nem kell aggódni, majd azt a játékot is megtalálják a laptop tapipaddal játszó buckalakók meg az A1-ben tekintgető heavy-k aztán majd arra is jön a panasz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor
Már jobb csak a gépem kínlódik vele,de ma megint 11 gb patch jött le állítólag nagyon meg nőtt az fps 20-25-el írják,már várom az estét próbálhassam. Próbáld ki és meglátod,amúgy utolsó zárt teszt ,jön az OBT onnantól bárki jöhet. Mitől jobb? Egyenlő esélyed van a többiekkel,nincs mod-olás,nincs statisztika E penis méregetés lila vagyok majd én mondom meg az igazat stb,és nem én,hanem elég Vitirist meg említeni ,aki ugyan úgy abba hagyta a wot-ot miatta.
Remélem tényleg nőtt, eddig szaggatott kicsit. Most töltöm, aztán hajrá.
Már jobb csak a gépem kínlódik vele,de ma megint 11 gb patch jött le állítólag nagyon meg nőtt az fps 20-25-el írják,már várom az estét próbálhassam. Próbáld ki és meglátod,amúgy utolsó zárt teszt ,jön az OBT onnantól bárki jöhet. Mitől jobb? Egyenlő esélyed van a többiekkel,nincs mod-olás,nincs statisztika E penis méregetés lila vagyok majd én mondom meg az igazat stb,és nem én,hanem elég Vitirist meg említeni ,aki ugyan úgy abba hagyta a wot-ot miatta.
koszi az infot,akkor mikortol lehet vele jatszani?a wt nekem nem tetszett,a wot jobban bejott melyikhez hasonlit inkabb?
Ez egy wot koppintás modern tankokkal,és a legnépszerűbb modok,jombos célkerszt stb benne van startból,ugyan olyan könnyen játszató. WT túl lett bonyolítva ezért nem jut semmire,bár játék élmény ott is több van néha.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#141746Írta: CaMp3rHuN
Megválaszolva: CaMp3rHuN
Én most pont ezen a csomagon ( Type 62+6150 gold) gondolkozom, de valószínű, h meg fogom venni, többször volt már, h 2 skilles full camos bulldoggal (+ álcafestés, optika stb.) nem spotoltam a type 62-t, ő meg valahonnan belém lőtt háromszor.... mellesleg jól fordul, a test is, a torony is, szinte minden heavyt leforog, ami nem E 75 és van mögötte egy ISU
Last edit: 10 éve 1 hónapja by CaMp3rHuN.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Én most pont ezen a csomagon ( Type 62+6150 gold) gondolkozom, de valószínű, h meg fogom venni, többször volt már, h 2 skilles full camos bulldoggal (+ álcafestés, optika stb.) nem spotoltam a type 62-t, ő meg valahonnan belém lőtt háromszor.... mellesleg jól fordul, a test is, a torony is, szinte minden heavyt leforog, ami nem E 75 és van mögötte egy ISU
Sokat fikázzák, de jó! Nekem vagy 2 éve van meg (anno a Type 59-el vettem) funtanknak használom.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#141870Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Kanonenjagdpanzer, az új német prém páncélvadász sokat ígérő, de nagyon! Hajaz az E-25-re meg a JgdTiger 88-re is. Valami baj lesz, mert mind a 2 kedvező tulajdonságait ötvözi.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#141891Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
A 2012 január 16-i Premium Shopból való kivonás óta nem egy könnyen beszerezhető tank (csak egyszer rakták vissza 2012. máj 08-11 között 26€-ért) a Type 59-et ... elnézést, tévedtem. Több, mint 3 éves, hogy repül az idő! De az az igazság, annyit nerfeltek rajta, hogy a T-54 Proto is jobb, az érkező T-44-100-ról nem is beszélve.
https://tanks.gg/tank/chi-se