Igen-igen... azokat is, meg a chi-nu-kai is és persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy lényegében ezek ingyen garázshelyeket jelentenek.
Olyan marha sok kredit nem jön értük, mint amennyit megkeresek mondjuk 10-12 jobb kör alatt egy T34-el, vagy valamelyik jobban kereső 8-as prémmel, garázshelyeket meg úgy fossák a személyes küldetések, hogy kajakra megnéztem nem-e lehet eladni őket, 10 üres garázshelyem van.
3 nap múlva kapunk ajándékba egy BT-7 artilleryt, ami egy derp ágyús 3-as prém BT-7-es lesz. Jah mellé kapunk +1 garázshelyet ha megcsinálod a missziót is 3x5 fogyóeszközzel, az, ha eladod a tankot +2 garázshely.
en egesz hetvegen azon filoztam kell e cdc nem kell e cdc. vegul nem lett:D. persze jo lenne BC legenyseget huzni meg minden, de ha legenyseget akarom huzni miert ne jatszanak inkabb a BC-vel:D
en egesz hetvegen azon filoztam kell e cdc nem kell e cdc. vegul nem lett:D. persze jo lenne BC legenyseget huzni meg minden, de ha legenyseget akarom huzni miert ne jatszanak inkabb a BC-vel:D
plusz a CDC-ben nem 3an vannak, így az egyik csak CDC-s lenne rossz esetben, az meg elég pazarló :\ AMX 30hoz jó volt, hogy mire meglesz, ne tök noob legénysége legyen.
WG szülinapkor szerintetek le lesznek árazva 8-as prémek? Vagy vegyem meg most az FCM-et?
Hát ha most volt leakciózva, nem hiszem hogy beraknák ugyanazt még1x. Amúgy hogyhogy tankot veszel mercenary?:DDD Meguntad a type 64-et?
Hát én azért várnék vele. WGEU-ból bármit kinézek. Az elég valószínű, hogy lesz valami "ritka" tank pl KV5, KV220 stb., de hogy mi még azt lehet még ők se tudják.
WG szülinapkor szerintetek le lesznek árazva 8-as prémek? Vagy vegyem meg most az FCM-et?
Holnapig már csak tudsz várni.
Nem én veszem
Kapom egyik baráttól akinek elég sokat segítettem a nyáron. Egyébként már a garázsomban is figyel. Azelőtt megvette mielőtt kitettem volna a kérdést ide
FCM 50t
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor, stefanitsr
Nem én veszem
Kapom egyik baráttól akinek elég sokat segítettem a nyáron. Egyébként már a garázsomban is figyel. Azelőtt megvette mielőtt kitettem volna a kérdést ide
FCM 50t
Nem én veszem
FCM 50t
Majd jösz velem, szakaszban vele:D Hogy tetszik eddig?
https://tanks.gg/tank/chi-se