Jelenleg 91 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 5 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 7 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 9 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 18 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hónapja #144796 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr
Sziasztok!

Rudy nekem nagyon bejön. T34-85-öt valahogy átugrom (már csak a legénység miatt is). Így azzal nem tudom összehasonlítani, de baró kis VIos med. 2140 wn8 60% win 135 csata. (volt ez ~2500 körül is de az elmúlt napokban nem alkottam sok érdemit a wot-ban...) Nem vagyok pro, sőt, de egy kellemesen játszható tank. Csőlehajlással nekem nem volt gondom. 3 skilles legényekkel fut a tank (plusz a kutya) így a töltésidő 4,95 sec (BIA+tölt.gyorsító). Én rásütnék egy "Ajánlott" plecsnit. :P

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #144806 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Rudy, Cromwell Béla must have tankok.

A Rudy jobb mint a sima T34-85, a saját legénységével lassan de biztosan lehagyja a kifullozott T34-85-öt (erlenbergen próbálgattuk), és a motor és a legénység és a talaj ellenállás kivételével elvileg egyformák. Szerintem klasszisokkal jobb tier6-ban mint a t54mod1 tier8-ban.

Ha csak egyet vehetnék a berlin trióból akkor az a cromwell béla volna.

10 éve 1 hónapja #144827 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter
Ma tettem szert a Cromwell B-re. Olvastam, hogy pár napig kapható, az egyik társamnak megvan, nagyon elégedett vele, így ma ügy döntöttem beruházok rá. kb 12 kört mentem vele, egyszer voltam 8-ban, egyszer 7-ben. Gondolom ez a beetetés időszaka. minden esetre 12 meccs 3180 WN8. Gondolom nem lesz mindig így, de nagyon penge. Nekem még nincs meg a rendes Crom, de így már nem is kell. Az ág nem érdekel.

10 éve 1 hónapja #144836 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Ma tettem szert a Cromwell B-re. Olvastam, hogy pár napig kapható, az egyik társamnak megvan, nagyon elégedett vele, így ma ügy döntöttem beruházok rá. kb 12 kört mentem vele, egyszer voltam 8-ban, egyszer 7-ben. Gondolom ez a beetetés időszaka. minden esetre 12 meccs 3180 WN8. Gondolom nem lesz mindig így, de nagyon penge. Nekem még nincs meg a rendes Crom, de így már nem is kell. Az ág nem érdekel.

Nekem a sima Cromwell van meg, tier VIII-ban is nagyon jó.

10 éve 1 hónapja #144842 Írta: FleiszG
Megválaszolva: FleiszG
Sziasztok!

A berlini tankok BIA-ja 1. skillnek számít vagy 0.-nak úgy mint a csajoknál?
Válaszokat köszi.

10 éve 1 hónapja #144858 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911

Sziasztok!

A berlini tankok BIA-ja 1. skillnek számít vagy 0.-nak úgy mint a csajoknál?
Válaszokat köszi.

0. Skill.
Szívesen.

10 éve 1 hónapja #144898 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Lányok és fiúk!
Mindhárom tank megéri a pénzt!!!!
Mondjuk anno olcsóbb volt sokkal, de a +7500 arannyal annyira nem gáz.
Az IS-2-vel sokat nem mentem, támogató tank, közepesként kell vele tolni, TELJESEN beszűkült célkereszttel, úgy nem rossz.
A Cromwell B-vel megyek majdnem minden AH csatában, brutálisan jó!
A Rudy is kellemes, Bodzy már csinált vele Pool medált is.
Szerintem ez a 3 tank megéri a pénzét! Megéri megvenni!!!
Jól is keresnek ráadásul, a Cromwell B-vel SH-ban szinte csak goldot használok, ott 1 lepattanó is számíthat, és így is minden csata pluszzos!!

Az IS2 minden csak nem támogató tank. Se camoja, se el nem talál semmit, az egy első vonalas heavy, a játék legszarabb heavy ágyújával. Még most is ideges leszek, ha arra gondolok, mennyire pontatlan. Gyakorlatilag egy az egyben megegyezik a sima IS-el, szóval túl sok értelme szerintem nincs a megvételnek. A többi viszont jó vétel.

10 éve 1 hónapja #144902 Írta: grisa74
Megválaszolva: grisa74
Sziasztok!

Ide is kiteszem a kérdésem, és várom a segítőkész jó tanácsokat.

Tanácsot kérek tőletek. Eljött az idő, amikor már alig van hatos-hetes tankom és már nem is igazán szeretek velük játszani. A kilencesek grindelése az én tudásom mellett prémfiók nélkül meg minimális bevételt hoz (nulla közelit). Így hiába is érek el a batchathez , E 50M-hez, IS-7, Pattonokhoz egyszerűen képtelenség összehozni rájuk a zsetont. Ráadásul küldetéseknél sincs igazán már sok potenciál, mert a T55 küldetésekből is csak olyanok vannak hátra hogy hujjuj.

Ergo kellene egy prémtank. Mivel franciáknál mindkét med ág érdekel, így elsőre a CDC-re gondoltam (a statok szerint az jól is hoz). De kíváncsi lennék ti mit ajánlotok. Szóba jóhet még a T54 mod is, vagy más ha van mellette nyomós érv.

Akinek van tapasztalata az ossza meg légyszíves.

10 éve 1 hónapja #144903 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Sziasztok!

Tanácsot kérek tőletek. Eljött az idő, amikor már alig van hatos-hetes tankom és már nem is igazán szeretek velük játszani. A kilencesek grindelése az én tudásom mellett prémfiók nélkül meg minimális bevételt hoz (nulla közelit). Így hiába is érek el a batchathez , E 50M-hez, IS-7, Pattonokhoz egyszerűen képtelenség összehozni rájuk a zsetont. Ráadásul küldetéseknél sincs igazán már sok potenciál, mert a T55 küldetésekből is csak olyanok vannak hátra hogy hujjuj.

Ergo kellene egy prémtank. Mivel franciáknál mindkét med ág érdekel, így elsőre a CDC-re gondoltam (a statok szerint az jól is hoz). De kíváncsi lennék ti mit ajánlotok. Szóba jóhet még a T54 mod is, vagy más ha van mellette nyomós érv.

A kérdés összetettebb, mint gondolod, mert minden embernek más a szempontrendszere, de látom nálad a bevétel az elsődleges. Általában a bevétel két dologtól függ:
- szinthez tartozó kreditszorzó
- lőszer/sebzés költség
+1 mekkora arányban akarsz goldot lőni

A franciák esetében ez két tankot jelent, nagyjából azonos kredithozammal, az Fcm 50t-t és a CDC-t. Ha kizárólag a pénz alapján kellene választanom (ár/hozam) biztosan a CDC-t választanám, de itt véget is értek az érvek, amik a CDC-t hoznák ki győztesnek. Minden másban jobb az Fcm, mert:
- van valamennyi páncélja
- van korlátozott MM-je
- a CDC-nek nincs előnye az Fcm-el szemben

Szóval én gyűjtenék még pénzt és megvenném az Fcm-t-et. Amennyiben viszont fontos a kompatibilis legénység, akkor viszont muszáj megvenned a CDC-t, mert az med, de nem könnyű vele játszani, mert nem egy toleráns tank.

10 éve 1 hónapja #144905 Írta: grisa74
Megválaszolva: grisa74
Kösz Jackal!

Sajnos én is tudom, hogy ez egy összetett kérdés. Nyilván én is mindent egyben szeretnék mint a gyerekek. Legyen jó bevétel, legyen kompatibilis a legénységképzésre, és legyen könnyen játszható. Azt tudom, hogy ilyen csak a mesében van, ezért nekem már az is elég lenne ha valaki megnyugtatna, nem lövök óriási bakot a választásommal.
Goldot nemigen lövök (csak ha döntő helyzet adódik), mert skót vagyok és mindig a következő tankra spórolok. Idővel ez is biztos változik, mint ahogy a fogyócikk használatom is felfutott, amikor elkezdett javulni a játékom.
9-10 ezer forintot nem szeretnék kidobni úgy hogy a végén csak nézegessem a prémtankot, mert semmire sem jó.
Az értelmes kredithozam és egy átlagban hozható 1300-1500 wn8 már jó (ennél jobb úgysem igen leszek)

Sziasztok!

A kérdés összetettebb, mint gondolod, mert minden embernek más a szempontrendszere, de látom nálad a bevétel az elsődleges. Általában a bevétel két dologtól függ:
- szinthez tartozó kreditszorzó
- lőszer/sebzés költség
+1 mekkora arányban akarsz goldot lőni

A franciák esetében ez két tankot jelent, nagyjából azonos kredithozammal, az Fcm 50t-t és a CDC-t. Ha kizárólag a pénz alapján kellene választanom (ár/hozam) biztosan a CDC-t választanám, de itt véget is értek az érvek, amik a CDC-t hoznák ki győztesnek. Minden másban jobb az Fcm, mert:
- van valamennyi páncélja
- van korlátozott MM-je
- a CDC-nek nincs előnye az Fcm-el szemben

Szóval én gyűjtenék még pénzt és megvenném az Fcm-t-et. Amennyiben viszont fontos a kompatibilis legénység, akkor viszont muszáj megvenned a CDC-t, mert az med, de nem könnyű vele játszani, mert nem egy toleráns tank.

10 éve 1 hónapja #144913 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker
Sziasztok!
Van egy eladó jg88 + 7 nap prémium fiók + 1250 gold bónuszkódom, csak új fiók létrehozásánál lehet felhasználni. Ha érdekel privátban érdeklődj.
Tx.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #144915 Írta: PeZo84
Megválaszolva: PeZo84
Sziasztok,

a cromwell és a cromwell B között van valami számottevő különbség?
Megéri a b?

Köszi!

Z
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: siposbalint0

10 éve 1 hónapja #144917 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Sziasztok,

a cromwell és a cromwell B között van valami számottevő különbség?
Megéri a b?

Köszi!

Z

A legénységképzés és a kredithozam. Lehet hogy írta vki hogy ez jobban szór (?), meg gyorsabban forog(?), De igazából ugyanaz a kettő

10 éve 1 hónapja #144933 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Kösz Jackal!
Sajnos én is tudom, hogy ez egy összetett kérdés. Nyilván én is mindent egyben szeretnék mint a gyerekek. Legyen jó bevétel, legyen kompatibilis a legénységképzésre, és legyen könnyen játszható. Azt tudom, hogy ilyen csak a mesében van, ezért nekem már az is elég lenne ha valaki megnyugtatna, nem lövök óriási bakot a választásommal.
Goldot nemigen lövök (csak ha döntő helyzet adódik), mert skót vagyok és mindig a következő tankra spórolok. Idővel ez is biztos változik, mint ahogy a fogyócikk használatom is felfutott, amikor elkezdett javulni a játékom.
9-10 ezer forintot nem szeretnék kidobni úgy hogy a végén csak nézegessem a prémtankot, mert semmire sem jó.

Nekem mindkét tank megvan. A CDC-t jobban élvezem, viszont az FCM hatélyonyabb.
A korlátozott MM az egyik legnagyobb bónusz, mert nem kell vele Tier X-be menned.
kb 4k a különbség. Ha tudsz még várni, várd meg a következő 15%-os prémium leárazást (karácsony legkésőbb) és vedd meg az FCM-et goldból.
Ha viszont a Batchat a kedvenced, akkor maradj a CDC-nél, csak rakj bele plusz egy embert (esetleg lányokat)

10 éve 1 hónapja #144945 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Mivel megmutatták már az FCM utódját, nem vagyok biztos benne hogy karácsonykor még árusítani fogják :s
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 1 napja 5 órája ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 7 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 50 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 18 órája 59 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.