Agyhalott csapatokkal, 15%-os wr-rel és 300 tp-vel számolva az mennyi csata is?
Remélhetőleg lesz az első csatára nagyobb szorzó, akkor nem lesz olyan nehéz. Nekem már megvan, remélem az aranyat adják. Feltételezem a wg jó szokása szerint akciós lesz a tank és csak fele aranyat kell kifizetniük.
A személyes tartalék számomra egy vicc.
Amikor bekapcsolom kezdődik a roller. Az elmult héten minden játékom úgy kezdődött, hogy 8 játék- 7 vereség, 9-2, 10-1 .Aztán meg alig birom visszahozni, amit az első 8-9-10 játék elvesz, elszúrok. Jelenleg van vagy 15 tartalékom, de biztos nem használom el.
Nem gyártok összesküvés elméletet, de nekem nem megy, ha be van kapcsolva.
Na D.max-ot lehet szerezni majd, ~50k xp naponta 4 napig
Amennyit mostanában játszok, ez sem lesz meg. Eddig minden létező prém tankos eventről lemaradtam (Még az agóniáról is)
Erről én is lemaradok, mert Erdélybe utazom pont arra a 4 napra, pedig jól jött volna a gold. Nem baj Merc, ha lesz AT15A küldi, azt együtt grindeljük ki.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#139739Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
hat igen, azert lovok 2-3k-t mert spamelem a goldot(5db van nalam is3ak ellen mert szar a penje a goldnak is)
masik kepen amikor en meghaltam az e25 meg a masik SU vigan elt. palya fishermans bay volt. en mentem a varoba harcolni a heavykkel es vegul 3 oldlarol lottek szet, amig a jo maradarak hatul altak es neztek.
vajon ez a SU122 egy OP premtank amivel mindeki tud 1-2k DPG-t kitolni mert prem es spamaljuk a goldot, vagy hasznalni kene tudni?
(imadni valo ahogy a retard 1000wn8as is3 osszefossa magat, es spameli a goldot az fcmre. annyi esze nincs hogy 225 keresztul hugyozza az armorjat.)
https://tanks.gg/tank/chi-se