Mert éppen karcolja a játszhatóság határát.
Buffolni kéne, mert az az 5-6°-os gundep valami elképesztően hulladékká teszi a lassúsága és a magassága mellett, a papír, mantlet nélküli tornyáról pedig ne is beszéljünk.
Mondjuk ha kapna 10° gundepet, ami már reális lenne, vagy megkapná a holland 75 milist, akkor egy egész korrekt kis gép válna belőle, de jelenleg szenvedés vele a játék. Csak vánszorog, ha oda is érsz valahova vagy nem tudod ráhajtani a csövet normálisan, vagy a kis tücsökpöcs ágyú nem elég, ha meg face to face harcolsz más medekkel akkor csak a hp-dban bízhatsz, mert pattintani nem fogsz.
Szerk.: Amúgy egy Ram Gun Tower-t szívesen megnéznék tier5 prémium td-ként a maga kis WT szerű tornyával és a 17 fontossal.
Last edit: 10 éve 2 hete by OdinHUN.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Bicsek86
Szerk.: Amúgy egy Ram Gun Tower-t szívesen megnéznék tier5 prémium td-ként a maga kis WT szerű tornyával és a 17 fontossal.
Elvégre 17 fontos ágyúval szerelt tankokból pont olyan kevés van még a játékban, mint T-54 klónból, szükség van rájuk Viccet félretéve, szerintem inkább tier 6-os brit TD lenne. A forgó torony miatt talán.
Igazából lassú és az ágyú se szeret viselkedni...a páncélja meg hát úgy van de nem az aminek beharangozták... nekem az a bajom vele hogy ritkán vagyok a saját tieremben vele.Igazából olyan 180-190 átütésig véd onnantól meg RNG... van hogy pofátlanul pattint van hogy egyszerűen a garázsban felejted a front páncélod megbízhatatlan nem flexibilis.
Igazából lassú és az ágyú se szeret viselkedni...a páncélja meg hát úgy van de nem az aminek beharangozták... nekem az a bajom vele hogy ritkán vagyok a saját tieremben vele.Igazából olyan 180-190 átütésig véd onnantól meg RNG... van hogy pofátlanul pattint van hogy egyszerűen a garázsban felejted a front páncélod megbízhatatlan nem flexibilis.
Mi az ami jobb választás lenne nála? Azért is gondoltam erre a tankra,mert orosz tankjaim elég sok van,és a med ágat is tervezem.
T54 mod 1-ről mi a véleményetek? Jó creditet farmolni?
Helo!
Véleményt még nem mondtok rola kb. 30-40 csatám van velel!Nekem tetszik egyenlore,sz@rabb csatában is kapsz 30 ezret,eddig 76 ezer volt vele a legtobb bevétel!
Mindegyik prém tank jól fizet de ahoz sebezni kell.Ezzel is lehet jókat sebezni de ennél nagyon függ az MM-től...
Nemtudom milyen típusú és nemzetű tankból van jó legénységed.
Nekem ezek vannak meg tier 8-ban: Amx CDC,IS6,T34,T26E4 Super Pershing,T54 mod1
Ezek közül egyedül csak a T54mod1-el nem vagyok megelégedve.Ez a tank tényleg megérdemelné a spec MM-et.
4 skilles legénység mellet mondtam azt hogy na szódával elmegy.
Hozzá lehet szokni nem rémes tank de tier 9-ben már már a gyenge pontok belövése is nehezebb tier 10-ben meg rémálom.Sajnos lassú így nem tudsz flankelni ahogy te eltervezed.
Prémium fiókom nincs,ezért olyat szeretnék ami anélkül is hoz creditet.
Ez nagyban függ,hogy mennyire kell goldot lőni. IS-6 is jó tank,de az átütése annak is kicsi,és goldal sem éri el az átlagot. Most kapható tankok közül mindegyikre tudok mondani előnyt és hátrányt sajnos.
CDC nagyon papír és francia tankom egyáltalán nincs. Ezért csak farmolásra tudnám használni.
Ez nagyban függ,hogy mennyire kell goldot lőni. IS-6 is jó tank,de az átütése annak is kicsi,és goldal sem éri el az átlagot. Most kapható tankok közül mindegyikre tudok mondani előnyt és hátrányt sajnos.
CDC nagyon papír és francia tankom egyáltalán nincs. Ezért csak farmolásra tudnám használni.
Valamit piszkáltak a kredithozammal kapcsolatban,de én a T34-et venném.Tier 10 is megél,és feltalálja magát minden pályán.
Átütés meg OP.
Szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomax96
Valamit piszkáltak a kredithozammal kapcsolatban,de én a T34-et venném.Tier 10 is megél,és feltalálja magát minden pályán.
Átütés meg OP.
Szerintem.
Gondoltam már rá is. Tesztszerveren próbáltam már egyszer. Elég lassú,nagy,gyenge DPM,de az átütés sebzése jó,ezért kreditet farmolni biztos nem rossz,ha nem vág ki az arty 3 perc alatt. T-29-em van. Azt szeretem. Csak néha az artyk is nagyon szeretnek vele.
https://tanks.gg/tank/chi-se