Sziasztok! Az elemzésekben olvastam a Type 64-ről, nagyon dicsérik, persze megtetszett, meg is szeretném venni. Szerintetek milyen tank? Akinek esetleg megvan, írna róla valamit a tapasztalatai alapján? Előre is köszi! 
3 év alatt 2 prém tankot vettem. A type 64-et, és a pz4s-t. A pz4s ment a levesbe, mert egy passzív szar. A type 64 pedig az egyik kedvenc tankom lett.
Kb. 800 meccset raktam bele. De még mindig nem tudom letenni. Moblilis, DPM machince, jó camo + látótáv, jó ágyúsüllyedés - 10 fok!!! . Kreditet okádja ahhoz képest, hogy t6-os. Statot ész nélkül húzza. 6-os SH-ra előszeretettel viszik - bár van ahol t37-et preferálnak a fókusztűz totális hiánya miatt.
Tipikusan az a tank, ami folyamatosan gondolkodásra kényszeríti a felhasználót. Nem egy pz4s féle be a susnyába, oszt let's camp. Ha kell spotol, ha kell dmg-t oszt. Artykat szed ki, vagy lomha tankokat forog le, esetleg td-t blokkol.
Ha egy olyan tank kell, amivel alkalmazkodni tudsz szinte minden létező kimenetelű csatához akkor ez neked való. Teljes áron is megéri, leárazva pedig majdhogynem kötelelező vétel.
Ki merem jelenteni, hogy fun fanktor, és játszhatóság alapján agyonveri az egész (jelenleg megvásárolható) mezőnyt.
https://tanks.gg/tank/chi-se