Láttam, h vki azt írta, 112, T54 proto, T26E4-ben gondolkodik.....
A 112-t nehéz használni páncél szempontjából, mert vagy minden lepattan róla, vagy minden átviszi.... egyedül a felső frontben lehet bízni, sok miatyánkkal esetleg egy borsig goldja lepattan róla de engem nagyon sokan vittek át test serveren vele, pedig mozogtam előre-hátra, meg ilyesmik, szóval a front az hol megfog mindent, hol meg átengedi a Type 64 ammoját is.... az alsó frontról ne is beszéljünk, a tornya viszont egy bunker, amíg el nem kezdik lőni a kupolákat... De pénzkeresésre használható valamennyire, meg aki jól játszik vele, biztos kezes lesz neki egy idő után... sidescrape is elég nehezen megy vele mert oldalpáncélja nincs, de helyette van egy bazi nagy üzi tank... meg nem tudom, van-e valaki, aki a 113-ba képezné a legénységét, max a 110-be jó, mert azt sokat látni ESL-en....a protot nem ismerem,de annak van páncélja, cserébe tömni kell bele a goldot, mert aki 175-ös pennel tier 10-ben gold nélkül kioszt 2k dmg-et, azzal kezet fogok..... a gold meg sokszor elviszi a bevételt... meg nem is gyors, inább egy kisebb heavy a páncél miatt... a T26E4... én anno megvettem, azóta van már pár értékesebb cuccom mint E 25, type 62, cdc, stb..... ezért nemigen használom már, de régen mentem vele vagy 500 csatát, de meg kell tanulni vele játszani... páncélja van valamennyi, imádom, mikor lepattan róla a borsig vagy ilyesmi ,de sokszor meg átviszi az IS... A tornya egész jó, csak a kupolákat meg ne lőjék... a pen sokszor nem elég, tehát abba is kell némi gold, persze van aki anélkül is jól tud vele játszani.... de nem igazán ajánlott kezdőknek, mert fújni kell kívülről a gyenge pontokat + nem is olyan gyors, mint azt sokan egy medtől elvárnák...... ha rám hallgatsz (aki írta, h 112-T54-SP-ben gondolkodik) akkor FCM/CDC/IS6/panther 8,8.... kb ezek a használható prémtankok , amik hoznak is pénzt, az IS-6-tal azért vigyázzunk

WOW, milyen hosszú lett
https://tanks.gg/tank/chi-se