Sziasztok!
Ide is kiteszem a kérdésem, és várom a segítőkész jó tanácsokat.
Tanácsot kérek tőletek. Eljött az idő, amikor már alig van hatos-hetes tankom és már nem is igazán szeretek velük játszani. A kilencesek grindelése az én tudásom mellett prémfiók nélkül meg minimális bevételt hoz (nulla közelit). Így hiába is érek el a batchathez , E 50M-hez, IS-7, Pattonokhoz egyszerűen képtelenség összehozni rájuk a zsetont. Ráadásul küldetéseknél sincs igazán már sok potenciál, mert a T55 küldetésekből is csak olyanok vannak hátra hogy hujjuj.
Ergo kellene egy prémtank. Mivel franciáknál mindkét med ág érdekel, így elsőre a CDC-re gondoltam (a statok szerint az jól is hoz). De kíváncsi lennék ti mit ajánlotok. Szóba jóhet még a T54 mod is, vagy más ha van mellette nyomós érv.
Akinek van tapasztalata az ossza meg légyszíves.
A kérdés összetettebb, mint gondolod, mert minden embernek más a szempontrendszere, de látom nálad a bevétel az elsődleges. Általában a bevétel két dologtól függ:
- szinthez tartozó kreditszorzó
- lőszer/sebzés költség
+1 mekkora arányban akarsz goldot lőni
A franciák esetében ez két tankot jelent, nagyjából azonos kredithozammal, az Fcm 50t-t és a CDC-t. Ha kizárólag a pénz alapján kellene választanom (ár/hozam) biztosan a CDC-t választanám, de itt véget is értek az érvek, amik a CDC-t hoznák ki győztesnek. Minden másban jobb az Fcm, mert:
- van valamennyi páncélja
- van korlátozott MM-je
- a CDC-nek nincs előnye az Fcm-el szemben
Szóval én gyűjtenék még pénzt és megvenném az Fcm-t-et. Amennyiben viszont fontos a kompatibilis legénység, akkor viszont muszáj megvenned a CDC-t, mert az med, de nem könnyű vele játszani, mert nem egy toleráns tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se