Hentes: T5-ben az emberek nagyjából a zadari kabóca értelmi szintjén bóklásznak a pályán, szóval az hogy mindenki ismeri hol kell lőni, erős túlzás.
Egyik tank sem ér semmit T7-ben, amelyik T5, ez legalább nem megy oda. Cserébe gyorsan lő, lehet láncon tartani az ellenfeleket városban a sarkokon, erre jó. Pontatlan? Miért minek akarsz egy heavy tankkal sniperkedni? Úgy is előbb vennének észre.
Tény hogy lassú, de hát valamit valamiért. Más értelmes T5 tank meg nincs, a T25 nem tud kanyarodni, fos DPM, a toronyfronton keresztül simán átlövöd, ennyi erővel az sem jó.
Én alapból egyetlen T5 prém tankot nem vennék meg, mert egyik szarabb mint a másik, de ha már a sok szarból kell választani...
Milyen újabb nyitott pályák?:DDD Az új pályák szinte mind városiak:D Vagy olyan mint az Overlord, középen egy baszott nagy dombsáv, ami miatt nem tudod belőni a távolságokat.
Az tény, hogy T5 - ben nem agysebészek szaladgálnak, ettől függetlenül nekem úgy lőtték a tornyomat, mintha kötelező lett volna. (Véletlenül sem az elejét, ahol van is valami páncél)
Az is igaz, hogy +2 tierben egyik tank se muzsikál jól, pláne nem prémek, de a churchill még T6 ban is elvérzik sec perc alatt.
Nyilván nem sniperkodni akarok egy ilyen ágyúval, de ahogy írtam is, pl nyílt terepen védekező módban, mikor messzebbről vagy kénytelen puffogtatni, lófütyit sem talál el. (Dettó Ram II) Ezekben az esetekben a hajunkra kenhetjük a DPM - et, meg a ROF - ot...
Fájdalmasan lassú, ha leesik rólad a spot, utána még fél órával is ki lehet számítani merre vagy
A T25 lehet hogy szarul kanyarodik, de van 10 fokos ágyú süllyedése és jó végsebessége. A töltés idő is jó. Nagyságrendekkel több taktikai mozgástered van vele mind pl egy churchill III - al.
Városi pályákon top tierként jó köröket lehet vele menni. Amúgy egy retyó. Szerintem
Mind1, kinek ez, kinek az jön be. Nem egyezhetnek mindig a vélemények, ettől szép ez a világ
https://tanks.gg/tank/chi-se