Jelenleg 215 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 12 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 13 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 16 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hónapja #139750 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Miután ma bekerültem olyan ötös meccsbe, ahol a felettem levő 8 játékosból 5-6-nak kétjegyű volt wn8-a, egészen jó fejnek tűnnek a 300+os játékosok. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #139753 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
igen, ezert mondom mekkora nagy szam mar , tolni t67el t5be, ahol a tankok fele epp csak elkezdte simogatni a awsd-t a masik fele 75% legenyseggel nyomja es probalja felszerelni a tankot
meg van a plussz 1 pool medal hajhaszo aki bemegy es a hellcatbol atrakott periszkopos alcahalos 4-5 skilles legenyseggel beall hatra 445+os latottavval, spameli a goldot mikozbe a tobbi orul h. lyuk van a seggen.
arra jo, hogy tudj janizni mennyi pool medalt szedtel mar ossze, mert halomra lotted a fogalmatlanokat. juhe

10 éve 1 hónapja #139756 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

igen, ezert mondom mekkora nagy szam mar , tolni t67el t5be, ahol a tankok fele epp csak elkezdte simogatni a awsd-t a masik fele 75% legenyseggel nyomja es probalja felszerelni a tankot
meg van a plussz 1 pool medal hajhaszo aki bemegy es a hellcatbol atrakott periszkopos alcahalos 4-5 skilles legenyseggel beall hatra 445+os latottavval, spameli a goldot mikozbe a tobbi orul h. lyuk van a seggen.
arra jo, hogy tudj janizni mennyi pool medalt szedtel mar ossze, mert halomra lotted a fogalmatlanokat. juhe

Én farmolási célzattal szoktam leginkább lemenni 5-be, mert ha az fcm csatában van, akkor menni kell mással és csak 5ösök vannak, meg a tog, de azt hagyjuk.
Most chi-nu Kai-jal nyomom mert azzal most nagyon megy, és kéne egy 2 teljes skilles legénység a japókba:DD De élvezem is, szerintem fun, így fun is jön a pénz és lesz jó kis legénységem. Több nem kell. Ja és a tankot küldiből ingyen húztam ki:DD

10 éve 1 hónapja #139758 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Én farmolási célzattal szoktam leginkább lemenni 5-be, mert ha az fcm csatában van, akkor menni kell mással és csak 5ösök vannak, meg a tog, de azt hagyjuk.
Most chi-nu Kai-jal nyomom mert azzal most nagyon megy, és kéne egy 2 teljes skilles legénység a japókba:DD De élvezem is, szerintem fun, így fun is jön a pénz és lesz jó kis legénységem. Több nem kell. Ja és a tankot küldiből ingyen húztam ki:DD

Többet úgy sem ér... :lol:
Nekem az a bajom vele, hogy mivel prém, rosszabb mint a chi-nu, ami meg rosszabb mint a sherman (a 76mm-el).

10 éve 1 hónapja #139759 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Huhuhu. Látszik hogy akció van :D érdekesek a mai csapatok
Témára térve, rajottem, hogy IS5-el nem szabad heatet lövöldözni.
Erlenbergen mentem egy 3k-s kört és ebben volt 4db gold. Csata végére kaptam 67k-et és ebből nettó 9k lett. Gold nélkül sima 48k lett volna (prémium nélkül)

10 éve 1 hónapja #139893 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Nekem az a bajom vele, hogy mivel prém, rosszabb mint a chi-nu, ami meg rosszabb mint a sherman (a 76mm-el).

Én átugrottam a a Chi-Nu-t meg a 4-esnél is csak a feléig bírtam, aztá free XP egyenesen a Chi-To nagy lövegéig.

10 éve 1 hónapja #139910 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Én átugrottam a a Chi-Nu-t meg a 4-esnél is csak a feléig bírtam, aztá free XP egyenesen a Chi-To nagy lövegéig.

Én a chi-to megvétele előtt eldöntöttem, hogy inkább nem veszem meg. Nem bántam meg :lol:

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #139919 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Tudom hogy már 1000x volt téma, de kezdem megunni. Ezek a kib*szott noskill piroska artysokkal már tele a tököm. MA csak 3x szedett ki chi-nu kai-jal egy noob artyval 1 lövéssel. Hát tényleg nagyon sok skill kell ahhoz hogy kattintson egyet. Én a küldik miatt sem fogok artyzni, az fv03-et még megszerzem ls megálltam, de az még a fun arty kategória.
Ma már le noskill nooboztam egy ilyen artyt aztán hozzámvágta hogy learn to play. Mondom jólvan... Érdekes sosem a jó játékosok ülnek az artában.
Utálom ezeket az élősködőket komolyan, senkinek nem jó ez. Ahogy ismerem a Wg-t az ő "megoldásuk" után meg még idegesítőbbek lesznek, de gyorsan nem tudnak rá megoldást, úgy lesz mint a Havokkal, majd 5 év múlva lesz valami.
Kéne már ebbe a játékba egy nagy, átfogó rebalance szerintem.

Ja és még egy kis panaszkodás, mikor fog már megszűnni az hogy az 1k csatás noobok becapelnek, Ezt nem tudom felfogni ésszel, 2 tank ellen vagyunk, keressük őket, erre becapel egyedül, és 7 ember meg próbál sebezni. Hiába írjuk neki, az sz*rik rá.
Ez a legidegesítőbb az artykkal holtversenyben

10 éve 1 hónapja #139921 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Ma is neki álltam farmolni az OBJ 704-ért és hmmm. Talán a replayt is láthatjátok egyben :P

Eszméletlen, hogy mennyire érezhető, hogy nagyobb a kredithozama mint egy T34-nek. Annak sem kutya, de valahogy teljesen más :D
Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #139925 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

Ma is neki álltam farmolni az OBJ 704-ért és hmmm. Talán a replayt is láthatjátok egyben :P

Eszméletlen, hogy mennyire érezhető, hogy nagyobb a kredithozama mint egy T34-nek. Annak sem kutya, de valahogy teljesen más :D

Hát nem tudom, ennyi DMG-re győzelemmel, prém nélkül az STA-2 is hoz legalább ennyit, ha nem többet, pedig annak a szorzója nagyon alacsony :blink: Persze egy csatából nyilván nem érdemes következtetéseket levonni, de ez tényleg nem olyan sok (és nem az irigység beszél belőlem, bár nekem is jó lenne egy IS-5 :cheer: )

10 éve 1 hónapja #139926 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi

Nagyon irigyellek az is5-ert....amugy gratula,szep volt.

10 éve 1 hónapja #139927 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Köszöntem. Annyira nem jó, de ha minden igaz akkor szombat du vagy szerda reggel kint lesz egy elemzés róla
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

10 éve 1 hónapja #139944 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Ugye tudod hogy ez nem igaz? A T34 erre a körre tsz többet kapna. Egy 20k-val kb...

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #139945 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Így van, 4k sebzésre nettó 100k credit felett hoz a T34 prémiummal.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #139999 Írta: zsombi8585
Megválaszolva: zsombi8585
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni hogy az orosz prémek közül szerintetek melyik a leg jobban használható farmra és csapatozáshoz.
A segítséget előre is köszönöm.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 1 órája 4 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 6 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 20 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 3 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.