mint a WZ-131, csak kicsit gyengébb mindenben, szóval nem sok értelme van megvenni.

A SU-122 egy top ágyúsSU-152, 4K DPM-mel és mint ha a többi értéke is jobb lenne. Jár hozzá egy komplett legénység 0-s BIA skillel, amit ugye sehogy máshogy nem lehet előállítani. Szóval én inkább választottam ezt mint a Type-ot. Pont jó lesz az Obj. 263-mas ágra, mondom ezt úgy, hogy a SU-122-44 is megvan:D

Mivel nem csak én ,hanem sokan itt a te véleményedre sokat adunk,kérlek írd majd te le a tapasztalataid,neked jobb az xvm-ed nem mint nekem lehet neked majd hisznek...amúgy nagyon meg fogsz lepődni,ennek van valami titka,mármint az SU 122S-nek,te rájösz majd mi az,de ennyire op legyen gyanús....

10 éve 1 hónapja #141541 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Mivel nem csak én ,hanem sokan itt a te véleményedre sokat adunk,kérlek írd majd te le a tapasztalataid,neked jobb az xvm-ed nem mint nekem lehet neked majd hisznek...amúgy nagyon meg fogsz lepődni,ennek van valami titka,mármint az SU 122S-nek,te rájösz majd mi az,de ennyire op legyen gyanús....

Mostanában nem terveztem, hogy játszom vele, de lehet még is mert nincs pénzem, elvitte az M48 puttony:D

Éna SU-122-44-et is szeretem, annyi, hogy abban igaza van Hunyadinak, hogy borzalmasan hektikus tank, vagy eltalálod vagy nem, vagy átüt vagy nem...Szóval nem egy stabil tank, de én szeretem.

Na a SU-122S ugyan ez, csak lassabban fordul, a DPM szerintem ugyan az, mert az ágyú is. Annyi hogy a SU-122-44-el lehet assault TD-t játszani kisebb tankok ellen, ezzel meg nem. Viszont így meg lett a Berlin trió is, szóval nekem ez is fontos, ha egyszer majd el akarom adni ajándékozni az accountomat:D

10 éve 1 hónapja #141542 Írta: beczl
Megválaszolva: beczl

A SU-122 egy top ágyús SU-152, 4K DPM-mel és mint ha a többi értéke is jobb lenne. Jár hozzá egy komplett legénység 0-s BIA skillel, amit ugye sehogy máshogy nem lehet előállítani. Szóval én inkább választottam ezt mint a Type-ot. Pont jó lesz az Obj. 263-mas ágra, mondom ezt úgy, hogy a SU-122-44 is megvan:D

Egyetértek. Jobb a talajellenállása, célzókör szűkülése, látótávja, és csak a rádió hatótávja és forgás közbeni sebessége kisebb, mint a Su-152-nek. Összehasonlitás a Su-152-vel:

10 éve 1 hónapja #141563 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
A 122S DPM-je picit jobb mint a 122-44-é, mert annak a töltés ideje nekem mindennel, fullra pimpelt legénységgel is "csak" 6,6s.

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 2 órája 11 perce ezelőtt
    • fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 1 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 6 órája 51 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 8 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 59 perce ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.