10 éve 1 hónapja#140263Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Ja nem nehéz csak egy idő után megkapod ezeket az agyilag agyhalott faszokat és akkor az van hogy mindenki noob csak az a fasszopó suicide rusholo a jó játékos. 6k dmg és csatát tudod hogy kell el bukni? Úgy hogy az utánad sebzo csak 900 at sebzett. De a csatát végig spammeli azzal hogy noob 50B. Miért nem mentél te is be a városba meghalni. Az ilyen és ehhez hasonló csicska noob elmehetne már a jó budos idejébe
Sziasztok!
Most láttam a prémium shop-ban az FV201 (A45) nehéz tankot....
Mivel a brit harckocsi tapasztalatom csak a cromwell B-re támaszkodik, sok elképzelésem nincs milyen lehet a többi ága.
Hozzáértők véleményét kérném, hogy első látásra érdemes-e vele valamit kezdeni, megéri-e az árát, mire jó stb...előre is köszi!
Sziasztok!
Most láttam a prémium shop-ban az FV201 (A45) nehéz tankot....
Mivel a brit harckocsi tapasztalatom csak a cromwell B-re támaszkodik, sok elképzelésem nincs milyen lehet a többi ága.
Hozzáértők véleményét kérném, hogy első látásra érdemes-e vele valamit kezdeni, megéri-e az árát, mire jó stb...előre is köszi!
Ennyiért egy hetes lassú nehéz, amin a TOG ágyúja van (és persze a firefly-é), háttő, drága.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CarphatianKrieger
Mennyibe kerül? tudsz róla adatokat küldeni? Átütés, páncél, kredithozam, gyorsaság, ágyú, sebesség, stb. Innen nem tudom elérni, csak ezt az oldalt.
Köszi!
Mennyibe kerül? tudsz róla adatokat küldeni? Átütés, páncél, kredithozam, gyorsaság, ágyú, sebesség, stb. Innen nem tudom elérni, csak ezt az oldalt.
Köszi!
Üdv,
Z
239 APCR átütés, ~76mm front páncél, igazi vérbely® nehéz tank.
200k xp-t grindoltam volna érte, de aranyat vagy pénzt nem ér. 9000 Ft lenne amúgy 3000 arannyal együtt.
Köszi!
Üdv,
Z
Itt van pár statisztika róla. Finoman szólva vacak szegényke...
https://tanks.gg/tank/chi-se