Small profile. Hard to hit at range
Excellent gun handling and accuracy
Excellent gun depression and gun arc at -10° and -60° respectively
Highly agile & good mobility
Cons:
Replaces the Medium 1 as having the weakest armor in-game.
Small size means tightly-packed modules & crew
Slow gun traverse means the vehicle must rotate at close ranges
Mediocre DPM and low alpha damage
The ammo rack is visible from the rear
HTC van még, bár tény, hogy reward és nem prémium. M56 scorpion 9.6 vagy 9.7 teszt szerveren volt fent. Papír (1mm) páncél, jó csőlehajlás, jó tűzerő és átütés, egész jó mozgékonyság és elvileg nem olyan rossz álca.
A teszt szerveren játszottam vele, szerintem durva a tank. Nagyon mozgékony durva camo, jó átüt és és 60 fokos agyú fordítás. De azért számoljunk egy kicsit:
-6500 arany az ugyanannyi forint
-30 nap prémiumot az 2500 arany ezeket vonjuk le
8000 az 50 euróból az kb 7200 forint' míg a tank listaára 5150 arany, ami karácsonykor kb 4500 lesz. Szóval vastagon fog a ceruza jelenleg
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tepi1, Zorg1234, stefanitsr
A teszt szerveren játszottam vele, szerintem durva a tank. Nagyon mozgékony durva camo, jó átüt és és 60 fokos agyú fordítás. De azért számoljunk egy kicsit:
-6500 arany az ugyanannyi forint
-30 nap prémiumot az 2500 arany ezeket vonjuk le
8000 az 50 euróból az kb 7200 forint' míg a tank listaára 5150 arany, ami karácsonykor kb 4500 lesz. Szóval vastagon fog a ceruza jelenleg
Nekem kicsit más jött ki. 6550 gold kb 7200-7300 Huf. Egy hónap prém 3100 Huf. Ez így összesen 10k párszáz. Ezt kivonjuk a 15.700-as árból, akkor kb. 5500-ra jön ki. Így már nem olyan rossz szerintem.
Amúgy szerintem (is) jó kis gép.
Hát ha már ennyire megy a számolgatás, akkor én is leírom a sajátomat: Ez az M56-os csomag annyiba kerül, mintha vennél 14500 aranyat. A csomag tartalma aranyra váltva: egy prém tank---5150 gold
egy garázshely---300 gold
egy kis arany---6550 gold
30 nap prém
2500 gold
Az eredmény megeggyezik. Szóval nincs bevezető áron, csak raktak a tank mellé ezt azt, hogy szebbnek hasson
Amúgy elvileg most négy héten keresztül minden héten kedden kerül valami érdekesség a prem shopba, kíváncsi leszek a kajapa és az 59 patton köztük lesz-e.
Én aranyat úgy veszek hogy 1 forint alatt van áz ara. Minden prem tank olcsóbb karácsonykor és eventekkor vagyis ebből lejön 15 százalék. Mivel az egy forint alatti aranyból is lehet ingázó tankot venni, én a partner 8.8-át asszony 5400 ért vettem. Ez a realitás nem a hétezer fölötti ara.
Én aranyat úgy veszek hogy 1 forint alatt van áz ara. Minden prem tank olcsóbb karácsonykor és eventekkor vagyis ebből lejön 15 százalék. Mivel az egy forint alatti aranyból is lehet ingázó tankot venni, én a partner 8.8-át asszony 5400 ért vettem. Ez a realitás nem a hétezer fölötti ara.
Az ár az eu szerveren nem a mi pénztárcánkra van szabva.
Az hogy miért ennyi, vagy annyi egy tank, azt pedig nagyrészt a kereslet szabja meg. Nálunk biztos jobb gazdaságis emberek állapítják meg az árat. Minden annyit ér amennyit kiadnak érte, vagyis ha a Löwét veszik (bármennyien szarozzák le) akkor az ér 13 000+ forintot....
az összes (!!!) páncélzata 1 mm !!!!
A legvékonyabb tank a jatékban, inkluzíve T1 is!
Viszont nagyon jó a célzásidő, pontosság és a +/- 30 fok - emaitt a távcső és a háló életben marad.
Az tuti, hogy a Hellcat 3-4 skilles legényei kellenek bele, full camo-val.
Meg ne legyen LUCKY klikker az ellenfélnél
Amúgy elvileg most négy héten keresztül minden héten kedden kerül valami érdekesség a prem shopba, kíváncsi leszek a kajapa és az 59 patton köztük lesz-e.
A mai frissítés után a WOT tudásbázis APP tankopédiájában megjelent néhány új prémium tank azzal a piros felirattal, "FIGYELEM! Ez a tank tesztelés alatt áll és a paraméterek nem végsőek, ezért még változhatnak"
Cse T6 MT Skoda T 40 (100gold)(?)
Fra T8 MT M4A1 Ravalorisé (7200gold)
Ném T7 TD Steyr Waffentrager (5500gold)
Ném T8 TD Pheinmetall Skorpion (5000gold)
Ném T8 TD Kanonenjagdpanzer (10000gold)
USA T5 MT M4 Improved (1750gold)
USA T7 TD Scorpion (5150gold)
Mivel az USA TD Skorpion már bekerült jó eséllyel ezek közül lehetnek.
https://tanks.gg/tank/chi-se