Sziasztok!
A JT88-at is úgy cserélik le, hogy lehet választhatom helyett az újat? Vagy megmarad a Jagdtiger 88 a garázsban, és ha kell az új, akkor meg kell vennem?
A JT88-ast nem cserélik le, csak megszüntetik az árusítását. Akinek megvan, az továbbra is használhatja.
Lehet, hogy lesz egy új 8-as TD, de az még közel sem biztos.
10 éve 4 hete - 10 éve 4 hete#145684Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Az új 8-as td az, amit most került be (KanonenJagdPanzer), majd következő patchben kerül be az ingame megvásárolhatósága, ahogy jó szokás szokott lenni wg-nél.
Az új 8-as td az, amit most került be (KanonenJagdPanzer), majd következő patchben kerül be az ingame megvásárolhatósága, ahogy jó szokás szokott lenni wg-nél.
Megnéztem, nem rakták még be, mert nincs benn a prémshopban
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete#145814Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Lehet nem ide tartozik, de csak azért is! Mi a baj evvel az eredménnyel? Miért voltam pont én a noob? Jó, nem unikum, de ebben a közegben szerintem elmegy. A Löwe nem egy brawler heavy, hanem egy support sniper (már amennyire az lehet) ...
Mellékletek:
Last edit: 10 éve 3 hete by Lidercnyomas.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
engem is lőtt ki lila isu 152 lőt ki T54 protoval, mert nem előrerohantam, hanem sniperkedtem.
csapat hyors összeomlás
én kb 1000 ő nulla sebzés
akkor ki is volt noob?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Megnéztem, nem rakták még be, mert nincs benn a prémshopban
Úgy emlékeztem ,hogy ebben a patchbe kerül be, legalábbis a fájlok bent vannak, gondolom én O.o
Lehet nem ide tartozik, de csak azért is! Mi a baj evvel az eredménnyel? Miért voltam pont én a noob? Jó, nem unikum, de ebben a közegben szerintem elmegy. A Löwe nem egy brawler heavy, hanem egy support sniper (már amennyire az lehet) ...
Próbáltam a Löwe-t. Elég ratyi, de top tierként nem illik vele sniperkedni.
T10-ben viszont mást nem nagyon tudsz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
A női legénységen lévő BIA nem egyezik meg a férfi legénységeken levő BIA-val, emiatt van az, hogy nem lehet vegyesen használni őket.
Megoldás: ha csak női legénységed van és kell +1, akkor vagy mind az 5 küldi sorozatot megcsinálod, vagy megcsinálod 4-nek a 15-ös másodlagosát és csinálod az új sorozat egyikét, aminek a végén ott a leányzó
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sedan16
https://tanks.gg/tank/chi-se