Na ne bassz, megint ez a szar? Tavaly is volt, kb. aki akarta már megszerezte, egyébként sem egy jó tank, most megint benyomták? Csodás. Mondjuk vagy 2 milla eladni:D
Na ne bassz, megint ez a szar? Tavaly is volt, kb. aki akarta már megszerezte, egyébként sem egy jó tank, most megint benyomták? Csodás. Mondjuk vagy 2 milla eladni:D
Akárhogy is ingyen megszerezhető kínai tier8 prémium heavy.
Tier8-at nem mindig vágnak az ember után.
Tegyem beléjük.... még jó hogy télen kifarmoltam meg vettem és megvan. Így viszont feltehetem a hátsómba főleg hogy már arany kompenzáció sem jár....nagyszerű. adnak ajándékot és nem is.
Ha ez igaz lenne, akkor most nekem nem lenne WZ-111:D Már pedig karácsonykor valahogy lett egy:D
Gondolom ezt is csak azért vágják hozzánk mert már a szerver jó részének van és nem kell arannyal kompenzálni.... érdekes hogy az FV-t mégse kaphattuk meg...ezt meg már megint.
Bosszantó lehet akinek már megvan, de nekem pl. akkor még nem volt minden nemzethez tankom, így ha emlékeim nem csalnak angol,német,japán-t csináltam csak meg.
Most mindenképpen megpróbálom, bár meló mellett nem egyszerű, de szeretném a garázsban tudni. Remélem összejön
Sok sikert hozzá. Amúgy érdekes 1 8-as prém tankos küldit csináltam meg és pont azt ismétlik. A Type62 KV220párosnak jobban örültem volna.
Amúgy szerintem ez a WZ pl a pattintós küldikhez nagyon jó.
Ha ez igaz lenne, akkor most nekem nem lenne WZ-111:D Már pedig karácsonykor valahogy lett egy:D
Ööö szerintem ugyanazt mondjuk. Tudom, hogy karácsonykor volt küldi. Ettől függetlenül nem gyakran lehet Tier 8 prémiumot nyerni. Is-6, T34, Superpershing már nem ma volt.
Egyébként a 135K sebzés nem olyan sok szerintem. Főleg magas szintben lehet viszonylag gyorsan haladni, plusz ugye mindegy, nyersz-e vagy sem.
Nekem Francia, Német, Orosz T10-es tankjaim vannak. Itt számolok 2700-as átlaggal. Az 50 meccs/ nemzet.
Amcsinál van egy T30-am, T29-em, így itt számolok egy 2000-es átlaggal. 68 meccs
Van egy chi-num, illetve megveszem a 6-os kínai type-ot. Itt 1100 átlagsebzéssel számolok az 123 meccs/nemzet.
Továbbá britnél van centurion és cromwell. Legyen 1500-as átlag, az 90 meccs.
Én speciel örülök neki nagyon, tavaly ugyanis lemaradtam. Speciel én az E-25-öt nem tudtam volna annyira értékelni, persze megérteném, hogy sokan meg annak örültek volna.
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy mennyire lesz haladós nemzetenként a követelményt teljesíteni. Bár tartok tőle idő hiányában szükséges lesz 1-2 token...
Egyébként a 135K sebzés nem olyan sok szerintem. Főleg magas szintben lehet viszonylag gyorsan haladni, plusz ugye mindegy, nyersz-e vagy sem.
Nekem Francia, Német, Orosz T10-es tankjaim vannak. Itt számolok 2700-as átlaggal. Az 50 meccs/ nemzet.
Amcsinál van egy T30-am, T29-em, így itt számolok egy 2000-es átlaggal. 68 meccs
Van egy chi-num, illetve megveszem a 6-os kínai type-ot. Itt 1100 átlagsebzéssel számolok az 123 meccs/nemzet.
Továbbá britnél van centurion és cromwell. Legyen 1500-as átlag, az 90 meccs.
Összesen: 554 meccs / hó - azért ez nem kevés
Tapasztalatból mondom, hogy a 135 kill nehezebb, mint a 135k damage. High tierben könnyen összelövöd a damage-et, de sokszor le kell menned low tierbe a killekért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun
https://tanks.gg/tank/chi-se