Jelenleg 93 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 7 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 8 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 11 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 19 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hónapja #143024 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

szeretnék venni egy prémium harckocsit, csak hát nehéz döntés.. 112,t26e4,t-54 first proto, leginkább ezzek tetszenek, nehéz harckocsikhoz vagyok szokva, de a medekkel sincs problémám, szovjet és német harckocsijaim vannak, jövőbe tervezem az amcsikat is.
esetleg akinek meg van a 112 tud mondani valamit róla? változott-e valamit, és tier 9-ben megállja a helyét? őszintén még csak videót néztem róla, sajnos nem sikerült eljutnom odáig hogy teszt szerveren kipróbáljam

Super Pershinget semmiképp ne vegyél, azt szerintem még 5000 goldért sem éri meg megvenni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #143026 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Annyira nem mondanám tragikusnak, de tény, hogy vannak érdekességei.

10 éve 1 hónapja #143040 Írta: Sedan16
Megválaszolva: Sedan16
Nekem megvan a 112 és semmikép nem ajánlom.Heavynek nem jó használni mert ha szembekerülsz bármelyik nyolcas heavyvel töltheted az aranyat talán a vk 45.02A-val megbír de azon kívül mindegyik kifilézi.Égni nagyon szeret az alját a type64 is beüti sidescrape nem működik vele kevés az oldalpáncél és oldalt is végigfut egy üzemanyag tartály onnan is képes kigyulladni.Kövér mednek használva elmegy de ha heavy tankra vágysz ez nem a te tankod.Ha nyolcas nehéz tankot akarsz akkor inkább T34,FCM50T,Löwe trióból válassz ezeknek kellemes lövegük van nem igánylik a goldot.

10 éve 1 hónapja #143071 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Hentes/Hunyadi: a T25 az a tank, ami "nem rossz", de ugye én abból indultam ki, hogy a többség számára a jobban páncélozott tankok könnyebben játszhatóak. Nem az a kérdés, jobb e a T25 (egyébként jobb szerintem is mint a Churcill III, hanem hogy melyik könnyebben játszható. Szerintem az utóbbi, de én úgy általánosságban nagyon kevés prémium tankra mondom azt, hogy jó tank. Nagyjából mikre?
- jó: type59, Fcm 50t, E25 (Scorpion, de nem megvehető), Cromwell B és ENNYI
- használható: SU-122-44 (SU-122S), Rudy, T25, Panther 8.8
- T5 alatt semmi

És nagyjából ennyi. Én mást már nem vennék meg, mert nincs miért

10 éve 1 hónapja #143074 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510

szeretnék venni egy prémium harckocsit, csak hát nehéz döntés.. 112,t26e4,t-54 first proto, leginkább ezzek tetszenek, nehéz harckocsikhoz vagyok szokva, de a medekkel sincs problémám, szovjet és német harckocsijaim vannak, jövőbe tervezem az amcsikat is.
esetleg akinek meg van a 112 tud mondani valamit róla? változott-e valamit, és tier 9-ben megállja a helyét? őszintén még csak videót néztem róla, sajnos nem sikerült eljutnom odáig hogy teszt szerveren kipróbáljam

"Szuper" Pershing meg se forduljon a fejedben szerintem.
A 112 meg egy furmányos szerkezet.Amíg nem volt meg a töltőnek a biztonságos elhelyezés addig minden egyes csatának az elején leammóztak.Elég volt ha egy T5 light ránézett.Mostmár elittel megtoldva jobb egy picit,de ez még mindig érzékeny pontja és dugdosni kell.
Eleje+tornya jó,ágyúja sz@r,gyorsaság csak lendületből jön össze (emelkedő megfogja).
Amolyan Hevy-Med hybridként használom ha megyek vele.

10 éve 1 hónapja #143078 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy

Hentes/Hunyadi: a T25 az a tank, ami "nem rossz", de ugye én abból indultam ki, hogy a többség számára a jobban páncélozott tankok könnyebben játszhatóak. Nem az a kérdés, jobb e a T25 (egyébként jobb szerintem is mint a Churcill III, hanem hogy melyik könnyebben játszható. Szerintem az utóbbi, de én úgy általánosságban nagyon kevés prémium tankra mondom azt, hogy jó tank. Nagyjából mikre?
- T5 alatt semmi

A T25-ről ha minden igaz holnap lesz fent a csatornámon illetve küldöm Jacktornak is egy kilenc killes és nem használt goldot mert nincs is a tankban!
Szerintem egész jó kör volt !!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: javadamka1

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #143089 Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
Enyém a csata és imádom a T-25-t. Ahogy bodzy mondja nincs benne gold (prémtankban elvből nem használok), és a 950 csatám alatt 100-110 tank ászom van vele, nem egy tier7-ben....Szóval csak tudni kell használni ;)
Pénzből alig hoz többet mint a KV-1, de ezzel nem maradsz le a csatáról...

10 éve 1 hónapja #143093 Írta: CaMp3rHuN
Megválaszolva: CaMp3rHuN
Láttam, h vki azt írta, 112, T54 proto, T26E4-ben gondolkodik.....

A 112-t nehéz használni páncél szempontjából, mert vagy minden lepattan róla, vagy minden átviszi.... egyedül a felső frontben lehet bízni, sok miatyánkkal esetleg egy borsig goldja lepattan róla de engem nagyon sokan vittek át test serveren vele, pedig mozogtam előre-hátra, meg ilyesmik, szóval a front az hol megfog mindent, hol meg átengedi a Type 64 ammoját is.... az alsó frontról ne is beszéljünk, a tornya viszont egy bunker, amíg el nem kezdik lőni a kupolákat... De pénzkeresésre használható valamennyire, meg aki jól játszik vele, biztos kezes lesz neki egy idő után... sidescrape is elég nehezen megy vele mert oldalpáncélja nincs, de helyette van egy bazi nagy üzi tank... meg nem tudom, van-e valaki, aki a 113-ba képezné a legénységét, max a 110-be jó, mert azt sokat látni ESL-en....a protot nem ismerem,de annak van páncélja, cserébe tömni kell bele a goldot, mert aki 175-ös pennel tier 10-ben gold nélkül kioszt 2k dmg-et, azzal kezet fogok..... a gold meg sokszor elviszi a bevételt... meg nem is gyors, inább egy kisebb heavy a páncél miatt... a T26E4... én anno megvettem, azóta van már pár értékesebb cuccom mint E 25, type 62, cdc, stb..... ezért nemigen használom már, de régen mentem vele vagy 500 csatát, de meg kell tanulni vele játszani... páncélja van valamennyi, imádom, mikor lepattan róla a borsig vagy ilyesmi ,de sokszor meg átviszi az IS... A tornya egész jó, csak a kupolákat meg ne lőjék... a pen sokszor nem elég, tehát abba is kell némi gold, persze van aki anélkül is jól tud vele játszani.... de nem igazán ajánlott kezdőknek, mert fújni kell kívülről a gyenge pontokat + nem is olyan gyors, mint azt sokan egy medtől elvárnák...... ha rám hallgatsz (aki írta, h 112-T54-SP-ben gondolkodik) akkor FCM/CDC/IS6/panther 8,8.... kb ezek a használható prémtankok , amik hoznak is pénzt, az IS-6-tal azért vigyázzunk :D WOW, milyen hosszú lett :blink:

10 éve 1 hónapja #143094 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

- T5 alatt semmi

Na, most egyetértek. :)

10 éve 1 hónapja #143095 Írta: bodzy

Láttam, h vki azt írta, 112, T54 proto, T26E4-ben gondolkodik.....

A 112-t nehéz használni páncél szempontjából, mert vagy minden lepattan róla, vagy minden átviszi.... egyedül a felső frontben lehet bízni, sok miatyánkkal esetleg egy borsig goldja lepattan róla de engem nagyon sokan vittek át test serveren vele, pedig mozogtam előre-hátra, meg ilyesmik, szóval a front az hol megfog mindent, hol meg átengedi a Type 64 ammoját is.... az alsó frontról ne is beszéljünk, a tornya viszont egy bunker, amíg el nem kezdik lőni a kupolákat... De pénzkeresésre használható valamennyire, meg aki jól játszik vele, biztos kezes lesz neki egy idő után... sidescrape is elég nehezen megy vele mert oldalpáncélja nincs, de helyette van egy bazi nagy üzi tank... meg nem tudom, van-e valaki, aki a 113-ba képezné a legénységét, max a 110-be jó, mert azt sokat látni ESL-en....a protot nem ismerem,de annak van páncélja, cserébe tömni kell bele a goldot, mert aki 175-ös pennel tier 10-ben gold nélkül kioszt 2k dmg-et, azzal kezet fogok..... a gold meg sokszor elviszi a bevételt... meg nem is gyors, inább egy kisebb heavy a páncél miatt... a T26E4... én anno megvettem, azóta van már pár értékesebb cuccom mint E 25, type 62, cdc, stb..... ezért nemigen használom már, de régen mentem vele vagy 500 csatát, de meg kell tanulni vele játszani... páncélja van valamennyi, imádom, mikor lepattan róla a borsig vagy ilyesmi ,de sokszor meg átviszi az IS... A tornya egész jó, csak a kupolákat meg ne lőjék... a pen sokszor nem elég, tehát abba is kell némi gold, persze van aki anélkül is jól tud vele játszani.... de nem igazán ajánlott kezdőknek, mert fújni kell kívülről a gyenge pontokat + nem is olyan gyors, mint azt sokan egy medtől elvárnák...... ha rám hallgatsz (aki írta, h 112-T54-SP-ben gondolkodik) akkor FCM/CDC/IS6/panther 8,8.... kb ezek a használható prémtankok , amik hoznak is pénzt, az IS-6-tal azért vigyázzunk :D WOW, milyen hosszú lett :blink:

teszt szerver nem mérvadó, mivel boldog-boldogtalan golddal lő mivel sok a free credit........

10 éve 1 hónapja #143096 Írta: CaMp3rHuN
Megválaszolva: CaMp3rHuN
teszt szerver nem mérvadó, mivel boldog-boldogtalan golddal lő mivel sok a free credit........

Tudom, csak azt mondom, h ha valami csoda folytán nem vinnék át a hasadat vagy oldaladat, goldot töltenek és viszik az egyébként jól páncélozott felső frontot....

10 éve 1 hónapja #143097 Írta: bodzy
hogy is irta annak idején nekem Rosszpénz ?? Üdv a kinai tankok világában :lol:

Tudom, csak azt mondom, h ha valami csoda folytán nem vinnék át a hasadat vagy oldaladat, goldot töltenek és viszik az egyébként jól páncélozott felső frontot....

10 éve 1 hónapja #143099 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

- T5 alatt semmi

CDC? szerintem az minimum a használható kategória

10 éve 1 hónapja #143110 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

- T5 alatt semmi

Amx 13 57 hol marad? (szerintem az bőven a jó kategóriába esik)

10 éve 1 hónapja #143135 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
A CDC-t nem ismerem, tesztszerveren játszottam vele, akkor nagyon bejött, de állítólag a kijövetel előtt nerfeltek rajta, ezért direkt nem írtam le.

A 13 57 egy totál useless tank, viszont iszonyatosan poén vele játszani én legalább is nagyon szeretek. Azt azért nem merném állítani, hogy farmolni lehet vele, mert T9-T10-es meccsek kb. konstans gold ammonak minősülnek és nagyon sok más baja is van annak a tanknak.

Persze ettől még poén, olyan mint a KV-2, az is poén ha játszol vele, de azért nem mondanám, hogy egy jó tank:D

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 16 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 20 órája 25 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.