"aki T55A arty küldik grindel, nagyon jól játszik artyval, de utolsó küldikkel rengeteget szopott, talán még most sincs meg neki az arty 15. "
Ez pl én vagyok, az utolsó hiányzik artyból nekem is. A personal ratingom nagyjából pont annyi, mint a fenti csávónak. T55A TD15-höz tegnap 83 hp hiányzott.
Az egyéni küldetésekhez nem kell skill, elég ha kurva nagy mákod vagy fasza RNG támogatásod van. A béna játékosoknak utóbbi konstans rendelkezésükre áll és ha kellően kitartó, akkor előbb vagy utóbb sikerül neki.
A jó játékosoknak nehezebb megcsinálni az egyéni küldetéseket, mert az RNG nála valószínű mínuszban van, hogy próbálja visszafogni.
Supportnak kár írni, nem adnak - shopban/ingame nem elérhető - tankot egyedi áron.
Én teszteltem nem is régen. Type59-re kértem ajánlatot, de lepattantam.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#140106Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Röviden: Nem.
Hosszan: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeem.
Kicsi az átütése, páncélja gyenguszka, nincs tier limit, egyelőre nincs japán nehéz tank, amibe legénységet tudsz képezni, nincs átütése (132/171), gyakran telibe vell kele goldozni az ellent és így keresni sem nagyon lehet vele. Lassú, nagy, magas, és amivel ez ki van balanszolva a hetes tiggggggrincsnél, az ezen nincs (sok hp). Gyújtői darab, de legalább olcsó.
Ha top tier vagy, akkor szinte megállíthatatlan, hulldownból nem szedik kis a 6-os tankok, a testét meg az 5-ösök nem tudják átütni, viszont, ha felrak tier 8-ba, akkor kapsz egy nagy HP pinatat, ami nem mozog, nincs HP-ja, se átütése.
Amúgy ki tudod próbálni, vedd le a Tigrisről a nagy motort és dugd rá az L/56-ot, és voilá kész a japó tigrincs. (Amit egyébként full gelddel nem hülyeség tolni.)
Amúgy ki tudod próbálni, vedd le a Tigrisről a nagy motort és dugd rá az L/56-ot, és voilá kész a japó tigrincs. (Amit egyébként full gelddel nem hülyeség tolni.)
Hát pont nem, mert mondjuk hiányzik -550 HP. Full golddal meg azért sem hülyeség tolni, mert úgy mondjuk lesz egy normális átütése a nulla mobilitás mellé, de nem opciónak nevezném, hanem inkább kényszernek.
A fórumokon amúgy már megy a nyünnyögés a pen buff miatt, így megeshet, hogy egyszer csak kap egy ~150 mm-es átütést AP-val, amivel amúgy tök korrekt lenne.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#140217Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Nyomd rá a personal reserve-et is, és szorzózz le mindened amid van. Amúgy a 3 nap akciós most, szerintem pont érdemes elsütni.
Szervert úgy szoktam választani, hogy amelyiken szerencsétlenebb a maprotation (pl. light tankkal bevág zsinórban 3x winter himmelsdorfra a déli spawnra négy csatából), vagy ahol zsinórban 3-4x egyedül hagynak a csapattársaim egy flanken, azt otthagyom.
Sziasztok szeretnék 1 kis segítséget kérni mivel most akciósa a T-54 First Prototype is de nem nagyon ismerem aki tudna segíteni abban hogy vajon megéri-e vagy sem , mert még medem nincs és szeretnék legényeket húzni benne de nem találtam róla elemzést.
A segítséget előre is köszönöm.
El is felejtettem azt a kis xp +-t (egyik 10%-os megvan hétvégéről)
Van 566 aranyam, mikor megláttam ,hogy 250-350 arany a napok (nincs miből költenem erre, aranyat meg eszközökre használom)
Én szerót csak akkor váltok, ha +10 meccs után is 30-40% winrate-et se érem el, tegnap ez megvolt
4 csata után
Figyelem: Spoiler!
SU100-zal csak 701 sebzést vittem be +2mm-ben, majd hummel golddal egy lövésezett, de benne voltam a top10-be (2500xp), majd most chi nu kai-jal, T43 oldalát nem tudtam beütni
Sziasztok szeretnék 1 kis segítséget kérni mivel most akciósa a T-54 First Prototype is de nem nagyon ismerem aki tudna segíteni abban hogy vajon megéri-e vagy sem , mert még medem nincs és szeretnék legényeket húzni benne de nem találtam róla elemzést.
A segítséget előre is köszönöm.
Én pont a hétvégén voltam ilyen dilemmába T54 mod1 kontra Panther 8.8, de végül a srácok kommentje alapján megvettem (sajna a mostanihoz képest +1000 aranyért). Nem bántam meg, kicsit lassú de nagyon jó a páncélja. Karelian F2 katlanban egy WZ 111 (a magyar srác anyázott is rendesen ) 4 x pattant rólam miközben én folyamatosan tudtam sebezni. Én kimondottan farmoláshoz szerettem volna egy prém medet, eddig szépen hoz kb 40-45000 ezüstöt átlagban csatánként (prém fiókkal). Arany lőszert csak ritkán használtam eddig vele, de így is szépen tudsz sebezni. Nekem bejött még tanulnom és szoknom kell de nagyon tetszik! Én csak ajánlani tudom
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zsombi8585
https://tanks.gg/tank/chi-se