Nekem van, a páncélja 8-asok között pofátlan lehetőségeket enged.
Valamiért engem szivat, elképesztő lövéseke enged be, mindegy, hogy totál szemből, van srégen állok. Viszont netto 50k bevétel az stabilan megvan prémmel. És ebben benne van a sorozatos t9-10es semmit el nem találok, be nem lövök szériák is.
Nem tudom mitől függ ez, nyílván semmi köze a wg-nek, csak én vagyok üldözési mániás, de alapból kb 10-ből 3 a t10. Aztán egyszer csak bekattan, és 10ből 7x t10, és a winráta is "érdekes módon " max 40%.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#139511Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Erre a tankra két féle hasonlatot tudok felhozni, az egyik az az, hogy ez nagyjából egy 90-95%-nyi Type59, a másik az, hogy ez egy gyorsabb IS-6, tier limit nélkül. Nem úgy kell rá gondolni, hogy egy lassú med, mert a stílusa inkább heavy-med hibrid.
Arra illik ügyelni, hogy mivel alacsony, lapos ne keveredj mások "alá", ne lássanak rá se a front páncélra se a tetejére felülről. Ilyen szitu az is, amikor a magasabb tankok le tudják rád hajtani a csövet, ekkor az effektív páncél vastagság csökken, mert közelít az esetleges becsapódás szöge a merőlegeshez. Itt nem kell semmi extrém dologra gondolni (maus és hasonlók) egy indien pl már képes úgy a frontodra hajtani a csövét (megvan hozzá a magassága és a depressionja), hogy átüsse a frontot (hasonló szituban átütné az IS6-ot is).
Érdekességképp prém accounttal az IS-6 még akkor is profitál, ha csak apcr-el használod. (Csinálgatom a 3k damage-et heavik-be küldetést ott próbáltam rá)
Erre a tankra két féle hasonlatot tudok felhozni, az egyik az az, hogy ez nagyjából egy 90-95%-nyi Type59, a másik az, hogy ez egy gyorsabb IS-6, tier limit nélkül. Nem úgy kell rá gondolni, hogy egy lassú med, mert a stílusa inkább heavy-med hibrid.
Arra illik ügyelni, hogy mivel alacsony, lapos ne keveredj mások "alá", ne lássanak rá se a front páncélra se a tetejére felülről. Ilyen szitu az is, amikor a magasabb tankok le tudják rád hajtani a csövet, ekkor az effektív páncél vastagság csökken, mert közelít az esetleges becsapódás szöge a merőlegeshez. Itt nem kell semmi extrém dologra gondolni (maus és hasonlók) egy indien pl már képes úgy a frontodra hajtani a csövét (megvan hozzá a magassága és a depressionja), hogy átüsse a frontot (hasonló szituban átütné az IS6-ot is).
Érdekességképp prém accounttal az IS-6 még akkor is profitál, ha csak apcr-el használod. (Csinálgatom a 3k damage-et heavik-be küldetést ott próbáltam rá)
És ott van az első sorban a baja, tier limit nélkül:D
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#139513Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Bulldog is megy tier 10-be hetesként 175 pennel, 13-75 valami mókásan semmi pennel, nulla páncéllal kevesebb hp-val (Igaz valami extrém noob shieldje van, jagdtiger goldját képes pattintani ha olyanja van), engem ez annyira nem hat meg. Beszakaszoltuk IS6-ost is 10-esbe egykétszer, sokszor még goldot sem töltöttem és elvoltam vele.
Bulldog is megy tier 10-be hetesként 175 pennel, 13-75 valami mókásan semmi pennel, nulla páncéllal kevesebb hp-val (Igaz valami extrém noob shieldje van, jagdtiger goldját képes pattintani ha olyanja van), engem ez annyira nem hat meg. Beszakaszoltuk IS6-ost is 10-esbe egykétszer, sokszor még goldot sem töltöttem és elvoltam vele.
Jah csak az egy spotter, gyors, jó a camoja és egy tárból kivesz egy nyolcast. Na ezeket nem tudja a T54 mod1:D
A T-25 megéri? Mert épp most nézem hogy 1500-ért adják a prem shopban az meg nem vészes ár.
750ért adják, és igen ,annyiért megéri. ( hétvégi 50%os akció van rá. Merthogy szülinap van, vagy mifene. Egy sima snassz hétvégén meg a t7-8 prémek akciósak. Logikus, nem?
Last edit: 10 éve 1 hónapja by sztirobi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995
Rászóltál!
Kaptam egy kis negatív RNG-t, (mellélövések sora, csatánként 3 lepattanó papírtankokról stb.)
Plusz retardált csapatok, érdemes megnézni a győzelmi arányt!
[/quote]
Ma is folytatódott a szopóág!
Bot csapatok stb...
Elindulok egy irányba négy tankkal, két perc és már egyedül vagyok.
Sokszor azon gondolkozom, hogy ez hogy lehetséges!
A T-25 megéri? Mert épp most nézem hogy 1500-ért adják a prem shopban az meg nem vészes ár.
Szerintem megéri, bár még nincs vele sok csatám. Esett már itt is sok szó róla. Én 1 - 2 hete vettem 750 aranyért. Eddig a leghasználhatóbb T5 prém tanknak tartom amit megvettem. 2 dolog zavaró vele: Lassan fordul és még annál is lassabban forog a tornya. Nem egy tipikus med, inkább tényleg egy tornyos TD. Amit még észrevettem, hogy meglepően sokszor pattog az eleje.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995
https://tanks.gg/tank/chi-se