Töltsd le a teszt szervert, ott kapsz 20ezer aranyat, amelyik nagyon szimpatikus neked (netán videó, elemzés által tetszett meg) nyugodtan kipróbálhatod úgy hogy a zsebpénzedet sem költöd el.
Több ágat tényleg vigyél el 5-6-os szintig. Kezd el például az orosz heavy ágat. Kb mindenki azzal kezd. Meg is látszik ez,mert Is-7 ágán lévő tankok tele vannak retardáltakkal,pedig elég jó tankok.
Amúgy hiába vennél 8-as tankot. Olyan közegbe kerülnél,ahol legtöbbször mindenki jobb lenne nálad. Lőnél 2-t és meghalnál. Úgy meg ne számíts nagyon nyereségre.
Én tudom,hogy nem vagyok a legjobb játékos csak most nagy pénz hiányban szenvedek.
Úgy 1 hónapon úgy másfél millió pénz kell vagy több mert a 3,4 tankaimból 4-es 5-ös lesznek plusz a Type T 34 is szeretném megvenni.
Ez nem a játéktudásod kritikája, egyszerűen csak jótanács, hogy addig ne menj feljebb, amíg amúgy sem állsz rá készen. És ha nincs elég kredited tier 4 tier 5 tankok megvételére, akkor bizony nem állsz rá készen, mert ebben a magasságban nem szokott probléma lenni a "pénztelenség".
Jobban jársz, ha türelmesebb vagy és normál tankokkal farmolsz ki megfelelő mennyiségű kreditet.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#142707Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96
A fejlődés a kulcsa a játéknak. Látom,hogy Kv-1-el átlagosan 1 sebző találatod van csatánként. Ez 8-as tankban sem lenne jobb,sőt. A semmire meg ott se kapnál kb semmit gondolom én.
Olvass elemzéseket. Nézzél videókat. Vannak magyar videósok is akiktől sokat lehet tanulni.
Helló!
Lenne egy kérdésem melyik 8-as prémium tankot vegyem meg?
Nagyon tanácstalan vagyok,segítsetek!
Inkább vegyél egy héten egyszer, amikor a legtöbbet játszol prém fiókot 1-3 mapra. Néhányszáz ft és ahogy a tapasztalt emberkék javasolták KV-1 és dől a lé. Szerintem...
Helló!
Lenne egy kérdésem melyik 8-as prémium tankot vegyem meg?
Nagyon tanácstalan vagyok,segítsetek!
Inkább vegyél egy héten egyszer, amikor a legtöbbet játszol prém fiókot 1-3 mapra. Néhányszáz ft és ahogy a tapasztalt emberkék javasolták KV-1 és dől a lé. Szerintem...
Szerintem egyszer megerne inkabb beruhazni eloszor egy 5os premiumra. Az alapbol hozna annyit mint kv1 premiummal. Raadasul az orokre szol es par nap utan nem jar le, barmikor eloveheted es felrerakhatod amikor kedved van. Ennyi csataval egy neked legjobban tetszo 5os premium lenne a legjobb valasztas
A Skoda T-40 prémtank? Láttam vmelyik nap test serveren.... és nem biztos, h supertester volt...
Pedig de, valószínűleg supertester volt, mert még csak ők kaptak belőle. Meg esetleg Silentstalker Majd csak a 9.11-es tesztszerveren próbálhatjuk ki mi, földi halandók is ha minden igaz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bicsek86
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#142761Írta: GamerBoldi
Megválaszolva: GamerBoldi
Kösszönöm a válaszokat és inkább csak egy SU100Y -t és még egy hatost veszek.
Vagy lehetne helyette kettő 5-ős ami közül egyik Exselsior lenne.
Ha hatos melyik ha ötös melyik?
Amilyen ágat szeretnél húzni,szerintem olyat vegyél.MErt akkor legalább az emberkék is fejlődnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GamerBoldi
Azért T5 prémektől ne várj nagy kredit farmolást. (De szerintem még 6 - ostól se) Azok inkább legénységhúzásra vannak kitalálva. A T-150 - el lazán hozok annyi kreditet, mint bármelyikkel.
Nekem 4 db T5 prémem is van (Chi nu kai, Ram II, Churchill III, T25). Ezek közül a T25 - öt tartom a legéletképesebbnek, és még az adja a legnagyobb játékélményt is. De azért azzal se olyan egyszerű játszani. (Kivéve Hunyadinak )
Viszont ahogy írtam tegnap, én még mindig a KV-1 - et javaslom. Húzz ki rá minden modult, nézz meg róla pár videót és hajrá. Szerintem adj neki egy esélyt. Ne hamarkodd el a vásárlást.
Ez a legrentábilisabb.
Ha mégis nagyon vásárolni akarsz, akkor ahogy fent is írták, vegyél egy prém fiókot. A SU-100Y árán 1 havi ki is jön.
Exselsior-t én nem ajánlanám. Ha ilyennel találkozok általában 2 dolog történik. Vagy pattog rólam,vagy full gold-al lőnek. Gondolom milyen életképes az a tank.
Nekem T-25 van. Az nekem jó,mert megtanultam már játszani közepes tankokkal is.
SU-100Y már elég jó farm tank úgy hallom. Az ágyúja elég brutál,ezért kezdő,vagy gyengébb játékosok kezében is jobban működik,mert azzal lősz 2-t aztán örülsz hogy mennyi sebzésed lett.
V. tier prém tankok közül a T 25 a legjobb választás szerintem is. Azonban annyit hozzáfűznék, hogy nem olyan álomszép vele a játék, mert nagyon tudni kell vele játszani ahhoz, hogy az ember ne legyen vele free frag. Személy szerint nem alkotok vele túl nagy eredményeket.
https://tanks.gg/tank/chi-se