Jelenleg 119 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 5 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 7 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 9 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 18 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hónapja #143862 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Saját tierjében nagyon OP tud lenni. B)

Hogy SerB-t idézem "csak a jó játékosok kezében OP" :-) .

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #143865 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Hogy SerB-t idézem "csak a jó játékosok kezében OP" :-) .

Jason Bourne egy tollal bárkit meg tud ölni, ettől még a toll nem számít egy kifejezetten veszélyes fegyvernek:D

10 éve 1 hónapja #143897 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Ha a P 8.8 olyan, mint a pII, akkor tuti, hogy a CDC-t választanám :). De csak a mozgékonysága miatt.

10 éve 1 hónapja #143911 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Ha a P 8.8 olyan, mint a pII, akkor tuti, hogy a CDC-t választanám :). De csak a mozgékonysága miatt.

Azt mondják, hogy a 88 jobb mint pII.
Amúgy a jó játékosok kezében OP azt az fcm 50t-re mondták, még régebben.

10 éve 1 hónapja #143958 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Azt mondják, hogy a 88 jobb mint pII.
Amúgy a jó játékosok kezében OP azt az fcm 50t-re mondták, még régebben.

Jobb a 88, mint a 2.
Igaz utóbbival könnyebb WN8-at farmolni, de sebzés potenciál jobb a 88-nál.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #143991 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Üdv :)
CDC vagy Panther 8.8? csak kíváncsiság:) (8.8at akarok, mert vannak legények, még francia egy darab se,vagyis az ajándék td-sek, de az egál :) )

viszont a CDC se kutya... :lol: :lol:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, Jackal_hun

10 éve 1 hónapja #143999 Írta: Szmertyij
Azért az beszédes, hogy a P88-al ha a saját életerődnek megfelelő sebzést beviszel, az már 2000 wn8-at jelent. Ezek után van elképzelésem, hogy a rosszabbnak mondott PII mekkora OP tank lehet. :-)

10 éve 1 hónapja #144014 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Azért az beszédes, hogy a P88-al ha a saját életerődnek megfelelő sebzést beviszel, az már 2000 wn8-at jelent. Ezek után van elképzelésem, hogy a rosszabbnak mondott PII mekkora OP tank lehet. :-)

Nem nagy szám a PII. Bevallom nekem eddig a T8 med vonal nagy csalódás. Majd az tepsire és a pörsre leszek kíváncsi. Azok jók lehetnek, de hidd el a PII se nagy szám.
Letámadott egy bulldog, majdnem én jöttem ki vesztesként. Átlőtt mindenhol. MINDENHOL.
Szerettem volna megcélozni a PII-vel a 2000-es átlagsebzést, de ezt az esetek nagy részében csak T8-t9-es csatákban tudom (egy valamire való csapat esetén) elérni.
Ez 9-10 db bevitt lövést jelent/meccs.
Tegnap is egy ferdi elfordult a célzással az IS8 oldaláról, mikor meglátta a panther II-t. Amint meglátják egyből ezt a szart lövik.

10 éve 1 hónapja #144016 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Nem nagy szám a PII. Bevallom nekem eddig a T8 med vonal nagy csalódás. Majd az tepsire és a pörsre leszek kíváncsi.

Persinget nem ismerem, de a tepsid imádni fogod. Egy brutális jószág. Camoja jobb a td-knél, sokszor a light is csak akkor vesz észre, ha 70m-ről belelövök egy embereset. A 320 alfa inkább 330-340 érzésre. t8 meccsen meg egy pontos ágyún a 201 pen több mint elég. Viszont 0 csőlehajlás, de cserébe bárhol van fedezék, ahol 2 hétig nem járt a fűkasza. ;)
Sokszor van, hogy szaladok az nmy elől, és sorra érkeznek a lövések mellém, mert olyan kicsi vagyok, hogy nem találnak el. :)

Csak hát el kell fogadni, hogy igazából nincs tornyod, tehát a csata elején td-ként kell szerepelned. Mikor meg már látod a helyzetet, nyugodtan a nyakukba lehet ugrani, elég mobilis kis jószág. Flankelni érdekesen kell vele. :) Még 5-6k xp és a 430/2 is ki lesz fejlesztev. Fájó szívvel, de kell a legénysége a 140-be.

10 éve 1 hónapja #144017 Írta: Szmertyij

Nem nagy szám a PII. Bevallom nekem eddig a T8 med vonal nagy csalódás. Majd az tepsire és a pörsre leszek kíváncsi. Azok jók lehetnek, de hidd el a PII se nagy szám.
Letámadott egy bulldog, majdnem én jöttem ki vesztesként. Átlőtt mindenhol. MINDENHOL.
Szerettem volna megcélozni a PII-vel a 2000-es átlagsebzést, de ezt az esetek nagy részében csak T8-t9-es csatákban tudom (egy valamire való csapat esetén) elérni.
Ez 9-10 db bevitt lövést jelent/meccs.
Tegnap is egy ferdi elfordult a célzással az IS8 oldaláról, mikor meglátta a panther II-t. Amint meglátják egyből ezt a szart lövik.

Van P88-am, ismerem a gyengeségeit.
Igazából arra akartam utalni az "OP" szóval, hogy amelyik tank a saját hp lesebzésével kék statot kap, az nem túl eredményes.

10 éve 1 hónapja #144031 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
Cdc vs p88 ha ígyis úgyis átlövik akkor már inkább csőlehajlás jobb mozgékonyság picivel több átütés.A cdc emellett gyorsabban céloz is viszont dpm-ben kemény 100sebzéssel jobb a p88 (amit szerintem úgy ahogy van elveszítesz a plussz célzásidővel és a valamivel kevesebb átütéssel).Pontossággal p88 van előrébb .32 vs.34
Lőszer sebesség is ugyanaz látótáv is ugyanaz cdc nehezebben gyullad és magasabb a top speed is amit röhögve elér.Torony is gyorsabban forog.

10 éve 1 hónapja #144038 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
a CDCt 3 napra kaptam kölcsön, azalatt nyüstöltem eleget, s nagyon tetszett. A sebessége hatalmas, pill alatt bárhol ott vagy, depressziója is, remekül lehet használni a dombos részeket, a bokrokat köszönhetően a gyors célzásnak is, na meg a camónak.
A 212es átütés szinte mindenre elég tir 10ben is, sokkalta másabb érzés, mind az IS6 átütése (az az alap prém tankom)... :lol:

Szivesen kipróbálnám a Panther 8.8at is, de legszívesebben megvenném mind2 8as prém medet ;)

10 éve 1 hónapja #144053 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Cdc vs p88 ha ígyis úgyis átlövik akkor már inkább csőlehajlás jobb mozgékonyság picivel több átütés.A cdc emellett gyorsabban céloz is viszont dpm-ben kemény 100sebzéssel jobb a p88 (amit szerintem úgy ahogy van elveszítesz a plussz célzásidővel és a valamivel kevesebb átütéssel).Pontossággal p88 van előrébb .32 vs.34
Lőszer sebesség is ugyanaz látótáv is ugyanaz cdc nehezebben gyullad és magasabb a top speed is amit röhögve elér.Torony is gyorsabban forog.

Én teszt szerón mentem a CDC-vel, és az ótvar szar talajellenállás Airfielden be is mutatkozott. Ja és amúgy pár napja adtam neki egy kis törődést KV-2-vel: 891 sebzés, a sofőrön kívül mindenki meghalt, továbbá 3 modult és vittem neki (sárga torony, sárga ammorack, piros periszkóp). Továbbá az FV207 is igencsak szereti. Nagy és papír, olyan mint a borsig, mindenki átüti, de az legalább kicsi és nehezebb eltalálni.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #144055 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
Mikor nem top tier akkor érzésre ugyanolyan szerintem.Ugye IS6 meg nem lát tier 9nél messzebb.Viszont ugyanazzal az átütéssel a t54 proto (mod 1,first proto mittomén) valamiért nekem kevésbé akar beütni.Pedig már hozzászoktam.

A p88-at is simán viszi a kv2 nekem legalábbis :D a játékstílus nem tiszta med.Inkább td és med hybrid.Ha eszerint mész nem lessz sok problémád ezzel.

10 éve 1 hónapja #144066 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Mikor nem top tier akkor érzésre ugyanolyan szerintem.Ugye IS6 meg nem lát tier 9nél messzebb.Viszont ugyanazzal az átütéssel a t54 proto (mod 1,first proto mittomén) valamiért nekem kevésbé akar beütni.Pedig már hozzászoktam.

A p88-at is simán viszi a kv2 nekem legalábbis :D a játékstílus nem tiszta med.Inkább td és med hybrid.Ha eszerint mész nem lessz sok problémád ezzel.

A KV-2 szemből maximum prémium AP-val viszi át a P88-at, de Tier VIII meccsben csak repesszel szabad menni.

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 1 napja 5 órája ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 7 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 49 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 18 órája 58 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.